Şimdi Ara

Karışık bir durum içerisindeyim yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.. 86 doğumluyum daha önce ne yoklamaya ne de şubeye gittim yurt dışı planları yaptığım günlerde önüme engel olarak çıkınca burada bir konu açıp soru sormak istedim.

    Yurt dışında yabancı dil eğitimi almak istiyorum lakin vize için şartlardan biri askerlik tecil kağıdı. Ben 2005-2006 eğitim yılında bilgisayar mühendisliği kazandım fakat okula birkaç ay devam edip akabinde bıraktım. Beni ne arayan ne soran oldu o zamandan beri hala da arayan soran yok askerlik ile ilgili olarak.

    Amacım yurt dışına gidip 1 yıl dil eğitimi almak bundan sonra askerlik yapmak istiyorum. Şubeye gidersem ne olur ? Apar topar alırlar mı yoksa 1 yıl tecil edebilir miyim ? Nihayetinde hiç tecil etmedim şuana kadar çünkü muayene bile olmadım.

    Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim, teşekkürler.



  • Yani 1 yıl erteleme şansım olabilir mi bu durumda ? Yabancı dil eğitimimi askerlik öncesi tamamlamak zorundayım nasıl olacak bilmiyorum..
  • Yani 1 yıl sonra askerlik yapacağım %100 mü ? Yoksa daha erken alabilirler mi ? Bunca zaman neredeydin derler mi ? Başıma bi iş gelir diye korkuyorum açıkçası. Yabancı dil için kayıt yaptırdım bile sadece vize işlemlerim kaldı onlar içinde askerlik tecil belgesi şart. Sorunsuzca halledilir mi diyorsun yani ?
  • Konudaki mesajlarımı sildim yanlış bir bilgi olmaması açısındın.

    http://forum.donanimhaber.com/m_26114202/mpage_1/key_/tm.htm

    Bu linkte tecil hakkında açıklamalar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.