Şimdi Ara

Karınız mı daha önemli Yoksa Kardeş Anne Baba mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
23.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evlendikden sonra gözlemlediğim kadarıyla anne baba kardeşle eskisi kadar görüsülmüyo bazı kişiler sırf karısı istemiyo diye annesiyle babasıyla konusmuyo kardeşleriyle görüsmüyo evlendikden sonra karınız ve cocuklarınız kardeşleriniz den anne ve babanızdan daha mı önemli konuma geliyo bizim için?

    ben daha evlenmedim o yüzden bana göre benim için cocuklarımda olsa karım da olsa ön planda hep kardeşlerim annem be babam gelir diye düşünüyorum belki evlenmediğim için böyle düsünüyorum ama simdi babama ve anneme bakdıgım zamanda onlar da bizi kendi annesinden babasından daha cok seviyo kardeşlerinden daha cok seviyo sanırım cocuk ve eşin evlenince ilk plana yerleşiyo

    ama bence ilk planda ilk ailenin olması daha mantıklı karım bana annen eve gelemez ben bakamam dicek hee o karıyı camdan aşağı atarım







  • anne baba senede 1 kez görürsün alakanda kalmaz
    karın her dakka yatakta

    ana kardeşi tercih edenide ilk görüyorum evli olmadığı için bunu yazmış
  • tamam evlenince onlar ailemiz olcak ama onlarla ne malum sonsuza kadar beraber olcağın karın senden bosanınca catur catur nafakaları yicek ama annen baban öylemi senden hiç bir beklentileri var mı sadece senin mutlu olmanı ister.
  • Benim için ön planda ailedir .Kan bağı sonra gelir .Karım olursa ön planda onu tutarım.
  • hocam o görüşmeme olayı geçmişte yaşanan problemlerden kaynaklanıyor.
    eşimin istediği gibi biri olamam,ailem görüşmek istediği sürece görüşürüm.
  • Anne baba, sonra eş gelmelidir bence.
  • anne ve babayı ayrı yere koyarım elbet.ama kardeş dediğin bi yere kadar oluyor..ben henuz bekarım ve 2 abim evli.bu haldeyken bile çoğu zaman anlaşamam ve çok az görüşür uyuşurum..

    evlendikten sonra ailen çok önemli konuma geliyor.çünkü gerçekten sana ait olan şeyler olduğu için hayatının en özel kişileri konumuna geçiyor..

    anne-baba manevi anlamda vazgeçilmezindir..iki tarafıda idare edeceksin o konularda.ne şiş yansın ne kebap
  • anne baba her zaman önemlidir. Sizi dünyaya getirip büyütüp iş güç sahibi yapıp o kadınla hayat kuracak seviyeye getiren ve bir sıkınıtınız oldumu geri döneceğiniz yegane yer anne babanın yanıdır. Unutmayın bir kadın sizle ilişki kurarken sizin ona verebilceklerinizi düşünür. Fakat bir anne baba hemen hemen hiç bir karşılık olmadan sizin her türlü sıkıntınızla ilgilenir sizi büyütür. Ayrıca anne babadan hiç bir zaman boşanamazsınız. Ama kadın hayatanıza girip çıkabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erty1987

    anne baba her zaman önemlidir. Sizi dünyaya getirip büyütüp iş güç sahibi yapıp o kadınla hayat kuracak seviyeye getiren ve bir sıkınıtınız oldumu geri döneceğiniz yegane yer anne babanın yanıdır. Unutmayın bir kadın sizle ilişki kurarken sizin ona verebilceklerinizi düşünür. Fakat bir anne baba hemen hemen hiç bir karşılık olmadan sizin her türlü sıkıntınızla ilgilenir sizi büyütür. Ayrıca anne babadan hiç bir zaman boşanamazsınız. Ama kadın hayatanıza girip çıkabilir.

    +1
  • bizim toplumumuzun bazı kesimlerinde hanımlarımız eşlerini kendi tarafına çekmeye uğraşır erkek tarafının ailesini beğenmez . bu olay son nesilden gelen bişey oldugunu seziyorum . ama benim kanaatım asıl aile evlenincede sık sık görüşmek akşam yemeklerine gitmek yani annenin babanın duası ne eşe bedel nede başka birşeye annenın babanın bi kalbinin kırılması bir hayatı bile söndürebilir . peygamberimiz ne demiş : ''kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir '' he buyurmuş. şöyle olabilir evlenince eşinle güzelce konuşursun anlaşırsın onun ailesine erkek tarafının ailesine sık sık gidilip gönülleri alınabilir yani bu zor birşey değil .çiftin anlayışlı olması gerekir.zaten evlilikte karşılıklı anlayış saygı sevgi ve birçok güzellikleri barındırması lazım.
  • ikisi de önemlidir ailemin ağırlığı daha fazla ön plandadır fakat ailem özel hayatıma müdahalede bulunur kendi isteklerini dikte etmeye kalkarsa aile benim için bitmiş olur özel hayatıma kimseyi müdahale ettirmem kendi hayatımı ailemin istekleri doğrusunda yaşamam kendi bildiğimi okurum
  • Kardeş özellikle kız ise ve istediğin gibiyse.
  • up
  • karım yok ama anam babam her zaman öncelikli olacaktır benim için. sıradan bir aileden çok daha iyi oldular çoğu zaman bana karşı. karım yeri gelir beni aldatır ama ana baba her zaman yanındadır. belki ilerde çocuğum olursa onu en önemli olarak görmeye başlarım :)
  • Burada ailem diyenler boş boş konuşmasın. Eğer gerçekten severek evleneceksen, kendi aileni karını çocuklarını daha çok seveceksin. Örneğin ; ikisi de bir sandalyeye bağlı , ilk karını kurtarmaya gidersin , ileride yutarsınız bu sözlerinizi...Tabi çevrenizde belki hiç severek evlenen insanlar olmadığı için böyle konuşuyorsunuzdur , bilemem veya gerçek sevginin ne olduğunu bilmediğiniz içindir.
  • bence anne baba daha önemli
  • neden bi seçim yapıyonuz. ikisi de önemli. ama el kızı için normal şartlar altında anne baba ikinci plana atılmaz.
  • hayırlı bi kısmet bul diye boşuna demiyolar, hem sana karşı hemde ailene karşı anlayışlı ve nazik olması lazım. Ha olmuyor mu? O zaman o yokken gidip ziyaret ediceksin aileni. Bunu bu kadar sıkıntı etme.
    Ayrıca sende onun anne babasını sevmeyebilirsin, aynı şeyi onlarda düşünebilir. Önemli olan ortak bi noktada anlaşmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hak edene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadib sadece erkegi tatmin eder ana baba hakki odenmez onunicin anne ve baba daha onemlidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.