Şimdi Ara

Karındaki Deri Gergin Değil Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba ben spor ile ve yediklerime dikkat ederek 22 kilo verdim aynı zamanda birazda hacimlendim ama karnımdaki deride çok az göbek deliği altında yağlanma kaldı ama diğer bölgelerde yağ gibi birinkinti olmamasına rağmen çok gevşek duruyor karın kasları var el ile yoklayınca tane tane fark ediliyor araları, şişlikler ama deri nedense hiç sıkı değil kasa tutunmuyor gibi duruyor. Buna yapılacak birşey varmı bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Bu arada Boy= 1.74 Kilo= 74 Göğüs= 105 Omuz= 115 Bel= 88 ve hergün 45 dk kardiyo ve kas çalışmaya devam ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • 22 kilo az değil. derinin sıkılaşması zaman alacaktır. çatlak problemi yaşayabilirsin.
    ayrıca 74 kg 88 bel çevresinde six pack çıkmaz. bel çevreni 8-10 cm daha incelterek istediğin görüntüye ulaşabilirsin.
    ps: katın kaslarını ve derini germek için decline plank ve şınav öneririm özellikle. başlangıç olarak normak plank-dirsek üstü plank ve yoga push ups ta iyi seçeneklerdir.
  • çok teşekkürler zaten six pack çıksın diye çabalamıyorum ama deri gergin değil resmen ele geliyor ve bu sadece karın bölgesinde böyle. Normal duruşta oturuşta kat kat olan bir durum söz konusu değil zaten ama el ile çekince baya geliyor. Derinin kasa bağlanması gibi bir şey var mı?
  • ben biraz daha uzunum ama karın bölgem aynı. artık bıraktım, yapısaldır diyip geçiyorum... :)
  • Valla öyle hırs yaptım ki ve kilo verirken çok emek harcadım hala harcıyorum ama benimde koyvermeme az kaldı :)
  • Ben normalde çok azimli gidiyordum, şınav mekik ağırlık... Mekikte tek seferde 300 e kadar çıktım gayet tempolu ve hızlı bir şekilde yapıyordum çok olmadı bırakalı 1 2 hafta oldu hala gayet kaslı ama öyle six pack görünümü yok, sanki arada bir yağ tabakası var gibi, ayva göbeği midir nedir :D
  • Aynen bende de durum bu insanı sinir ediyor Bide asıl gaza geliş ve bu konuyu acma sebebim murat boz o halden nasıl son haline gelir ben neyi eksik yapıyorum durumudur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.