Şimdi Ara

KARIN KASI NE KADAR SÜREDE BELİRGİNLEŞİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 15 yaşında 170 boyundayım, 55 kiloyum ve vücut yağ oranım %5. Kilo olarak ortalamanın aşağısında gözüküyorum. 1 haftadır evde belirli hareketlerle karın kası (namı değer six pack) geliştirmeye karar verdim.

    İnternette bi çok video ve hareketlerden oluşan program var, ben Youtube da ABS WORKOUT LEVEL 1'den başladım, 6-7 hareketin her birini setlerle 30 kere yapıyorum. Spor işi sabır işidir ama merak ettiğim konu kaslar ne kadar sürede belirginleşmeye başlar?

    Ayriyetten karın kaslarını ne kadar dinlendirmek gerekli? Haftanın kaç günü bu ABS WORKOUT programını uygulayabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampigs -- 4 Nisan 2014; 17:55:11 >



  • Boşver bu yaşta uğraşma ilerde yaparsın karın kası hatta sixpack için çok uğraşman gerekir.Bazı ergenlerde zayıf oldukları için karın kaslarının olduğunu sanıyor bu yaşta sırf hava için yapılır göğüs kol çalış bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • git bi fitness a şimdi bi program yazarım da mekik çekmen kilo almanı da engelleyecek birşeyler olsun istiyorsan omuz kol göğüs vs çalış.
  • cevaplar için eyvallah ama belli bir program üzerinden gidildiğinde karın kaslarının belirginleşme süreci çok uzun bi dönem mi gerçekten? vücut yağ oranı %12'nin altında olmayanlarda belli olmuyormuş diye okumuştum, o yönden bi sıkıntı yok ama bende.
  • Karin kasi en zor cikan kastir, spor salonlarinda karin calisman icin aletler var onlar mekikten daha yararli, mekik herkes dogru cekemez cekemeyince çöp olur, ayrica sadece karin kasi calisiym dersen 7-8 ay yapsan anca olur bişeler , karin kasi baglantili kaslardan oluşur mesela gogus kaslarini gelistirirsen karin calistiginda karin daha hizli gelisir, anladin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah, konu kilit.
  • Kardeş ben 16 yaşındayım, bana senden tavsiye, fitness falan yalan. Ulan mükemmel bir diyetle 6 ay spor salonuna gittim, iyice şiştim kaslar belirginleşti, ama abs lerden eser yok. Sonra baktım ki body fat seviyem %16 ya gelmiş. Six pack oluşması için %8 seviyede body fat gerekiyor. Ben de daha az yiyerek sürekli su içerek ve her gün 30 dk 3/4 tempoda koşarak 3 ayda güzel görünümlü bir karın elde ettim. Az ye, günde 20 dk'dan fazla koş, ve çok su iç yeter.
  • abs olayının genetikle ilgili olduğunu da okumuştum bir kaç yerde, herkeste aynı seviyede antrenmanla çıkmıyor tabi ki. benim vücut yağ oranım %5-6 seviyesinde, ama göbeğimde yağ mevcut. önce onları eritmem lazım sanırım. ama mekik, şınav veya herhangi bir egzersiz programı yapmadan sadece koşu ve beslenme programıyla karın kasları ortaya çıkar mı ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.