Şimdi Ara

KARIN AĞRISINA NE İYİ GELİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karın ağrısına ne iyi gelir. Şiddetli karın ağrısına ne iyi gelir. Karın ağrısı nasıl geçer bunları sizlerle cevaplayacağız.

    KARIN AĞRISI NASIL GEÇER


    Karın ağrısı birçok nedenden oluşabilir. Karın ağrısı bir çok rahatsızlığın belirtisi olabilir. Karın ağrısı yediğimiz besinlerden tutunda soluğumuz bir havadan bile olabilir. Karın ağrısı neden olur, karın ağrısına ne iyi gelir, bitkisel yöntemler nelerdir, evde karın ağrısı nasıl geçer, karın ağrısı şiddeti hepsini inceleceğiz. Aşağıdaki başlıkları inceleyiniz.

    KARIN AĞRISI NEDİR NEDEN OLUR ?


    Kasıklar ile göğüs kafesinin arasında oluşan ağrı, sızı, sancı karın ağrısı olarak adlandırılır. Karın ağrısı genelde midede oluşur. Karın ağrısının yaş aralığı yoktur ve tüm yaşlarda oluşabilir. Karın ağrısının çok büyük bir yelpazede nedenleri olabilir. Karın ağrınız şiddetli ise tehlikeli bir sonuca işaret edebilir. Her karın ağrısında kötü sonuçları düşünmemelisiniz ama hiç bir zaman karın ağrısını önemsememezlik yapmayınız. Karın ağrısına ne iyi gelir bu yazımızda inceleyeceğiz.

    KARIN AĞRISINA NE İYİ GELİR

    Karın ağrısına iyi gelen bitkileri, yöntemleri, pratik bilgileri sizin için listeledik. Karın ağrısına iyi gelen çaylar. Karın ağrısına iyi gelen karışımlar. Karın ağrısına iyi gelen kürler. Karın ağrısına iyi gelen meşhur tarifler. Karın ağrısına ne iyi gelir sizler için aşağıda



    KARIN AĞRISINA NANE VE LİMON

    Nane karın ağrısına iyi gelir. Bir tutam naneyi bir yada iki limon ile kaynatarak karın ağrısına çare bilebilirsiniz. Nane kuru veya taze nane olabilir. Kaynatılan nane limon sıcak biçimde içilmelidir. Karın ağrısına ne iyi gelir konusunda Ahmet Maranki’nin cevabı budur. Karın ağrısı geçene kadar aralıklarla nane limon kaynatmanız karın ağrısına iyi gelir.

    KARIN AĞRISINA REZENE VE PORTAKAL KABUĞU

    Karın ağrısına iyi gelen bitkiler, çaylar arasında rezene de yer alır. Rezene kaynatılarak tüketilmelidir. Rezene bir portakal kabuğu ile kaynatarak tüketmeniz sizin için sağlıklı olacaktır. Portakal kabuğu hem çayın tadını güzelleştirir ve karın ağrısına iyi gelir. Karın ağrısına ne iyi gelir derseniz rezene ve portakal kabuğu diyebiliriz.

    KARIN AĞRISINA ÇÖREK OTU BAL

    Karın ağrısına iyi gelen karışımlar arasında çörek otu da vardır. Çörek otu bal ile karıştırılarak karın ağrısı sırasında tüketilmesi karın ağrısına iyi gelir. Yüz gram çörek otu bir kilo bal ile karıştırılır karın ağrısı sırasında tüketilir. Karın ağrısına ne iyi gelir sorunuza bal ve çörek otu karışımı cevabını verebiliriz.

    ŞİDDETLİ KARIN AĞRISINA PAPATYA ÇAYI


    Şiddetli karın ağrısına ne iyi gelir derseniz size papatya çayını öneririm. Şiddetli karın ağrısına papatya çayı yapmanız kesin çözüm sunabilir. Papatya çayı içerisinde bulundurduğu minerallerle karın ağrısını söker. Papatya çayı kaynatılarak sıcak sıcak içilir ve şiddetli karın ağrısına iyi gelir.

    KARIN AĞRISINA TARÇIN, ÇAY

    Karın ağrısına tarçın iyi gelir. Bir bardak sıcak su içerisine bir kaç çay kaşığı toz tarçın konulur ve sıcak sıcak içilir. Toz tarçın yok ise bir demlik kaynar su içerisine bir iki dal tarçın kaynatılır ve tüketilir. Toz tarçın var ise siyah çay ile içebilirsiniz. Bir bardak çayın içine bir kaç kaşık tarçın koymanız karın ağrısına iyi gelir.

    karın ağrısına ne iyi gelir







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.