Şimdi Ara

Kargo ile iphone gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iphonenu kargoyla göndermem gereklide. hangi firmayla göndereyim. Paketi nasıl hazırlayayım. Neye dikkat edeyim. kargoda belirteyimmi telefon olduğunu?
    tavsiyeniz varmı?



  • Onlar soruyor zaten ne olduğunu ama mesuliyet almıyorlar kırılma durumları için sanırım. Aras ile gönderirken olası hasarlardan firma sorumlu değildir diye bi belge imzalatmışları gerçi güvenli paketleri vardır kargoların ama ücreti tuzludur.
  • Mng kargoya git hocam özel balon paket istiyorum de zaten göreceksin pompayla şişiriyorlar falan paketi kamyon kaza yapsa telefona yine bişey olmaz ben o şekil 2 kez gönderdim bu arada havalı paket için 3buçuk lira almışlardı toplam 15 lira ödemiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suppose

    Mng kargoya git hocam özel balon paket istiyorum de zaten göreceksin pompayla şişiriyorlar falan paketi kamyon kaza yapsa telefona yine bişey olmaz ben o şekil 2 kez gönderdim bu arada havalı paket için 3buçuk lira almışlardı toplam 15 lira ödemiştim.

    Bu balon paketi duyduğum iyi oldu. Kargoyu açıp kulaklıgı yada başka apartıda almazlar herhalde? iphone ambalajı ebatında saklama kabı alıp için köpükle falan doldurayım diyordum. Gerek kalmıyacak o zaman.
  • Hocam ben kutusunun içine koydum baska hicbisey yapmadım yurt içiyle gönderdim hatta pupayla anlaşması mı ne varmış bedavaya gitti geldi telefon ben bi ücret ödemedim. gayet sorunsuz bi şekilde geri geldi telefonum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmt10602 -- 28 Aralık 2016; 19:24:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.