Şimdi Ara

Karel ms38s Santral (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
28.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, bazı arkadaşlar bana santral ile ilgili soruları özel mesaj yoluyla soruyorlar. özel mesajlara cevap verirsem sadece bir kişiye yardımcı olmuş olacağım arkadaşlar. bu da forum mantığına uymaz. burada sorup burada cevap alırsak daha fazla kişi yararlanmış olur.
    iyi forumlar...
  • Buradan ücretsiz karel santral programlama desteği alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 3 Haziran 2014; 21:12:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karel Programla desteğiücretsiz verebilirim yardımcı olmamı istediğiniz bie konu varsa yazınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Th3r4p1sT

    hocam şimdi dış hattan gelen aramayı 12 nolu abonede çalması için,

    konsol (11 nolu telefonu kaldırıp)

    önce programa girelim;

    877777 basın burda bi çevir sesi verecek eğer konsol varsa pr lambası yanacak

    dış hattı dahiliye yönlendirme: 800 + (dış hat no (01/02/03/04)) + (dahili no (11/12/13...))

    Dahili hattı diğer bir dahiliye yönlendirme için de (meşgul ise. yani pbx yapma)

    805 + (dahili no) + (dahili no)

    örneğin 1. dış hattan gelen çağrının önce 12 nolu dahiliye meşgulse 14 nolu dahiliye yönlendirmek için

    ahizeyi kaldırın;
    877777 + 800 + 01 + 12 işlem başarılı ise kulağınıza çevir sesi verir. telefonu kapatın
    ahizeyi kaldırın;
    877777 + 805 + 12 + 14 işlem başarılı ise kulağınıza çevir sesi verir. telefonu kapatın

    eğer 14 de meşgul ise yine 12 ye aktarmak için de ikinci işin tersini de yapmanız yeterli olacaktır. bu tip programlama ayarları müşteriye söylenmez genelde. bu servisin işidir. ve gelip bu programları yaptığında sizden servis ücreti ister :D gebze ve yakınlarındaysanız hemen gelebilirim hatta :))

    Karel MS128 de de aslan gibi çalışıyor kodlar (11 yerine 111,12 yerine 112 gibi kullanarak tabi). Antalya da ben de yemek ısmarlayabilirim. teşekkürler. saygılar.




  • merhaba,
    şirketimizde OP48 santral var. 4 tane dış hat bağlı. Sorum şöyle; dışarıdan bir arama geldiği zaman dış hat meşgulde kalıyor. Yeni bir arama geldiği zaman meşgul çalıyor. Diğer hatlara aktarma yaptıramazmıyız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edalya

    merhaba,
    şirketimizde OP48 santral var. 4 tane dış hat bağlı. Sorum şöyle; dışarıdan bir arama geldiği zaman dış hat meşgulde kalıyor. Yeni bir arama geldiği zaman meşgul çalıyor. Diğer hatlara aktarma yaptıramazmıyız?

    dışarıdan gelen çağrıların meşgulde kalmaması için telekom tarafından pbx yaptırılması gerekiyor. bunun için de türk telekom a bir pbx dilekçesi vermeniz yeterli.
    dilekçede pilot numaranız(insanarın en çok aradığı bildiği numara) en üstte ve gruba dahil etmek istediğiniz diğer numaralarınız da alt alta sıralayıp bu numaralarımızı pbx olmasını rica ediyoruz gibi bişeyler yapmanız ve telekom a vermeniz yeterli. böylece bir numara meşgul ise telekom doğrudan diğer numaranıza yönlendirir çağrıyı.

    daha sonra da santralinizden dahili pbx yapmanızı öneririm. yukarıda ayrıntısıyla açıklamıştım. dahili pbx yapmazsanız, dışarıdan gelen ikinci çağrı meşgule düşmez ama sekreterin telefonu o sırada meşgul olacağı için beklemede kalır. sekreter telefonu kapatır kapatmaz hat çalar. böyle de kullanılabilir yani seçim sizin.

    iyi günler...




  • çok teşekkür ederim bilgiler için..
  • MS26c, 1 nolu tek dış hat ile 14 nolu abonedeki faksa otomatik yönlendirme için programlama modunda iken 8009 1 14 1 girmeye çalışıyorum. 80091'den sonra kabul etmiyor. Acaba kılavuz mu yanlış? Yoksa ihracat için programlanmış bir santral mi var elimde? Eğer öyleyse faks yönlendirme kodu farklı mı?

    Teşekkürler.
  • Ustalar iyi geceler karel konularına baktım ama işin içinden çıkamadım.Karel Ms48 santral var robot mevcut Operatör konsolu Op48 var numaralar 111 den başlıyor 150 ye kadar gidiyor 3 gündür 137 numaralı aboneyi arayanlar 3 defa çalınca ve abone cevap vermeyince arayanların çagrısı santral olarak kullandığımız 111 veya 112 ye düşüyor sorun bununlada bitmiyor 137 nolu abone meşgulsede arayanın çağrısı 111 veya 112 ye düşüyor santrale 877777 ile program yapmaya giriyorum ama bundan sonra kullanmam gereken kodları bilmiyorum 137 nolu abone telefonu meşgulsede cevap vermesede 111 ve 112 nolu santral telefonlarına düşmesin nasıl yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RedStar79

    Ustalar iyi geceler karel konularına baktım ama işin içinden çıkamadım.Karel Ms48 santral var robot mevcut Operatör konsolu Op48 var numaralar 111 den başlıyor 150 ye kadar gidiyor 3 gündür 137 numaralı aboneyi arayanlar 3 defa çalınca ve abone cevap vermeyince arayanların çagrısı santral olarak kullandığımız 111 veya 112 ye düşüyor sorun bununlada bitmiyor 137 nolu abone meşgulsede arayanın çağrısı 111 veya 112 ye düşüyor santrale 877777 ile program yapmaya giriyorum ama bundan sonra kullanmam gereken kodları bilmiyorum 137 nolu abone telefonu meşgulsede cevap vermesede 111 ve 112 nolu santral telefonlarına düşmesin nasıl yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Hocam senin sorunu yukarıdaki mesajların birinde cevaplamıştım. Pbx konusu. Senin olayın orası.
    Programa girdikten sonra 805 tuşlayın. Ve 137 sonra tekrar 137. Düz bi çevir sesi verecek kulağınıza.
    Sonra deneyin sıkıntınız çözülecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3r4p1sT -- 28 Mart 2015; 15:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhabalar karel 28 model eski bi santralimiz var baglantılar calısıyordu gecengün bi ekstra tleefon baglarken kablolar bi anda cıktı bizde cıkmısken toparlıyalım dedik tamamen cıkarttık. Simdi normal bi ahizeli telefonu direk olarak dahili hat bölmesine taktıgımızda direk olarak mesgul tonuna düsürüyor bunun nedeni nedir ?
  • Merhaba
    Karel ms38s santral ile elimizdeki eski ts48 konsol telefonu kullanabilir miyiz yoksa yeni bir konsol telefon mu almalıyız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voltersm

    Öncelikle merhabalar karel 28 model eski bi santralimiz var baglantılar calısıyordu gecengün bi ekstra tleefon baglarken kablolar bi anda cıktı bizde cıkmısken toparlıyalım dedik tamamen cıkarttık. Simdi normal bi ahizeli telefonu direk olarak dahili hat bölmesine taktıgımızda direk olarak mesgul tonuna düsürüyor bunun nedeni nedir ?

    senin sorununu anlayamadım kardeşim yakından bakmak gerekiyor sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dumanibo

    Merhaba
    Karel ms38s santral ile elimizdeki eski ts48 konsol telefonu kullanabilir miyiz yoksa yeni bir konsol telefon mu almalıyız?

    kullanabilirsiniz. bağlantısını doğru yapmanız gerekiyor sadece.
  • selamlar elimde karel ms 48 santral var pbx özelliğini aktif ettım fakat örn : 11 numaralı abone 4 defa çaldıgı zaman 12 ye aktarıyor bunun çalma süresini kısaltma imkanımız varmıdır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMRAHD05 -- 2 Temmuz 2015; 15:43:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahdamatoglu

    selamlar elimde karel ms 48 santral var pbx özelliğini aktif ettım fakat örn : 11 numaralı abone 4 defa çaldıgı zaman 12 ye aktarıyor bunun çalma süresini kısaltma imkanımız varmıdır ?

    malesef. pbx olayının özelliği bu. meşgulse veya cevap vermiyorsa aktarır. cevap vermediğini 4. çalışta anlar. 4. kez çalıyorsa cevap vermiyor bu der ve sonraki numaraya aktarır.
    siz direkt olarak 12 ye aktarmak istiyorsanız 11 nolu telefonu kaldırıp 85 + 12 yapın ve kapatın. koşulsuz yönlendirme yapmış olursunuz. 11 hiç çalmadan hat doğrudan 12 ye düşer.
    bunu iptal etmek için 11 i kaldırıp 85 tuşladıktan sonra kapatabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3r4p1sT -- 10 Temmuz 2015; 2:23:06 >
  • slm.a hayırlı işler karel ms 48 santral ip telefon var 2 dk 5 dk ya bir telefon 1001 7070 gibi kodlarla sürekli çalıyor yapacagım ne var yardımcı olurmusun
  • merhaba ,
    sirketimizde ms48c santralimiz mecvut. (85 + dahili numara seklindeki yönlendirmede suistimallerin önüne geçmek adina ; )
    Abonelerin kendi telefonlarini baska numaralara yönlendirmesini engellemek istiyoruz.
    (Abone başka aboneye tüm çagrilari direkt yönlendiremesin ancak ahizeyi kaldirip #129 gibi tuslayarak mevcut çagriyi yönlendirebilsin)

    Bunu nasil yapabiliriz. ?

    Bu mümkün degilse 85 olan yönlendirme kodunu degistirme yolu varmidir ?






    @karelsantralcim@karelsantral@karelsantralservisi@Th3r4p1sT@Önder@shubuo1012



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 29 Ocak 2016; 14:32:04 >
  • karel santrala bağlı dahili bir numara yine dahili bir hattan arandığında telefonun 1 kere çalmasını istiyorum daha sonra sessize geçmesini istiyorum bunu yapmak mümkün mü?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.