Şimdi Ara

Karekod ile vCard Oluşturucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Yaptığım bu uygulama projesinde, text alanlarına girilen (ad,soyad,telefon vs) bilgileri karekod oluşturarak mobil cihazlarda barkod okuyucu ile kartvizit eklemeye yarayan uygulamadır. bu uygulamada, kişi bilgilerini içeren karekodlarını grafik nesnesi olarak kaydebilir ve yedekleyebiliriz. Projeyi C# ile yaptım ve form tasarımı için telerik kullandım. Karekod oluşturmak için "Messaging Toolkit QRCode" apisini kullandım. vCard oluşturmak için gerekli yapıyı merak edenler için ise en.wikipedia.org/wiki/VCard burdan yararlanabilirler.
    Programın ekran görüntüleri aşağıdadır;

     Karekod ile vCard Oluşturucu


     Karekod ile vCard Oluşturucu


    Barkod tarayıcısı ile tarattığımız da;

     Karekod ile vCard Oluşturucu



    Programın kurulum dosyası için TIKLAYINIZ







  • Tebrikler hocam.Oldukça başarılı gözüküyor fırsat bulduğumda deneyeceğimBu arada tasarım olarak kullandığınız telerik nedir acaba?
  • Teşekkür ederim. Nasıl anlatsam (: telerik .net uygulamalarında ( win form, wpf, asp.net, raporlama vs) gelişmiş özellikler temalar ve yeni ek bileşenler sunan uygulama paketi. İçerisinde temalar da mevcut, kendine has bazı bileşenlerde mevcuttur.
  • Bilgilendirme için teşekkürler hocam
  • HAYIRLI GÜNLER UZUN ZAMAN SONRA İŞİME YARADI VE TAM İSTEDİĞİMİ BULDUM DERKEN BAĞLANTILAR ÇALIŞMIYOR VE KODLARI ALAMIYORUM :( ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. TEŞEKKÜRLER :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.