Şimdi Ara

Kardeşime abi gibi değil arkadaş gibi davranıyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de kardeşime hep böyle davranıyorum. Hatta bi gün kendisiyle okulda konuşurken arkadaşı duyup kardeşime "abin çok iyiymiş kankası gibi seninle konuşuyo" demiş. Ama bunu yapınca arada mesafe kalmıyor, saygı duyması için ya da aradaki hiyerarşiyi kavraması için dirsek göstermen şart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aesthetic.

    Ben de kardeşime hep böyle davranıyorum. Hatta bi gün kendisiyle okulda konuşurken arkadaşı duyup kardeşime "abin çok iyiymiş kankası gibi seninle konuşuyo" demiş. Ama bunu yapınca arada mesafe kalmıyor, saygı duyması için ya da aradaki hiyerarşiyi kavraması için dirsek göstermen şart.

    1 arada abisi olduğunu hatırlatman lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider

    S.a iyi günler herkese. 21 yaşındayım 15 yaşında erkek kardeşim ve 9 yaşında kız kardeşim var. İkisine de arkadaş gibi davranıyorum fakat erkeğin daha büyük olması ve erkek olmasından dolayı daha fazla vakit geçiriyorum. Normalde abiler kardeşlerini yanlarında gezdirmezler. Ben yanımdan ayırmıyorum sırf adam akıllı yetişsin apaçi, fame vs olcam diye saçma sapan işlere bulaşmasın diye. Nerde nasıl konuşulur biraz daha olgunlaşsın diye. Neyse ben kardeşimin yaşındayken maddi sıkıntıdaydık borcumuz vardı dolayısıyla benim ergenlik dönemim yokluk içinde geçti. Geçen sene üniversiteye başladım zamanında yaşadığım yokluğu kardeşlerim yaşamasın diye kendime ne harcıyorsam 2 mislini onlara alıyorum. Ben mezuniyet balolarımın hiçbirine katılamamıştım kardeşimin bu sene ilk öğretim bittiği için balosu vardı onun için hatırı sayılır alışveriş yaptım. Ankara'ya yanıma geldiğinde benim 1 aylık masrafımı 5 günde harcadık. Yaptığım iyiliklerin haddi hesabı yok. Kendimden çok onu düşünüyorum. Sırf bu yüzden kız kardeşim içten içe yanlış anlıyordur diye korkuyorum. Neyse soruna gelelim. Benim kardeşime yaptığım şeylerin haddi hesabı yok. Helali hoş olsun içimden gelerek yapıyorum zaten fakat ben ondan bunların 1000'de 1'ini göremiyorum manevi olarak. Benim ondan istediğim beni abisi olarak görmesi benim onu korkutmadan bana saygı duyması benim 1 kere vurmuşluğum yok kardeşlerime. Size bana attığı kazıklardan biraz anlatayım. Annem köye gitmişti 1 hafta boyunca dışardan yemek ısmarladım kardeşime. Son gün 50 liram kaldı bozdurmayım dedim kardeşime 1 lira verde ekmek alalım yumurta yeriz dedim çocuk vermiyor nasıl diretiyor babamı aradım böyle böyle artık oda şaşırdı tamam versin akşam ben veririm dedi yok hala vermiyor. Neyse dedim montuma falan bakayım kıştan belki kalmıştır 1 lira çıktı şansıma Gittim ekmek almaya mutfakta uğraşırken kapı çaldı bi baktım bu kendine yemek söylemiş öyle zoruma gitti ki tepki veremedim. Bu yaz eve geldiğimde internet yoktu internet bağlattım modem vs aldım 300 lira masraf tuttu kendim ödedim. Laptop benim internet benim kardeşim o ara çalışıyordu dedim ortak ödeyelim "çalşıyorum ben interneti kullancam sanki" dedi para vermedi. 1 aydır çalışmıyor ve interneti benden çok kullanıyor. Bardağı taşıran son damla da şu oldu. Benim akıllı telefonum var memlekete geldiğinde bozuldu dedim dönünce yaptırırım. Geçici bi telefon buldum hallediyorum işimi onla. Bu aldı telefonu gitti yaptırdı kullanıyor tamam bişey demedim kullansın bugün istedim telefonu 2 el oyun atayım diye yok vermiyor üstüne benim internetimi de kullanıyor sonra geldi laptopu aldı vermedim bırak laptopumu dedim bıraktı tavırla gitti. Şimdi kahvaltı sofrasında çay koy dedim çaydanlık orda dedi yine kızamadım masadan kalktım geldim. Napacağımı şaşırdım ben ona iyilikle davrandıkça o bana kötü davranıyor. Yapıcı fikirlerinizi bekliyorum eleştirmek yerine beni yönlendirirseniz sevinirim.

    Kardesim gurur duydum esninle gerçten. Lakin kardeşini şımartmışsın gibime geldi neden böyle yapıorsun bak ben ne güzel davranıyorum sana felan de belkide ergenliktendir ? kız kardesin nası odamı aynı böyle ? ama tebrik ettim




  • Şımarık yetiştirmenin zararları işte
    Bu saatten sonra tavrını değiştir dostum, sözde kalmasın cidden değiştir tavrını
    Bu zamana kadar umursadın paralarını onun için feda ettin ama bundan sonra öyle olma
    İnternet mi kesildi ödeme paraya ihtiyacımı oldu verme zamanla anlayacak abim neden değişti diye sorgulayacak

    ÜZÜLDÜM ADINA GERÇEKTEN SAMİMİ YAZMIŞSIN
    @Çayla Simit İyi Gider
  • Çocuğu padişah gibi yetiştirmişin.
    Çabuk kalk git burdan
  • Benim abimde senin sert versiyonundu. Hiçbir şeyini esirgemez ama lafı geçirirdi. Bi kere bilgisayarı çok istedim diye çakmıştı tokadı. Sever miyim? Çok severim abimi. Yani anlayacağın sert ol. Kardeşine arkadaş gibi davranmıyorsun sen. Sadece onu yükseltiyorsun. Arkadaş gibi davranmak istiyorsan lafını esirgemeyeceksin. Arkadaşın sana kazık attığında susuyor musun sen? Susmadığını düşünerek devam ediyorum. Ona gerekli cevabı (kavga,söz vs.) kardeşine vericeksin sana kazık attığı zaman. Susmak hiçbir şeyi çözmez çünkü.
  • Hocam al kardeşini koy karşına burada anlattıklarının hepsini söyle...
  • Bugün forumda aşırı şiddet konuları var.



    Not.döv gitsin 1 2 yumruktan birsey olmaz :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav kusura bakma ama seni gibi değil dostu iyi bir arkadasi gibi bile gormez. Sıradan bi arkadaş. Yeri gelince dövecen yeri gelince sevecen yeri gelince parasini alacan yeri gelince koruyup kollayacan. Param bitince direk onun kumbaradan alırım ihtiyacimi. Yeri gelir gezdirir birseyler ısmarlarım. Öyle lan mal salak diyecek acımadan sol kroşeyi geçiririm. Çocugu en az 2 gunde bi dövüyom. Artık islemiyo cocuga. cocuk dayaga bagısıklik kazandı. Ne yese benle paylasır terlemez abisi gibi görür. Acıma çak hem stres atarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı üstünde, arkadaş arkadaştır, kardeş kardeştir.

    Yaptığın maddi şeyler ise gayet normal, bi arkadaşına yaparmıydın onları, zannetmiyorum, kardeşine göre bunlar da gayet normal, araba dahi alsan sana minnet duymaz sadece sevinir.

    Sizin sorununuz, aranızdaki abi kardeş mesafesini/sınırını ortadan kaldırmakla başlamış, aynı ortamlara girmişsiniz, arkadaşlarınla muhabbetlerine o da dahil olmuş.

    Erkek olan için biraz geç ama kardeşlerine olan mesafeni değiştirmelisin, korkutarak değil fakat otoriter bir abi olmalısın, senin yanındayken konuşmalarına dahi dikkat edecek , tavırlarını ölçecek hale gelmeliler, abi algıları yeniden şekillenmeli, aksi takdirde, ileride kız kardeşin hatalı davranıp onu uyarmak istediğinde "sana ne be" derse şaşırma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak ona harcama yapmayı. Annesi babası dururken sen neden ilgileneceksin? Yarın öbürgün karşına çıkar "sen benim için ne yaptın ki?" der, zoruna gider. Bir şeyden eminim ki kız kardeşler çok vefalı olurlar. İleride sana bir şey olsa emin ol kız kardeşin daha çok üzülecektir. Bir şeyler olursa aranızda ne bileyim kavga falan ederseniz kız kardeşin senin yaptığın şeyleri hatırlayacak sana daha sakin sevecen tavırla yaklaşacaktır. Aynı şey erkek kardeşinle olsa it gibi azarlamaya kalkar seni. O yüzden takma bile senle konuşursa konuş konuşmazsa ağzını bile açma. Yanlış bir şey yaparsa da sesini yükselmekten çekinme. Otorite önemlidir.

    Uzun lafın kısası: kız kardeşine yatırım yap. Zaten erkek kardeşine olan ilginden dolayı muhakkak sana içten içe tavır almış kendini dışlanmış hissediyordur. Birazda onunla ilgilen ki ileride derin problemlere yol açmasın bu kıskançlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myxo -- 30 Ağustos 2014; 19:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın zorluklarını görmesi/gösterilmesi lazım. Çoğu kişinin dediği gibi fazla şımarmış kardeşiniz ve hayat hakkında tecrübesi de olmayınca olay bu düzeye gelmiş. Bunlara eklenen diğer unsur da 15 yaşında yani ergenlik çağında olmasıdır. Erkek çocuklarını hiç sevmem zaten şımardı mı toplamak bin bir türlü derttir. İlerleyen yaş ve sizin biraz tavrınıza bağlı olarak(ayrıca anne ve babanın etkisi çok büyüktür onların da desteğiyle) düzelmesini umut ediyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Masiva95

    Bak hocam: ben 19 yaşındayım. 2 tane aynen senin gibi kardeşim var. Sadece rolleri farklı. Biri 16 yaşında erkek diğeri 14 yaşında kız. Erkek olan endüstri meslekte. Ne yaparsam yapayım düzeltmem çok zor zaten. Ben senin gibi değildim. Çocuğu hep dışladım. Bir yerlere gidecek olsam çocuk gözümün içine bakardı hatta babama söylerdi ben neredeyse hiç götürmedim. Gel gelelim çocuk peşimden ayrılmaz. Abi sen bana niye hiç para vermiyon ya diyor hani. Hiç sevgi göstermiyorsun dedi. Bak ciddi ciddi dedi çocuk bunu bana. Tabi ettiğimiz kavgadan sonraki duygusal sahnelerde oluyor bunlar. (Çok da dövmüşlüğüm var ama haketmişti) Meslek lisesindeki pislik almış başını gitmiş. Bu çocuk da bana atarlanıyordu işte son 2 yıldır. Ben geçen buna bir vurdum. Hani her kavgamızda nasılsa vurduğu acımıyor diye sadece kilitleyip pes ettiriyordum. Geçen sandalyeyi üzerime attı (kaçtım tabi) yatak odasındaki sopayla gel lan gel diye sinirden çıldırmış köpek misali üzerime yürüdü. Ben aldım sopayı attım kenara bir geçirdim buna. Gazımı alamadım bir iki tane daha vurdum ama ilki kadar ağır değil tabi. Neyse bizim kuzende vardı küçük. Aramış dayı ... abim ..ı dövdü diye. Eve babamla amcam bir geldi. Aldı benim kasayı fırlattı. Bana şimdiye kadar 1 kere vurmuş onu da ben hatırlamıyorum. Bana dedi ben şimdiye kadar size bir fiske vurmadım siz ne yapıyorsunuz diye. Kardeşimi aldılar balkona çıkardılar hava alsın diye çocuk yerde titriyor ama bildiğin hakikaten titriyor. Ağlıyo falan. İçim gitmedi değil ama ağza alınmayacak küfürler hakaretler... Meslek lisesinde kardeşi olan herkesin yapması gereken bir şey açıkcası. Neyse babam gözüm görmesin seni dedi. Zaten pc'de yoktu artık. Ben de okul çantasına kattım bikaç parça şey annemin yanına gittim. (anne-baba ayrı)
    ARadan 1 ay zaman geçti. Kardeşim bayramda aradı kutladı. Ben yüz vermiyorum tabi. Ünv. sınavı açıklanınca aradı tebrik etti falan. Ben hala yüz vermiyorum. Neyse gel zaman git zaman şuan durum fena değil. Eşyalarına eskisi gibi el koyabiliyorum. Çocuk problemli aga. Ne desem, ne yapsam babama ispikliyordu hala da öyle.
    Bak ben de fakirlik gördüm aga. Dershanemi kendim kazandım, devlet bursuyla otobüs paramı karşıladım,evden ekmek götürdüm 12. sınıf dahil!!! Elalem terralarda mekanlarda otururken ben evde test çözdüm ders çalışdım. Şimdi İTÜ'deyim mesela. İlaç aldığım için düşük bir puan aldım ama olsun yatay geçiş yaparım. Olmadı zaten bölüm Tr'dekli en iyi yer. İş şu bu vs sorun çıkmaz.
    Sen çocuğu çok şımartmışın. Erkek kardeşim bana çok bağlıdır mesela. Bununla övüneceğim aklıma gelmezdi ama şöyle örnekleyeyim. Misafirlikte çikolata alsalar bir tane de benim için alır. Al abi sen de ye diye. Kız kardeşim şuan ergeni vicdan bunalımında. Odasında justin 1D posterleri falan ama ona da buradaki abazaları gösteriyorum,, GERÇEK müzikleri grupları öneriyorum. Düzelme var açıkcası. Artık bu 2 gruba da ne kadar salakmışım gözüyle bakıyor. Zamanla düzeliyor kısaca.
    2000'li kuzenlerim de var. Erkeği de şurda rezil olan çocuklar gibi olmadan efendi bir şekilde yetiştiriyorum. Kıza da kardeşime yaptıklarımı yapıyorum. Kardeşlerimden ayrı görmem mesela onları da. O da burdaki abazaları görüp nasıl düşüneceğini anlıyor az çok.
    Diyeceksin yazı neden bu kadar uzun? Burası konu dışı. Bin tane ergen var. Uzun yazıları da bu gerzekler okumaz. Büyüklerim gereksiz diye okumaz onlara saygım sonsuz. Neyse işte; kardeşlerimle aramda çok canımlı cicimli geçinenlerden daha büyük bir bağ var ama göstermem orası ayrı. Hep kavga ederiz tartışma çıkar. Aynı ortamlarda bulunduğumuz zaman hep laf sokma çabası içindeyizdir vs vs.
    Senin yapacağın onu kışkırtıp saygısızlık yaptığında bir güzel dövmek. Sonra da bütün maddi yardımları kesmek. O telefonu da alacaksın elinden. Vereceksin eline tamir için verdiği parayı. Hatta verme. Yaptıklarına sayıyorum de.

    Sen benimkilerin abisi olsan el üstünde tutulursun la...Ezdirme kendini. ABİ OL AZICIK. Eşyalarına el koy. Bir yerlere gitmelerini yasakla. Kötülük yap yani bir de bunları yaparken onların iyiliği için yapıyorum de. Arada kumbaralarını da aç. Sonra o kumbaralardan onlara hediye al. Gerçi artık kumbara değil cüzdan taşıyorlar. Eskiden böyle yapardım ama. Alırdım bunun bozukluklarını giderdim tahtakaleye. 2-3 lirasına oyuncak alırdım geri kalan paraya oyun cd'si :D :D :D

    Guzel yazmissin hocam,ben tek kardesim ama teyze ogullari var 3 kardeş vs benzer olaylar oluy yazdiklarin gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 30 Ağustos 2014; 19:33:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Abartmissin sen baya, ayni sekilde benimde kardesim var, her konuyu konusuruz ama babanla nasil konusursan o sekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider

    S.a iyi günler herkese. 21 yaşındayım 15 yaşında erkek kardeşim ve 9 yaşında kız kardeşim var. İkisine de arkadaş gibi davranıyorum fakat erkeğin daha büyük olması ve erkek olmasından dolayı daha fazla vakit geçiriyorum. Normalde abiler kardeşlerini yanlarında gezdirmezler. Ben yanımdan ayırmıyorum sırf adam akıllı yetişsin apaçi, fame vs olcam diye saçma sapan işlere bulaşmasın diye. Nerde nasıl konuşulur biraz daha olgunlaşsın diye. Neyse ben kardeşimin yaşındayken maddi sıkıntıdaydık borcumuz vardı dolayısıyla benim ergenlik dönemim yokluk içinde geçti. Geçen sene üniversiteye başladım zamanında yaşadığım yokluğu kardeşlerim yaşamasın diye kendime ne harcıyorsam 2 mislini onlara alıyorum. Ben mezuniyet balolarımın hiçbirine katılamamıştım kardeşimin bu sene ilk öğretim bittiği için balosu vardı onun için hatırı sayılır alışveriş yaptım. Ankara'ya yanıma geldiğinde benim 1 aylık masrafımı 5 günde harcadık. Yaptığım iyiliklerin haddi hesabı yok. Kendimden çok onu düşünüyorum. Sırf bu yüzden kız kardeşim içten içe yanlış anlıyordur diye korkuyorum. Neyse soruna gelelim. Benim kardeşime yaptığım şeylerin haddi hesabı yok. Helali hoş olsun içimden gelerek yapıyorum zaten fakat ben ondan bunların 1000'de 1'ini göremiyorum manevi olarak. Benim ondan istediğim beni abisi olarak görmesi benim onu korkutmadan bana saygı duyması benim 1 kere vurmuşluğum yok kardeşlerime. Size bana attığı kazıklardan biraz anlatayım. Annem köye gitmişti 1 hafta boyunca dışardan yemek ısmarladım kardeşime. Son gün 50 liram kaldı bozdurmayım dedim kardeşime 1 lira verde ekmek alalım yumurta yeriz dedim çocuk vermiyor nasıl diretiyor babamı aradım böyle böyle artık oda şaşırdı tamam versin akşam ben veririm dedi yok hala vermiyor. Neyse dedim montuma falan bakayım kıştan belki kalmıştır 1 lira çıktı şansıma Gittim ekmek almaya mutfakta uğraşırken kapı çaldı bi baktım bu kendine yemek söylemiş öyle zoruma gitti ki tepki veremedim. Bu yaz eve geldiğimde internet yoktu internet bağlattım modem vs aldım 300 lira masraf tuttu kendim ödedim. Laptop benim internet benim kardeşim o ara çalışıyordu dedim ortak ödeyelim "çalşıyorum ben interneti kullancam sanki" dedi para vermedi. 1 aydır çalışmıyor ve interneti benden çok kullanıyor. Bardağı taşıran son damla da şu oldu. Benim akıllı telefonum var memlekete geldiğinde bozuldu dedim dönünce yaptırırım. Geçici bi telefon buldum hallediyorum işimi onla. Bu aldı telefonu gitti yaptırdı kullanıyor tamam bişey demedim kullansın bugün istedim telefonu 2 el oyun atayım diye yok vermiyor üstüne benim internetimi de kullanıyor sonra geldi laptopu aldı vermedim bırak laptopumu dedim bıraktı tavırla gitti. Şimdi kahvaltı sofrasında çay koy dedim çaydanlık orda dedi yine kızamadım masadan kalktım geldim. Napacağımı şaşırdım ben ona iyilikle davrandıkça o bana kötü davranıyor. Yapıcı fikirlerinizi bekliyorum eleştirmek yerine beni yönlendirirseniz sevinirim.

    bende 15 yaşındayım keşke senin gibi abim olsa saygıda kusur etmezdim. benimde 8 yaşındaki kardeşim aynı şekilde davranıyor tamam çocuğa bir şey aldığım yok ama yaptığı atarlar sinir ediyor beni. kol dirsek filan atıyor gerizekalı hakaret filan hat safhada. babam annem olmasa çocuğu sopayla döveceğimde boş zaman yok.




  • Çayla Simit İyi Gider Ç kullanıcısına yanıt
    acırsan yetime döner koyar ...
  • bi sağdan gömecen bi soldan böyle altına işiyecek hale gelecek tamam mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider

    S.a iyi günler herkese. 21 yaşındayım 15 yaşında erkek kardeşim ve 9 yaşında kız kardeşim var. İkisine de arkadaş gibi davranıyorum fakat erkeğin daha büyük olması ve erkek olmasından dolayı daha fazla vakit geçiriyorum. Normalde abiler kardeşlerini yanlarında gezdirmezler. Ben yanımdan ayırmıyorum sırf adam akıllı yetişsin apaçi, fame vs olcam diye saçma sapan işlere bulaşmasın diye. Nerde nasıl konuşulur biraz daha olgunlaşsın diye. Neyse ben kardeşimin yaşındayken maddi sıkıntıdaydık borcumuz vardı dolayısıyla benim ergenlik dönemim yokluk içinde geçti. Geçen sene üniversiteye başladım zamanında yaşadığım yokluğu kardeşlerim yaşamasın diye kendime ne harcıyorsam 2 mislini onlara alıyorum. Ben mezuniyet balolarımın hiçbirine katılamamıştım kardeşimin bu sene ilk öğretim bittiği için balosu vardı onun için hatırı sayılır alışveriş yaptım. Ankara'ya yanıma geldiğinde benim 1 aylık masrafımı 5 günde harcadık. Yaptığım iyiliklerin haddi hesabı yok. Kendimden çok onu düşünüyorum. Sırf bu yüzden kız kardeşim içten içe yanlış anlıyordur diye korkuyorum. Neyse soruna gelelim. Benim kardeşime yaptığım şeylerin haddi hesabı yok. Helali hoş olsun içimden gelerek yapıyorum zaten fakat ben ondan bunların 1000'de 1'ini göremiyorum manevi olarak. Benim ondan istediğim beni abisi olarak görmesi benim onu korkutmadan bana saygı duyması benim 1 kere vurmuşluğum yok kardeşlerime. Size bana attığı kazıklardan biraz anlatayım. Annem köye gitmişti 1 hafta boyunca dışardan yemek ısmarladım kardeşime. Son gün 50 liram kaldı bozdurmayım dedim kardeşime 1 lira verde ekmek alalım yumurta yeriz dedim çocuk vermiyor nasıl diretiyor babamı aradım böyle böyle artık oda şaşırdı tamam versin akşam ben veririm dedi yok hala vermiyor. Neyse dedim montuma falan bakayım kıştan belki kalmıştır 1 lira çıktı şansıma Gittim ekmek almaya mutfakta uğraşırken kapı çaldı bi baktım bu kendine yemek söylemiş öyle zoruma gitti ki tepki veremedim. Bu yaz eve geldiğimde internet yoktu internet bağlattım modem vs aldım 300 lira masraf tuttu kendim ödedim. Laptop benim internet benim kardeşim o ara çalışıyordu dedim ortak ödeyelim "çalşıyorum ben interneti kullancam sanki" dedi para vermedi. 1 aydır çalışmıyor ve interneti benden çok kullanıyor. Bardağı taşıran son damla da şu oldu. Benim akıllı telefonum var memlekete geldiğinde bozuldu dedim dönünce yaptırırım. Geçici bi telefon buldum hallediyorum işimi onla. Bu aldı telefonu gitti yaptırdı kullanıyor tamam bişey demedim kullansın bugün istedim telefonu 2 el oyun atayım diye yok vermiyor üstüne benim internetimi de kullanıyor sonra geldi laptopu aldı vermedim bırak laptopumu dedim bıraktı tavırla gitti. Şimdi kahvaltı sofrasında çay koy dedim çaydanlık orda dedi yine kızamadım masadan kalktım geldim. Napacağımı şaşırdım ben ona iyilikle davrandıkça o bana kötü davranıyor. Yapıcı fikirlerinizi bekliyorum eleştirmek yerine beni yönlendirirseniz sevinirim.

    Sen bu zamandan sonra duzeltemezsın uzerlerınde bır agırlıgın yok.Zamanında cok azarladım,dovdum sovdum bunlara,ama aynı olcude cok da yardımcı oldum benden cok daha ıyı sartlarda yetısıyorlar sımdı.Ağırlığını koyup büyüklüğünü göstermeliydin.




  • Fazla şımartmıcaksın hocam arkadaşlarının yanında da seni tanımamazlık durumuda gelebilir başına
  • Erkek kardeşe bu kadar yüz verilmez abi dediğin ağırlığı olacak, bağırdığı zaman kardeşi tırsacak otoriter olacaksın aynı zamanda onu sevecek, kollayacak ve her zaman yanında olduğunu hissettirecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 30 Ağustos 2014; 20:04:56 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.