Şimdi Ara

Kardeşim dediğim insandan bunu beklemezdim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizinle yakın zamanda yaşadığım bir olayı paylaşacağım ama lütfen ciddi arkadaşlar ilgilensin.
    Bundan birkaç gün önce eski kız arkadaşımla buluştum ve anlattıkları karşısında şoka uğradım..Yakın dediğim arkadaşım benimde tanıdığım ve aramızın iyi oldugu bir kızla çıkmaya başladı (bu kızda esk kız arkadaşımın kuzenş olur) kızla baya ilerlediler falan bende yeri geldiğinde destek oldum yeri geldiğinde evimde misafir bile ettim ikisinide ve kıza karşı hiç bi saygısızlığım yada başka türlü duygular beslemedim asla sadec3e aramız iyiydi ve insan olarak çok severdim onu.Bunlara rağmen kardeşim dediğim arkadaşım bana afedersiniz şerefsiz damgasını vurdu resmen yüzüme söylemesede davranışlarıyla ve kız arkadaşına olan baskılarıyla bunu daha çok kanıtladı kendi kendine.Benim telefonumu karıstırıp mesajlarımı kurcalayaıp kendince şüphelenmeler,kız arkadaşına baskı kurmalar,hatta benim yüzümden baya tartışma bile yaşamışlar.Bunları duyunca çok kötü oldum ben bana resmen farklı bi damga vurmuş oldu ayrca kendi kız arkadaşınada öyle.Sevgilisine asılıyorum gözüyle bakıyor bana ve öyle biliyor şuanda kendince ne yapacağımı bilmiyorumresmen kardeşim dediğim arkadaşımla güvensizlik sorunu yaşıyorum.

    Teşekkür ederim.







  • Yaş kaç
  • 20 yaşındayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemwira42

    20 yaşındayım.

    O zaman ilginç bir durum hocam. Arkadaşın anlayana kadar sende ona hafif uzak dur bence. yaptığı yanlışı anlayıp özür dilemesi lazım, bunu yapmazsa zaten bunca zaman boşuna kardesim demişsn demektir..
  • Evet sanırım biraz mesafeli davranmak iyi olacaktır umarım faydalı olur.
  • cek konus olum ne var bunda senn ona guven vermen lazm seviyodur adam kiskanmiştir sevgilisini normal, bendede oldu aynı durum, alacan karşia takir takir anlatacan bukadar
  • Konusması fayda etmez. Hastalık gibidir. Belli bir süre uzak dur. Hatasını anlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreampark

    Konusması fayda etmez. Hastalık gibidir. Belli bir süre uzak dur. Hatasını anlar.


    Bana bu daha mantıklı geliyor ama kararsızım yinede..
  • hemen aradan çekil derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pyrhon

    hemen aradan çekil derim


    Nasıl peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemwira42


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pyrhon

    hemen aradan çekil derim


    Nasıl peki?


    basit kızla iletişimini kes
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemwira42


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dreampark

    Konusması fayda etmez. Hastalık gibidir. Belli bir süre uzak dur. Hatasını anlar.


    Bana bu daha mantıklı geliyor ama kararsızım yinede..

    Sanki, gerçekten suçluymuşsun hissi uyandırmasın?
  • dostum şu an senin durumunu bilmiyorum ama kardeşim dediğin kişinin durumunu tahmin edebiliyorum, aynısını yaşadım. bu hastalık gibi bişey ve hata o arkadaşında. insan kız arkadaşını kendi arkadaş ortamından tamamen uzak tutmalı. yanlış anlama, güvensizlikten yapmamalı bunu, tamamen rahat olmak için, çünkü dediğim gibi hastalık gibi bişey bu... ve şöyle bişey; sende olmasada mutlaka o kızda sana karşı bişeyler, ne bileyim seni öven bir cümle veya çok basit birşey duymuş veya görmüştür, bu yüzden başlamıştır bu aşırı kıskançlık... en iyisi arkadaşınla git konuş ve sırf onun içinin rahat etmesi için iletişimini tamamen kestiğini söyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    dostum şu an senin durumunu bilmiyorum ama kardeşim dediğin kişinin durumunu tahmin edebiliyorum, aynısını yaşadım. bu hastalık gibi bişey ve hata o arkadaşında. insan kız arkadaşını kendi arkadaş ortamından tamamen uzak tutmalı. yanlış anlama, güvensizlikten yapmamalı bunu, tamamen rahat olmak için, çünkü dediğim gibi hastalık gibi bişey bu... ve şöyle bişey; sende olmasada mutlaka o kızda sana karşı bişeyler, ne bileyim seni öven bir cümle veya çok basit birşey duymuş veya görmüştür, bu yüzden başlamıştır bu aşırı kıskançlık... en iyisi arkadaşınla git konuş ve sırf onun içinin rahat etmesi için iletişimini tamamen kestiğini söyle.


    Haklı olabilirsin dediğin gibi aşkın gözü kör olabiliyor bazen.Dediklerin mantıklı teşekkür ederim.




  • ben olsam ikisiyle de bir daha düzeltmemek üzere iletişimi keserdim.
    ne kadar iyi arkadaşın olsa da sana karşı böyle bir şey düşünüyorsa bence daha fazla uğraşma, bırak manitasıyla takılsın zamanla anlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.