Şimdi Ara

Karasız kaldım sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eşimin uzun yıllardır kullandığı telefon eskidi. Yine uzun yıllar kullanabileceği bizi üzmeyecek pil performansı iyi olan orta seviye bir telefon almak istiyorum 3000-3700 TL bandında.

    Genelde görüşmeler dışında sosyal medya, basit oyunlar ve arada fazla olmasa da fotoğraf çekimi amacı ile kullanılacak. Yorumlara baktığımda aşağıdaki telefonlar bir adım öne çıktı. Siz olsanız bunların hangisini seçerdiniz. Veya bu fiyat aralığında başka tavsiyeniz olur mu?


    Oppo Realme 7


    Reno 5 Lite


    Xiaomi Redmi Note 10 64GB


    Xiaomi Mi Note 10 Lite 64 GB


    Xiaomi Redmi Note 10S




  • Not 10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurban- -- 4 Eylül 2021; 22:7:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Note10 modeli fiyatını hak etmeyen bir telefon olarak görülüyor hemen hemen herkes tarafıdnan inceleme yapan, Mi Note 10 Lite modelinde çok fazla yakınlık sensörü sorunu vardı risk almaya gerek yok bence, Note10S yeni bir model biraz daha Redmi 10 pro ve Mi Note 10 Lite modellerindeki gibi sorunlar yoksa alınabilir gibi fiyat olarak iyi şuan sanırım, Realme 7 güzel bir model aslında alınabiliyorsa bi kaç ay önce aynı fiyatlara 7 pro modeli vardı daha iyi olurdu bence, Son olarak bende yeni bir model alacağım sanırım tercihim Reno 5 lite modeli olacak, Mağazada denedim bir çok modeli en çok içime sinen model bu oldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.