Şimdi Ara

Kararsizim Mini PC vs Fat kasa ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Download, MP3 ve HD videolari acacak bir PC istiyorum, saatlerce download yapacagim icin enerji harcamasi minimum olmali, ve sessiz calismali, Mac Mini ler ideal gibi gorunsede normal PCde istediklerimi yapmama tam olarak firsat tanimiyor, Mac Mini benzeri normal PCler var ama bunlar ya DVDROM suz yada Athom islemci kullaniyorlar, bir ara netbook lara ozenmistim ama onlarinda format sirasinda sacma sapan recovery disc isteme olaylari ve masa ustu ler kadar dayanikli olmamasi beni vaz gecirdi, Dell Studio Hybrid Desktop hosuma gitti ama nette bir turlu TR fiyatini bulamadim, veya benzer gucte bir model goremedim.http://www.teknoblog.com/urunler/dellden-en-kucuk-ve-en-cevreci-masaustu-bilgisayar-dell-studio-hybrid.html , iyi bir donanima sahip mini bir PC bulamaz isem buyuk kasa bir PC alabilirim. bu mini PCler format sirasinda recovery falan istemezdegil mi, benim eski PCde ki gibi siyah ekran, ESC tusu, isletim sistemini tak formata basla gibi kolay olmali.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • matx 785G üzerine toplanacak düşük voltajlı bir x2 işlemci +1TB WD green ve uygun fiyatlı bir HTPC kasa işinizi görecektir.


    diğer asıl enerji tasarrufunu gömülü via c7 işlemcili bir anakart üzerine sistem kurulursa elde etmek mümkün
  • Mini PC oner miyor musunuz ? birde ASUS EB1501 ve Dell Zino HD'ler var bunlar 40 45W elektrik harciyorlar. bahsettiginiz HTPC kasasina kuracagim PC kac W harcar ?
  • netbook bakman lazım 60w adaptörü var. yakacağı en fazla o kadar..
  • baslikta belirttigim nedenler yuzunden laptop veya netbook istemiyorum. bu Asus'un EB1501 modeli de netbook gibi degil mi zaten ?


  • ZOTAC G41 ITX-A-E Mini ITX WiFi Anakart :175 tl
    Intel Dual Core E5400 2.70 GHz : 115
    500gb sata2 hdd :70
    dark mini slim yada küp kasa 150w : 95
    A-DATA 2 GB 800 MHz : 70

    istediğin işlerin tümünü yapabilir. kablosuz bağlantı ve oldukça hızlı.
    525 tl

    dvd kullanmana gerek yok. usb den bu sorunu giderebilirsin.. bildiğim eksta güç girişi bağlantısı da istemiyor. usb den bağla kullan. 90 tl.

    http://www.exa.com.tr/samsung/dvd_yazicilar/samsung_ses084cr-332-9023.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 5 Ekim 2010; 17:25:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightmare666

    Download, MP3 ve HD videolari acacak bir PC istiyorum, saatlerce download yapacagim icin enerji harcamasi minimum olmali, ve sessiz calismali, Mac Mini ler ideal gibi gorunsede normal PCde istediklerimi yapmama tam olarak firsat tanimiyor, Mac Mini benzeri normal PCler var ama bunlar ya DVDROM suz yada Athom islemci kullaniyorlar, bir ara netbook lara ozenmistim ama onlarinda format sirasinda sacma sapan recovery disc isteme olaylari ve masa ustu ler kadar dayanikli olmamasi beni vaz gecirdi, Dell Studio Hybrid Desktop hosuma gitti ama nette bir turlu TR fiyatini bulamadim, veya benzer gucte bir model goremedim.http://www.teknoblog.com/urunler/dellden-en-kucuk-ve-en-cevreci-masaustu-bilgisayar-dell-studio-hybrid.html , iyi bir donanima sahip mini bir PC bulamaz isem buyuk kasa bir PC alabilirim. bu mini PCler format sirasinda recovery falan istemezdegil mi, benim eski PCde ki gibi siyah ekran, ESC tusu, isletim sistemini tak formata basla gibi kolay olmali.


    inşallah istediğin modeli alırsın kuzen




  • forvet007 dostum bu soyledigin PC 1080p videolari takilmadan acar mi ? birde 150W supply yi zorlamayacak sekilde en fazla nekadar ram ve islemci bakimindan gelistirilebilir, birde ekran karti yok mu ? DVDRW var bende "LG GH22 ide" onu bu kasaya baglarim herhalde degil mi ? Nightmare667 eywallah sagol aslinda i7 falan istiyordum ama zaten oyunu konsolda oynuyorum, bilgisayarci bile deli misin zaten iki konsolun var dedi, download icinde 750W makinayi gece gunduz acik tutamam.
  • sozu gecen kasa "Dark Mini Type-S 150W Mini-ITX Slim" herhalde degil mi ? ana kart olarak "ZOTAC GeForce 9300 WiFi Mini ITX" modelini destekliyormus iyi bir anakart gibi gorunuyor Blu-Ray performansi bile harikaymis, "1333MHz FSB'ye kadar Intel Core 2 islemci destegi" diyor bu uyumlu islemcinin en yuksegi hangisi acana ? birde kingston ram tavsiye edebilir misiniz toplam 4GB olursa iyi olur.
  • kasa max 150w değer verdiği için ben 5400 işlemciyi yazdım. 65w olduğu için. zotac 9300 daha iyi seçim olur. diğer öneride ki anakartı hd desteği olduğu için yazmıştım. 2 gb bellek 10-15w arası güç tüketir. 4 gb olur ise değer daha da çoğalacak. sistem toplanırken denemek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 7 Ekim 2010; 9:04:07 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/dark-dk-ch-mtypes-cc-dark-mini-type-s-150w-mini-itx-slim-kasa-(fircalanmis-siyah)/productdetails.aspx?I_ID=43600 kasaya uyumlu anakartlar burda var. Zotac 9300 kac wat acaba ? burda da anakart ile ilgili bilgiler var.http://www.akortek.com/product_info.php?manufacturers_id=22&products_id=1029&osCsid=0993386c61c37b26831fb9bff615110f
  • Zotac 9300 anakart a takacagim en yuksek islemci nedir ? bilen yok mu ?
  • herkeze slm arkadaslar bende medion md 41205 laptop var mavi ekran ve restart problemi var di onu giderdim ama simdi wifi tanimiyor bilgisayar bunu nasil duzeltirim yardimci olursaniz sevinirim onceki hatayi format atarak giderdim ama format atarken mi tanitacaktik bilmiyorum bilen varsa yardim etsin lutfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.