Şimdi Ara

Karar Anı LG HT-202SF mi Playvision mı.. Yoksa??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eksik araştırma yapıp elektronik üzerine kumar oynamamın sonucu satın aldığım Audigy 2 NX'ten istediğimi alamadım. Ürün yapması gerekeni yapıyor biliyorum ama benim hem xbox ile hem bilgisayarımdan izlediğim filmler ile 5.1 ses almam gerekiyordu. Filmlerde oldukça iyi iş çıkaran cihaz Xbox 360 da sadece stereo ses verebildi. Yakında satışa çıkaracağım fakat satış sonrası ne alacağıma karar veremedim.

    2 seçeneğim var ya optik girişli bir ses sistemi almalıyım ya da playvision alıp elimdeki analog 5.1 ile hem xbox ı hem bilgisayarı idare etmeliyim. Tabi ki 3. seçenek sunmak isteyeni dinlerim fakat playvision ın fiyatını geçmeyecek bir ürün alabilirim ancak. Yaklaşık 1 aydır kafamdaki bu sorunu çözmeme yardımcı olun lütfen.

    Sizce LG HT-202SF yi mi almalıyım yoksa playvision alıp microlab m-1113 5.1 analog ses sistemimi yaşatmaya devam mı etmeliyim?



  • Yazdığım ürünlerden herhangi birini kullanan ve artıları eksileri hakkında bilgilendirebilecek biri yok mu?
  • Oldum olası DVD playerlı ses sistemleri pek kullanışlı gelmemiştir. Üzerinde tek bir optik veya koaksiyel giriş vardır. Fakat HD media player, PC, LCD TV, uydu alıcısı gibi cihazlarınız var ise tek bir giriş yeterli olmayacaktır. Ayrıca DVD playerlı çoğu setin sub woofer'ı yetersiz kalır. Yer kaplayan DVD playerı ise çoğu zaman kullanmayacaksınız.

    Elinizdeki 5.1 den memnun iseniz ki playvision decoder ile DTS ve Dolby seslerde çok daha güzel bir sonuç alacaksınız, bence decoder daha mantıklı bir seçim olur. Hemde elinizdeki seti değerlendirmiş olursunuz.

    Ben ilk zamanlar playvision decoderi Premier ses sistemim ile kullanıyordum ve gayet güzeldi.

    Şuan ise creative g550 ile kullanıyorum. En iyi DVD playerlı ses sistemini cebinden çıkarır.
  • Yorumun için teşekkürler, dvd player ı kullanmıycam zaten onu önemsemedim, bilgisayarı kullanıyorum. Fakat şu an kullandığım ses sisteminden sesi fazla açtığım zaman uydulardan cızırtı geliyor onun dışında subwoofer dan memnunum. Bir de eğer varsa ht 202sf kullanan birinden yorum bekliyorum.

    Tek optik giriş benim için yeterli çünkü bir bilgisayar bir xbox var ve yan yana oldukları için kabloyu değiştirmek sorun olmayacak. Kesinleştirmesi açısından kısa da olsa fikir sahibi olanların yorumlarını bekliyorum.
  • Çok gecikmeli bir cevap olmuş ama belki işinize yarar. Ben ses sistemini direk TV'ye bağlıyorum ve Xbox yada PC'yi HDMI'ydan bağladığım için sesleri hiç bozulmadan ve 5.1 olarak alabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.