Şimdi Ara

karaman da sokak köpekleri kadını parcalayıp öldürdü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
4
Favori
8.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ataşehir gibi nezih bir sempte Paladium, Brandium, İstanbul Mall üçgeni içinde 10'lu gruplar halinde çok sayıda sokak köpeği dolaşıyor.


    Çok büyük sorun ama birilerinin çıkarı olduğundan çözülemiyor.

  • Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ben pek dini konulara bakarak hareket eden biri değilim. Sadece merak eden birinin ilk görebileceği iki siteden hemen ortaya çıkanlar bunlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    nezih olması ya da olmaması önemli değil.. ne nezih yerde ne varo$ yerde hatta köyde bile it olmayacak.. Türkiye Cumhuriyetine ait 20 metrekare alanda bile sahipsiz it gezemez.. gezmemelidir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 6 Ekim 2022; 12:52:21 >
  • Neo klasik sokak hayvanı düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden pitbuldoks yaklaşım, günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal itperestlik ve kanin ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır.

  • Bir kopek icin canini feda edenler ...

  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

    bunların elebaşı bi kadın vardı köpeğini istismar ettiği (kendini köpeğe dürttürüyor yani ) ortaya çıkıp haberlere çıkmıştı. yani işte bu adamlar böyle tipler. haberi bulan buraya koysun.

  • Bu sjw tayfa sokakta havlayan köpek görünce yolunu değiştirir ama köpektaparlıktanda vazgeçmez.Yeni dönem kanserleri bu tayfadır.Yayılmadan durdurulmalı.

  • Teyze ne olurdu evden çıkarken cebine bonfile koysaydın da patili dostlarımızın önüne atsaydın o zaman saldırmazlardı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Çoğun şeyi hatalı ve yanlış gözlem olması senin bakış açın işte. Sen kendince düzeltip "yok öyle bir şey, bu öyle değil" falan diyorsun, kanıt göstersem de beğenmiyorsun ve düşündüğünün aksini kesinlikle kabul etmiyorsun görüldüğü gibi. Sonuçta gerçekler senin mantık kurallarına uymuyor genelde ve saçma geliyor.


    Sen gördüğüm kadarıyla(en azından bu konular için) tartışmaktan ziyade kendi bakış açına uygun birilerini arıyorsun ve benim gibi böyle olmayanlara bu bakış açını kabul ettirmeye çalışıyorsun. Kendin gibi düşünmeyenlere anlamadığını falan düşünüyorsun(bu konuda 2 defa yazmışsın mesela)


    Birine en fazla 2-3 defa bir şey yazılır. Hala yazılanları yok sayıyorsa devam etmenin bir anlamı olmaz. Sana bazı şeyleri yazdım, beğenmedin. Artık o konuları uzun uzun yazmamım bir anlamı yok.

    Çok uç örneklerden bahsedip çoğunluk böyleymiş gibi konuşuyorsun anca. Örnek olarak da birkaç kişiyi gösterebiliyorsun. Örneğin evde köpek beslenmesine karşılar sözün. Bu senin abartindan ibaret. Köpek sahiplerine de ofkeliler diyorsun yine bu senin abartindan ibaret. Pitbull gibi saldırgan türleri besleyenler hariç kimseye öfke duyulduğu falan yok. Bu insanlar öldürmeye meraklı gibisinden konuşuyorsun, yine yanılıyorsun. Bu insanlar öldürmeye meraklı olsa bir haftada tüm köpekler toplu bir şekilde ölmeye başlar. Kimin yaptığını bulamazsın bile. Birkaç uç örnek bulursun o kadar. Bunu söyleyince işine gelmeyeni görmüyorsun diyorsun mesela. Hâlbuki alakası yok, durum bundan ibaret. Algida seçicilik yaşıyorsan bu senin sorunun. Sürekli aynı şeyleri tekrarliyorsun, bellemissin bir şey. Bunun dışında her şeye kapalisin ve bunun farkında değilsin. Koskoca bu forumda 5-10 kişiye, hadi Max 20 kişiye takilmissin haberin yok. Hakaret de hakaret diye sürekli tekrarliyorsun. Bu olaylarin en başında kimse kimseye hakaret etmiyordu. Kimse bir gruba öfkeli değildi. Gruplar yoktu ki zaten. Anında karşı grup oluştu ve bu insanları dinlediler mi? İlla bizim dediğimiz olacak dersen, insanları hayvan düşmanı ilan edersen, kimse sizi sevmemiş ondan böylesiniz dersen, köpekleri sevmeyen insanları da sevmez dersen insanları çileden çıkarırsın. Bunlar hep yaşandı. Öyle azınlık falan da değillerdi. Twitter yorumlar, twitler, Instagram storyler zamanında bu sözlerle doldu taştı. Bu insanlara en başta bu sözler söylendi. Doğru düzgün takip etmemissin konuşuyorsun. Hakaret diye tutturmussun o zaman başlatanlara sor. Sanki her şey durduk yere oluyormuş gibi konuşuyorsun. İnsanlar neden sokak köpeklerini bu kadar problem etmeye başladı, onu anladıgini bile düşünmüyorum. Muhtemelen bu da senin için insanlarin birbirlerini gazlamalarindan ibaret. Yoksa hiçbir sorun yok canım. Her şey senin kafanda kurduğun gibi. Bunu kendin yapıyorsun ama benim yaptığımı zannediyorsun ilginç bir şekilde.

    Köpekleri sevmeyen insanlari da sevmez gibi sözler söyleyenler köpektapar lafını duyunca ağlamamali mesela. Saygısizligi başlatanlar belli. Daha gündemi doğru dürüst takip edememissin. Olaylar nasıl başlamış. Nasıl sürmüş, neden bu kadar tirmanmis, insanlar neden birbirine girmiş haberin yok. Yankı odası oluşturduğunu tahmin ediyorum. Ya da bu konuya sonradan dahil oldun başını kaçırdın. Her neyse artık. Aynen birine 2-3 defa yazılır. Ben 5-10 defa yazdım, yok yine fayda etmiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Başıboş Köpek Sorunu bir GÜVENLİK SORUNUDUR. Dudu Berk teyzemizin hesabını kim verecek !

    Şu an ortalık ayağa kalkmalıydı, siyasiler olay yerine gitmeliydi,

    bir köpek ölse-zehirlense twit atarak PR kasan siyasiler bunu görmezden geldi...



    Bilinçsiz besleme yapılıyor, çiğ et ve kemik atıyorlar.

    Başıboş köpekler insanları öldürüyor, bu sene sanırım 25 kişi bu nedenle hayatını kaybetti.

    köpek sürüleri keyfine ahır-kümeslere girip hayvanları telef ediyor.

    Doğaya hiç bir katkısı olmayan başıboş köpekler, etinden sütünden faydalandığımız hayvanları telef ediyor. Açlık ile ilgili değil. boğup bırakıyorlar.

    BU SORUN ACİLEN ÇÖZÜLMELİ. İNSAN ODAKLI ÇÖZÜMLER ÖNCELİKLİ OLMALI.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

    Çok uç örnekler diye işine geldiği için diyorsun. Sorun burada.


    Saygısızlığı başlatanlar belli ama sen aksi konusunda ısrar ediyorsun. Yok sadece tepki veriyorlarmış aslında diye başından beri saçmalıyorsun. Bu savunup bahaneler bulmaya çalıştığın kesimin neler dediğinden, neler yaptığından hiç haberin yok ve olmaması için ısrar ediyorsun.


    Başından beri çok taraflı bakıyorsun. Bu yüzden gerçeklerden kopmuşsun ve artık bazı şeyleri anlaman imkansız halde. Kendi yaptığın şeyleri bile anlayamıyorsun şu an. Yapacak bir şey yok senin için.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Çok uç örnekler diye işine geldiği için diyorsun. Sorun burada.


    Saygısızlığı başlatanlar belli ama sen aksi konusunda ısrar ediyorsun. Yok sadece tepki veriyorlarmış aslında diye başından beri saçmalıyorsun. Bu savunup bahaneler bulmaya çalıştığın kesimin neler dediğinden, neler yaptığından hiç haberin yok ve olmaması için ısrar ediyorsun.


    Başından beri çok taraflı bakıyorsun. Bu yüzden gerçeklerden kopmuşsun ve artık bazı şeyleri anlaman imkansız halde. Kendi yaptığın şeyleri bile anlayamıyorsun şu an. Yapacak bir şey yok senin için.

    Maalesef söylediklerin kendin için geçerli. Bunun farkına vardığında çok geç olmaz umarım. Kendi özelliklerini karşıya atfetmek sende biraz kronikleşmiş. :) Örneğin anlamadığımi söylediğin şeyi bile kendin anlamamistin baştan. Hâlâ hatırladıkça gülerim. 😀 Neyse bu son mesajımdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • bir islamiyeti hayvan düşmanlığınıza alet etmediğiniz kalmıştı yazıklar olsun  

  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

    Senin kendinin farkına varacağını hiç sanmıyorum. Ben sana başından beri gülüyorum, saçmaladığın şeyler o kadar komik.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.