Şimdi Ara

Karakter gelişimi ile ilgili bir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese.. Oyunu problemsiz indirdim, kurdum ve girdim. pvpx te oynuyorum vs. vs. Birşey sormak istiyorum. Bu char a stat point veremiyor muyuz? Hani ne bilim str, con gibi... Ben baya bir uğraştım. Gansh arkadaşımızın yazdığı yazıyı tekrar tekrar okudum. Orada da yok bununla ilgili herhangi birşey. Acaba ben mi bulamadım, yoksa gerçekten de verebileceğin bir stat yok da attack ını yeni skillerle ve silahlarla mı yükseltiyorsun sadece?

    İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.. İyi oyunlar..



  • seçtiğin klasa göre skillerin gelir. bunu "Knight Online" daki gibi kafana göre veremezsin. stat pointleri dediğim str, con, vs. bunlarda karakterine göre otomatik oalrak gelir..
  • Hmm anladım. Peki mesela ben human fighter seçtim. Bildiğim kadarıyla normalde bu karakterin str ile güçlenmesi gerekir di mi? Ama lvl20 oldum ve 20 ye kadar str de bir artış göremedim. Sorularla boğmak istemiyorum kimseyi ama bunu da bir açıklar mısınız?

    Teşekkürler..
  • arkdasım burda asla statlarda deısme olmaz. burda sadece tatoo denılen bı ıtem var onları kullanarak yapabılırsın. burda asıl gucun sılah ve skıll artırımından gelır. yanı oyle stat deısımı olmaz
  • statlar galiba class değişimde artabilio die bişiler duymuştum ancak doğru oömayabilir.bunların dışında d ye lar ile statlarda oynama yapabilirsin. örneğin +3 str -4con
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arthun Maurits

    Hmm anladım. Peki mesela ben human fighter seçtim. Bildiğim kadarıyla normalde bu karakterin str ile güçlenmesi gerekir di mi? Ama lvl20 oldum ve 20 ye kadar str de bir artış göremedim. Sorularla boğmak istemiyorum kimseyi ama bunu da bir açıklar mısınız?

    Teşekkürler..


    lvl 20 de sınıfını seçersin.. mesela human fighter 2ye ayrılır...knight ve warrior..str nin artışı temel olarak patk artışıyken burda patk aldığın skillerle ve sınıfınla artıyo...warrior sınıfının skilleri tamelde patk artırırken(str de bi artış olmamasına rağmen),knight sınıfına gelen skillerle hp,pdef ve mdef artırıyo..
    temel statlarla oynamak ise dye lerle oluyo arkadaşların bahsettiği gibi..beli bi özelliğini azaltırken diğer bi özeliğini arıtırıyo..yani karşılıksız bi str artışı da söz konusu değil(bazı sunucularda hala tatoo lar kullanılmakta dye lerin yanında bunlar karşılıksız olarak bişiler katıyorlar karakterlere) yani str yi 4 artırıcaksan
    dex ya da con dan minimum 4 fedakarlık etmek zorunda kalıyorsun..tercih sana kalmış..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.