Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aramızda Karabük üniversitesine giden arkadaşlar varmı ? Varsa üniversite hakkındaki düşüncelerini görüşleri benimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum ! Mekatronik bölümünü düşünüyorum !!



  • Karabüklüyüm öncelikle bunu belirteyim. Lise son öğrencisiyim. Üniversitemizi geçen hafta yeniden gezmek nasip oldu. Gerçekten yeni açılanlar içinde en hızlı gelişen üniversite diyebilirim. Tabiri caizse deli gibi bir çalışma var. Rektörümüz bunun için büyük bir çaba içinde. Belki şuan değil ama bi 4 seneye rahatlıkla böyle sorulacak bir üniversite değil de direk gelinebilecek bir üniversite olabilir diyorum. Tek sorun karabükteki yaşam tabiki dışarı hayatına bağlılığına bağlı. Kiralar pahalı bu arada.
  • geçen sene gidecektim

    sonra gaza geldim dedim bir sene daha kalayım.

    sorduğum bir kaç kişi iyi demişti.gelişiyor vs.
    bazısıda yeni üni. imkanlar diğerlerine göre kısıtlı (lab. vs) dedimişti.

    bu sene yine düşünecem orayı galiba neyse nasip
  • ben de şu an üni hazırlıktayım ama o şehri görmek ve üniversite içerisinde gezinmek nasip oldu.üniversite çok güzel bir yerde kampüse ulaşım kesinlikle çok rahat.özellikle şehir merkezi çok tatlı ileride bu şehirde yaşamayı bile düşünüyorum.üstelik bu aralar karabükspor da birinci ligde.istediğim bölüm karabükte gelirse gideceğim.inşallah olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grimace

    Karabüklüyüm öncelikle bunu belirteyim. Lise son öğrencisiyim. Üniversitemizi geçen hafta yeniden gezmek nasip oldu. Gerçekten yeni açılanlar içinde en hızlı gelişen üniversite diyebilirim. Tabiri caizse deli gibi bir çalışma var. Rektörümüz bunun için büyük bir çaba içinde. Belki şuan değil ama bi 4 seneye rahatlıkla böyle sorulacak bir üniversite değil de direk gelinebilecek bir üniversite olabilir diyorum. Tek sorun karabükteki yaşam tabiki dışarı hayatına bağlılığına bağlı. Kiralar pahalı bu arada.

    kiralar pahalı yurttada kalabilirim ama verdiğin bilgiler için sağol :) fazla sosyal hayatım yok zaten playstatıon kafeler olsun bana yeter :) acayip pes oynarım karabüksporda 1.ligde :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: şakirt1000

    ben de şu an üni hazırlıktayım ama o şehri görmek ve üniversite içerisinde gezinmek nasip oldu.üniversite çok güzel bir yerde kampüse ulaşım kesinlikle çok rahat.özellikle şehir merkezi çok tatlı ileride bu şehirde yaşamayı bile düşünüyorum.üstelik bu aralar karabükspor da birinci ligde.istediğim bölüm karabükte gelirse gideceğim.inşallah olur.

    inşallah olur hangi bölümü istiyosun ki ?
  • Karabük üniversitesini düşünüüyorum.Şehir dışından gelen biri için aylık gider ne kadar olur.
  • arkadşlar başka karabüğe giden yok mu üniv. hakkında yorumlarınızı bekliyoruz..
    birde bilg. müh. okumayı düşünüyorum ingilizce eğitimi nasıl acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.