Şimdi Ara

++KARŞINIZDA ADSL2 TEKNOLOJISI 15Mbit/sn++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 ekimde, Fransa'da Free, yeni ADSL2+ teknolojisi kullanan yeni bir DSL servisi duyurdu. Bu servisle, Free LLU (local loop unbundling) müşterilerine 15 Mbit/s'lik servis sunabiliyor. Bu hem Avrupa hem de Fransa için bu teknolojinin ilk ticari uygulaması olacak.

    Fransa zaten, Avrupa'daki DSL marketler içinde en büyük rekabetin yaşandığı ülke. En yüksek hızları ve buna karşın en düşük fiyatları burada bulmak mümkün. Free bu rekabeti 5 Mbit/s için verdiği fiyatı, 15 Mbit/s için vermeye başlayarak bir adım ileri götürüyor.

    Free LLU müşterilerine 15Mbit/s İnternet erişimi ile birlikte, bedava ulusal ve yerel (şehiriçi) telefon konuşması, 110'un üstünde TV kanalı veriyor. Hem de bütün bunları 29.99 $'a sunuyor.

    15 Mbit/s'lik veri akımı çoklu-kanallı TV ve HDTV (high-definition TV) için yeterli. Ancak, bu tür servislerde erişim bir darboğaz haline gelecektir. Bu nedenle de network'ün bu tür srvisler verilmeye başlanmadan önce elden geçmesi ve yükseltilmesi gerekecektir.

    Yani, bu tür bir upgrade yapılmaksızın yeni servis vermenin çok da anlamı yok. O zaman Free bunu neden yapıyor. Free DSLAM'ı yükseltmek zorunda. Yeni Network Exchange point'ler açmalı. Tabi ki bu yatırımları müşterilerine de yansıtmak durumunda. Yani Free'nin yapacağı yatırımlar var. Bu dönemde bedava servis vermek ne anlama geliyor. Önümüzde Kore örneği var. Orda ADSL konusunda pek servis çok sunuldu ama riskli konulara girilmedi. Bize Free'nin adımlarının kendisine zarar vermeyeceğini ummak düşüyor.

    France Telecom 2005 başlarında ADSL2+'yı başlatacağını da duyurdu.

    _______________________________________________________________
    KAYNAK: turk.internet.com

    Buyrun bakalım beyler, 1 haftadır ADSL fiyatları düştü, kota koyuldu, indirimler az diye tartışa duralım, adamlar ADSL2'ye geçip ışık hızında bağlantıya geçtiler.
    Bizim günahımız ne sorarım size????







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.