Şimdi Ara

Kaputu değişmiş araç alınır mı? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar 2011 model Kia Ceed 1.6 CRDI otomatik bakınıyorum. Bir araç buldum 30 bin lira civarında ağır hasar kaydı mevcut, sağ ön çamurluk ve kaput değişmiş sol ön çamurluk boyalı. Aracın sahibi kaza üzerine 35 bin km daha yapmış şu an da 214 binde. Araç kozmetik olarak çok temiz duruyor satıcı istediğiniz yere de gösterebilirsiniz dedi ama ağır hasar kayıtlı deyince insan bir korkuyor ben de ön yargılıydım şimdiye kadar. Ekspertiz görselini aşağıya bırakıyorum yardımınızı bekliyorum.



    Kaputu değişmiş araç alınır mı? ACİL







  • Mutlaka şase önlerini kontrol ettirin amortisör kulesine baktırın işlem varsa almayın derim sorun yoksa fiyat olarak da malum sitedeki emsalleri içinde en uygun fiyatlı olan araçtan daha düşük olacak şekilde pazarlık yapın piyasa bu şekilde şu an



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 6 Aralık 2023; 19:18:43 >
  • Şaside problem yoksa alınır. Bendekide kaput değişmişti baktık ön tampon demiri bile orjinaldi hata yoktu.

    Kulelere ve ön motor taşıyan direkleri kontrol ettir. Oynama , kaynak filan varmı diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 6 Aralık 2023; 19:12:2 >
  • 2010 model dizel otomatiğini kullandım
    Güzel arabadır şehir içi biraz fazla yakar
    Ağır hasarlı olmasaydı al derdim.
    Ben olsam ağır hasarlısını almam
  • Düzgün tamir edilmişse ve satarken yaşayacağınız problemleri göze alıyorsanız alınır.

  • Ağır hasarların hepsi bir olmuyor. Kimisi gerçekten ağır kimisi çok etkilenmemiş oluyor. İçeriye yansıyan yapısal bir sorunu olmamışsa alınabilir. Burada önemli nokta, ağır hasar kayıtlı aracın piyasada hafif kusurlarla düşük tutarlı kayıtlı olanlardan ne kadar daha düşük fiyata satıldığı. Siz ucuza alırsanız, ucuza satmanız gerekir. Fiyat dengeli gözüküyorsa, ihtiyaçta alınabilir. Bazı araçları öyle bir topluyorlar ki, araba yamuk gidiyor, umrunda olmuyor milletin. Ok gibi gidiyorsa, şasesi sorunsuzsa alınır tabi ki.

  • Hocam ağır hasar kayıtlı araçlar sanayide yarım yamalak toplanıyor genelde…Bakmak isterseniz illa şasileri ve podyeleri kontrol ettirin ve bence en önemlisi airbag lere baktırın…Göğüsü genelde kaplıyorlar/macunla falan tamir ediyorlar bir daha açılması gerektiğinde hoş olmayan durumlar oluyor…Bunlarda sorun yoksa aracın bariz bir masrafı yoksa düşünülebilir…
  • Benim de aracımın kaputu şuan kaskodan serviste değişiyor. Aslında kaputun sadece uç kısmında 1-2 karış ezik var ama direkt değiştiriyorlar. Kazanın fotoğrafları varsa sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.