Şimdi Ara

Kapalı otoparka motosiklet girişlerinin engellenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Aradığım cevabı bulamadığım için yeni konu açıyorum. Ev sahibi olarak 15 senedir aynı sitede ikamet ediyorum. Sitemizin giriş çıkışları hgs benzeri bir kartla yapılıyor. Ancak kapalı garajların girişlerine zemin altına ağırlık sensörü monte ettirmişler. Şimdi sorun şu sensör araç ağırlığını algılıyor ancak motosiklet ağırlığını algılamıyor. Kapalı garajlara şu motosikletleri sokamıyoruz. Yönetim ile konuştuğumuzda yapacak bir şey yok git dışarı bırak diyor. Ancak motosikleti dışarda bırakma çalınma, zarar görme , hayvanların pisletmesi , soğukta zarar görme gibi bir çok dert sahibi.

    Yönetim bu sensörleri taktırırken ne bir toplantı, ne imza nede onay aldı kat malüklerinden. Böyle bir şey mümkün mü ? Yaptırdıkları sisteme göre motosiklet girişlerini engelleyebilirler mi ? Başvurabileceğim yasal bir yol veya hakkım var mı ?

    Bu arada son olarak kapalı garajlarda bina kolonları nedeni ile araba çekilemeyen yerlere motosiklet bırakılıyor. Yani kat başına düşen araç sayısı veya araba park yeri kısıtlama gibi bir durum söz konusu değil.

    Yardımlarınız için teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.