Şimdi Ara

Kantinimiz için kamera tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kantinimiz için; güvenlik ve iş takibi maksadı ile kullanılacak bir kamera sistemine ihtiyacımız var. Sizlerin de tecrübe ve fikirlerinden yararlanmak isterim. Kameraların yüzleri ayırt edebilmesini mümkün ise de paraları ayırt edebilmesini istiyoruz. Satış bankosunda ses kaydı yapılabilmesi güzel olur. Fiyatta çok fark oluşturmazsa daha uzun kayıt süresi için hareket olduğunda da kayıt yapabilir. Öğrencilerin oturma kısmına ve satış kısmına yerleştirmek istiyorum. Sanırım paranın da ayırt edilebilmesini istediğimden satış bankosu kısmına iki kamera gerekebilir. Kameraların maliyeti uygun olursa mutfak kısmına da düşünülebilir. Faydası olabilir diye örnek fotoğraf paylaşıyorum.

    Not: Kantinin giriş kapısı masaların olduğu bölümde, cam kenarındaki masaların yanında. hem girişi hem de oradaki hareketleri takip etmek istiyorum.

    Kameracılara sorduğum fiyatlar yüksek geldi, malzeme tedariği için nete bakıyorum. Gerek keşif gerekse malzeme seçimi konularında fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

    Kantinimiz  için kamera tavsiyeniz
    Kantinimiz  için kamera tavsiyeniz
    Kantinimiz  için kamera tavsiyeniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜMÜŞOK -- 19 Şubat 2018; 13:17:12 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.