Şimdi Ara

Kanser olabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 15 gündür süren mide ve bağırsak sorunlarım nedeniyle telaş içindeyim.Gittiğim doktorlarda kesin tanı koyamadığı için anksiyetem tavan yapıyor.Bundan 15 gün evvel kusma,mide bulantısı ve kramp nedeniyle acile gittim.7 kere kustum fakat 3.sünde tamamen kırmızı şekilde kusmuştum.Diğerlerinin rengi kahverengine çalan bir renkteydi.3 gün içinde toparlamıştım fakat geçen hafta cumartesi yeniden ufak bir ishal atağı geçirdim fakat o da dışkıladıktan sonra geçti.Son olarak perşembe gününde itibaren kanlı ishal,mide bulantısı,karın ağrısı,karnımın sol üstünde sıcaklık hissi başladı.Kan damla damla akıyordu ve dışkıyla sanki ayrı şekilde geliyordu.O gün polikinliğe gittiğimde NEU değerim yüksek çıktı.Bununla birlikte dışkıda 2-3 lökosit 1-2 eritrosit görüldü.Doktor bağırsaklarda enfeksiyon olabileceğini söyledi.Cumartesiye kadar halsizdim ve kendimi kötü hissediyordum;fakat doktorun verdiği ilaçlar bugün beni biraz daha toparlamış vaziyette ishal bitti ve karın ağrıları azaldı.Ancak bu sabah dışkıda nokta halinde yine kırmızı kan gördüm üstelik küçük şekilde siyahlıklarda vardı.(midenizi bulandırdıysam özür dilerim.) bu benim moralimi oldukça bozuyor.


    Not:20 yaşındayım.








  • Düzgün bir gastroenteroloji uzmanına görünmenizi tavsiye ederim. Erkeklerde kolon kanseri oldukça sık rastlanıyor hatta çoğu erkek bu kanser türünden ölüyor. Acil doktorlarıyla bu işler yürümez.


    Babamın mide rahatsızlığı sebebiyle farklı testlere gitmiştim. En kolayı öncelikle endoskop yapılması iyi olur gibi gözüküyor. Gastrit, ülser ne varsa bi görüntülemek doğru olacaktır.


    Kolonoskopi zaten şart gibi gözüküyor.


    Dahası gelişmiş görüntüleme sistemleri var. Babamda pankreas vs olacak şekilde alt boşaltım sistemi organları görüntülenmişti.


    Bunlar hassas konular. Maddiyattan kaçınmayın. İş ilerlerse zaten çok daha fazlasını götürür. Vücutta ortaya çıkan en ufak bile ters durum bir sıkıntının göstergesi. Sizin durumunuzda da birden fazla durum var. Mide kanaması mı geçirdiniz, ne oldu tam bir bilinmezlik.


    Sonuç alamazsanız Fatih Beyle görüşmek için uğraşın. Yaşınız genç, ücretleri dert etmeyin desem de edeceksiniz fakat tanı ve kaliteli tedavi için milyonlar borç yapılır.


    https://www.amerikanhastanesi.org/doktorlar/fatih-aslan


    Doktor değilim, naçizane dost tavsiyesi. Geçmiş olsun.





  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt

    Öncelikle teşekkür ederim.Acil doktorları bana tanıyı koymadı.2 farklı özel hastanenin dahiliye bölümünden doktorlarla görüştüm.Bana durumun 1 hafta boyunca izleneceğini belirttiler.Antibiyotik ve mide koruyucu ilaçları yazdılar ve durumun geçmemesi halinde tekrardan gelmemi söylediler.

  • vipex V kullanıcısına yanıt

    Anlıyorum. Fakat şöyle söylemeliyim, rahatsızlık belirtileriniz 15 gündür devam ediyor. Kısa bir süre değil. Ayrıca nasıl herhangi bir görüntüleme tekniği kullanmamışlar onu anlayamadım.


    Mide ve bağırsak hastalıkları çok hızlı kronikleşiyor. Tedavisi yapılabilecek pek çok rahatsızlık geçen 10 gün sonunda kronikleşiyor. Basit bir akut anal fissür 10 günün sonunda rahatlıkla kronikleşebiliyor. Kronik anal fissürün dahi henüz tıpta tedavisi yok. Semptom tedavisi yapılabiliyor fakat rahatsızlık bir ömür devam ediyor.


    Diyeceğim o ki kan gibi şeylerin oldu rahatsızlıklar kesinlikle ihmal edilmemeli. Doktorlar için bunlar sıradanlaşıyor. Doktordan iyi bildiğimi idda etmiyorum kesinlikle. Fakat farklı görüşler çok önemli. Özellikle maddi imkanınız varsa benim tavsiyem direkt çıkın gidin amerikan hastanesine Fatih Bey'le görüşün.


    Yaşınız daha çok genç. En azından bölgenizde bilinen bir gastroenteroloji uzmanına gidin. Benim çevremden gördüğüm, gözlemlediğim bu'dur. Gözlemlerim de beni pek yanıltmadı.


    Şifalar dilerim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.