Şimdi Ara

Kanım aksın ki, terk etmem seni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benimde 3 yil bitecek 1 ayi kaldi surda. Gercekten bagimli gibiyim. Yani bakiyorum niye bu kadar bağlıyım diyorum sonra seviyorum diyorum. Karışık. Bi gun ayrilirsak psikolojim nasil duzelir veya duzelir mi diye dusunup duruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

    Aşk hastalıktır. Tabi karşılık bulamıyorsanız. Sizi içten içe bitirir. Aksi halde dünyanın en güzel şeylerinden birisi. Ama nerde, biz bunu hak etmişiz.

    karşılık bulsanız dahi bir hastalıktır aşk.

    "Yapılan araştırmalarda aşık olanlardaki serotonin düzeyi normal kişilerle karşılaştırıldığında yüzde 40 oranında düşük olduğu görülmüştür."

    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ask-bir-hastalik-94844h.htm




  • Benim uzak mesafe ve 3 senelik ilişkim aldatoşarak bitti geçen sene. Bağımlılık diyorsunuz bende böyleydim ve en büyük pişmanlığım bu. Kendi hayatınızı kendinizden başka kimse üzerine kurmayın, kim olursa olsun size nasıl güven verirse versin. Şubat ayında neredeyse 1 yıl olacak ayrılmamızın üzerine ama hala aklıma geldikçe acı çekiyorum. Evet zaman her şeyin ilacı fakat asla unutturmuyor, sadece hafifletiyor acınızı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noxramma kullanıcısına yanıt
    aynı bu şekildeyim ve pazartesi gününden beri konuşmuyoruz
  • ben ne yaparsam o da aynısını orda yapar diye kuruyorum kafam da şu zamana kadar tek bi aldatma olayımız olmamıştır, böyle biri de değilim zaten ama bi sıkıntı var. konuşmuyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raveyjar

    ben ne yaparsam o da aynısını orda yapar diye kuruyorum kafam da şu zamana kadar tek bi aldatma olayımız olmamıştır, böyle biri de değilim zaten ama bi sıkıntı var. konuşmuyoruz

    Hocam ayrıldıktan sonra bütün hepsi böyle ulan yüz vermemek lazım diye gezen biri değilim, sağolsun tonlarca güzel anı verdi ama asla oturup bu ilişki bana iyi geliyor mu diye düşünmedim. Şimdi düşününce anlıyorum o kadar zarar veriyormuş ki, hastalıklı biri olmuşum onca zaman. Kendimi kötü bir şey olmayacağına asla ihanete uğramayacağıma öyle inandırmışım ki. Diyorum ya 1 sene geçti üzerinden neredeyse , flörtleştiğim kıza karşı eski hastalıklı halimi göstermemek için, değişmek için öyle çabalıyorum ki. İlişki iyidir hele uzak ilişki seni büyütür sabretmeyi öğretir. O otobüslerde büyüdüm olgunlaştım. Bilmiyorum senin bakış açın nasıl ama bana ilişkimin içindeyken bu cümleleri kursalardı Farklı olduğumuzu, Farklı olduğunu söylerdim. Yaşa gör hocam, sevmek güzeldir sevmekten korkma. Hayatının merkezine kendini koy, başkası içinden kendini ikinci plana atma. Umarım benim aksime senin için bir anlam ifade eder yazdıklarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ne güzel ifade etmişsin, yüreğine sağlık kardeşim
  • Ayrılık her şeyden zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    duygusuz olmak lazım, gününü zehir etmek yerine gününü gün etmek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.