Şimdi Ara

KANAL İSTANBUL DA ALINAN ARSALARIN ELDE PATLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu kanal istanbulun yapılacağı söylenen terkos,durusu,arnavutköy tayakadın güzergahı te akp öncesi ,cemaat&anap zamanından el altından paylaşılmış,şu an twitter da kanal istanbul çok gerekli diyen milliyetçi hesapların bile 4,5 dönüm arsa kapattığı bir bölgeydi.Hatta 2008 fed para basması sonucu cemaat buralarda sağlam arsalar kaldırmıştı şimdi el değiştirdi mi bilmem,yani tabandan tavana her ideolojiden herkes burada voliyi vuracak diye dönüm dönüm arsaları topladı.
    Kanal istanbulun bırak bitirilmesini ,kazma bile vurulamayacağı kesinken,bu arsaları toplayanların magduriyetleri sizce ne olacak?Devlet bu parayı bu açıkgöz arkadaşlara geri verecek mi ? Yoksa bu bir yatırımdır,karda zararda arsaya yatırım yapanın sorumluluğundadır deyip tek kuruş koklatmayacak mı?

    Bence ikincisi,bu arsaları alan arkadaşlara ben ,pikan cevizi ekmelerini tavsiye ediyorum,ağaçlar 15 yılda büyüyor ama 15 yıl sonra sağlam kazanmaya başlayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 2 Aralık 2019; 13:45:19 >







  • Adamlar gidip sazan gibi atladıysa kendi problemleridir kimse zorla aldırmadı ya, salatalık eksinler yazın tuzlayıp yerler

    Bu çöp projeyi yapsalar da beklendiği gibi deprem falan olursa onun kıyısındaki yerler de komple yerle bir olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.