Şimdi Ara

Kamu Wi - Fi üzerinden güvenli kalmak için nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğergitmek bu günlerde yaparken kamu Wi - Fi hotspot bağlanmak için birçok fırsat vardır . Kahve dükkanları , oteller , restoranlar ve havaalanları çevrimiçi sadece atlayabiliryerlerden bazıları , ama çoğunlukla bu ağlar açık ve güvenli değildir . Bugün , kamu Wi - Fi üzerinden güvenli kalmak için nasıl bahsedeceğiz .

    Bilgisayar ağ ayarları
    Özellikle kamu ağları , güvenlik duvarınızı etkinleştirin . Emin olun Windowsdahili güvenlik duvarı , özellikle kamu ağlar için , etkindir

    Tüm paylaşımını kapatın
    Ağ ayarlarına almak için , değiştirmek açık Ağ ve Denetim Masası'ndan Paylaşım Merkezi gerekir . Sonrasol bölmede bulunan " Özel Gelişmiş paylaşım ayarlarını değiştir " e tıklayın . Dosyası ve tüm hesaplar altında baskı paylaşımı kapatılması tavsiye edilir .

    Güvenlik tarayıcı uzantıları
    Ben tavsiye ederim bir temel tarayıcı uzantısı HerElectronic Frontier Foundation ( EFF ) HTTPS olduğunu. Bu size , Google , Yahoo , eBay , Amazon ve daha fazlası gibi ortak sitelerini ziyaret güvenli bir bağlantı olmasını sağlar . Ayrıca listede olmayan daha fazla site eklemek için kendi XML yapılandırma dosyası oluşturmanızı sağlar . Bu Chrome ve Firefox için kullanılabilir ve Windows, Mac ve Linux ile çalışır .

    Hotspot bağlanmak için VPN kullanın
    Ne yazık ki tüm siteleri ve arama motorları bir Güvenli Yuva Katmanı ( SSL ) şifreli koruma güvenliğini vermiyoruz . Bu etkinliği görmek içinkötü adamlar için geçerli bu ağlar üzerinden akanveri yapar . Yani Wi - Fi hotspot bağlanmak için Sanal Özel Ağ ( VPN ) kullanarak düşünebilirsiniz . Bir VPN ağlarını açmak bağlanmak için güvenli ve özel bir yol sağlar .







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.