Şimdi Ara

Kampanyalar ve Ozel Durumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ayri bir baslik acmak icin gerekli gordugum bir konu , forumda cokca farkli basliklar altinda tartisilmis olmasina ragmen , bu konuyu acmamin amaci ,herkesin hem elindeki imkanlari (kredi kartlari , kamulu olma vb.) ,hem de mevcut yararlandigi kampanya ve yayin icerigi olarak fikirlerini , odedigi miktari one surup , anlik guncel firsatlarla karsilikli bilgi alisverisinde bulunmak..

    Umarim keyifle okursunuz


    ben kendi durumumu yazarak fikirlerinize aciyorum , onerileri herkes siralasin bakalim (ve kendi durumunu da istiyorsa tabi..)

    Bende suan taahhutsuz bir spor uyeligi var ve aylik 57 liradan izliyorum , bunun yaninda taahhudu nisan icerisinde biten bir 15 liralik Plus kutu ucreti odemekteyim ,yani ozetle , toplam 72 lira gibi bir ucret odemekteyim (GS TV ve Dergi de var ama onlar yillik odendi ,bitti gitti ,cok fark yaratmaz)

    Simdi onumde istiyorsam 2 gun icinde degerlendirebilecegim bir ClubFinans karti avantaji var .. 1 yillik taahutle aylik sabit 60 lira odeme ile Super uyelik firsati .. Ancak tabi tekrardan 15 (belki 20 TL) liraya yenilemem gereken bir Plus kutu ucretini de buna eklersek , ortalama 1 aylik 80 liraya sabitleyip 1 yillik taahude girmem mantikli midir sizce ? (Ve bir kerelik 40 liralik aktivasyon da istiyorlar sanirim ama bu mevcut uyeler icin gecerli mi bilmiyorum)

    57 liralik spor uyeliginden faydalanisimla ilgili son ay da Ekim .. Ekimden sonra bir oneri gelmezse guncel fiyattan izlemeye devam edecegim soylendi.

    Ancak burada su var ki , evde D smart da oldugundan , liglerin bitimini muteakip 2 (belki 3 ay) digiturk u tamamen kapattirip ,ayrica 40 lira aktivasyona bulasmayip 200 liralik bir kar etmem de mumkun olabilir ... (yayindan 57 , kutudan 15 , 2 ay bile desek 140 ,40 lira da aktivasyon)

    Bunun dezavantaji ise PLUS hizmetini kapsayacak bir paket (spor ,super gibi) ile ilgili kampanyanin ekimde olacaginin bir garantisi yok...

    Yerimde olsaniz ne yapardiniz ?







  • biraz karışık. türksata devam derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 15 Şubat 2010; 18:46:49 >
  • Dostum alay etmek icin mi bole bi mesaj yazdin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jujuuu

    Dostum alay etmek icin mi bole bi mesaj yazdin


    ne alay etmesi alay etme ile ilgili nasıl bir cümle var cevapta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 15 Şubat 2010; 20:22:02 >
  • yahu bahsettigim ihtimal ve secenekler icinde mac izlemeyip ,HD den cayip vs bir normal uyduya gecmek gibi bir alternatif var mi

    mevcut sartlar icinde hangi yoldan gidersem ne kazanir kaybederim onu sordum

    niye herseyi birakip turksat a geciyim
  • Bana süper paket 44 lira teklifi geldi.. ne dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raskolnikov77

    Bana süper paket 44 lira teklifi geldi.. ne dersiniz?

    nasıl oluyo bu..? biraz detay alabilirmiyiz?
  • Geçen yıl kamu personeli kampanyasıyla %50 indirim uygulanmıştı.. 39 lira.. bu yıl 44 lira dediler aynı kampanyandan faydalanmak istiyorsam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.