Şimdi Ara

KamilKoç Köpeğimi felç bıraktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
9.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eleman hayvanla insanı kiyasliyorsunuz demişti ona istinaden yazdım. Keçi otobüse binsin diye bir şey söylemedim. Solucan tırtıl sıkıntı yok, bence binebilir güzel bir kapta. Kedi, köpek baktın mı daha önce? Bir kedinin veya küçük cins bir köpeğin otobüste seyahat etmesine engel olan nedir tam olarak?
    *Hastalık bulaştıracak diyorsanız, kutusunda duran bir kedi/köpekten bir şey bulaşması pek mümkün değil.
    *Gürültü yapmasından endişe ediyorsanız, o zaman çoluk çocukla binilmesine de karşısınız diye tahmin ediyorum ki her çocuk gürültü yapacak diye bir kaide olmadığı gibi kedi/köpek de çıtını çıkarmadan durabilir.
    *Birinin kutusunda kapalı duran bir kedi/köpekten korkabilecegini düşünüyorsanız, olabilir biri de mesela aşırı derece paranoyak olabilir, diğer bir yolcunun kendisine zarar vereceğinden korkabilir de bu sağlıklı bir durum değildir, o zaman o aşırı duygu veya düşünceye sahip kişi, hayvan olmayan bir sefer seçilebilir, her seferi kendi abuk istek ve arzularına hizmet ettirip başkalarını mağdur etmektense.

    Yani size laf anlatmak falan değil derdim. Medeniyetle alakalı bir mevzu bu, bir evcil hayvanla dostluk falan bunlar yüksek sosyokültürel seviyedeki insanların bilebileceği işlerdir, tadabileceği mutluluklardır. Sefil hayatlarında kendini zerre daha ileriye götürme mefhumu olmayan ve olmayacak mahlukatların değil de işte öylesine yazdım maksat belki birilerinin bir şekilde ruhuna dokunmaya vesile oluruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayvanları çok seven biri olarak,

    otobüs içinde de, bagajında da hayvan olmaz ( şehir içi ötöbüsler olabilir )

    Türkiye'nin her yerine özel araç gidiyor, özel araçla gidilmeli, hem hayvan da bunalmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 21 Ekim 2021; 21:58:19 >
  • CDDH kullanıcısına yanıt

    Umarım otobüse muhtaç kalırsın da senin çocuğunu da kafese koyup bagaja tıkarlar. Bu arada şahsi aracım var ve senin gibi amiplerin ağız kokusunu çekmiyorum merak etme. :)

  • Baskın Var Baskın Basana kullanıcısına yanıt
    Paranla üstünlük kurmaya çalışma, benim ağız kokum sana parfüm gibi gelir :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CDDH kullanıcısına yanıt

    Parayla üstünlük kurmaya çalıştığım filan yok, yorumuna göre cevap verdim. Senin bu kafayla ağzın koksa koksa foseptik çukuru gibi kokabilir anca. "Çocuğun olsunda bagajda gitsin" gibi kirli düşünceye sahip olman zaten bunu belli ediyor. Aslında bu IQ ile kaale bile alınmayacak bir insan örneğisin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskın Var Baskın Basana kullanıcısına yanıt
    Verdiğim örnek sizin fikrinizin aynısı aslında sadece empati kurabilmeniz içindi. Düşüncenizin kirli bir düşünce olduğunu farketmenize sevindim. Ürememeniz umuduyla...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı şeyi en içten dileklerimle bende size temenni ediyorum. Maazallah siz çocuğunuz ağlıyor diye kafese filan tıkarsınız. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasirgaantep kullanıcısına yanıt

    Köpeğimi kafese sığdıramadığım için yolcuklara çıkarmıyorum 35 Kilo ve köpekler bebeklerden daha akıllı sus diyince susmayı sıçma diyince sıçmamayı biliyor hayatında köpek beslememiş insanlar gelip burda boş boş konuşmasın.

  • 2 yıl önce Kıbrıstan Çanakkaleye sahiplendiğim köpeğimi getirdim. Uçak içinde kendi kafesinde geldi özel bir bagaj alanında. Kafesin büyük olması ve köpeğin hap ile uyutulmuş olmasına rağmen uçaktan inince topallıyordu. Sabihadan indikten sonra ise otobüsle Bursa'ya geçmem gerekiyordu ve bir tane şerefsiz firma bana köpeğimi koltukta kafesinin içinde taşıma vaadi verdikten sonra bilet kesti ve ondan sonra ancak bagajda gelebileceğini söyledi.Tabiki kabul etmedim ve tam orda 3 saat başka firmanın gelmesini bekledim.Bu süreç boyunca da babam şahsi arabasında Bursa da beni bekliyordu.Bursaya diğer firma ile varlıktan sonra da aracımız ile Canakkaleye geçtik.Demekki bazen fedakarlık yapmak gerekiyor,köpeğinizi bagaja koymamaniz gerekirdi.Gerekirse özel servisler var köpekleri bırakan ondan tutulmalı idi.Onlar aile bireylerimiz siz kendiniz bagajda gidemiyorsanız onu da goturtmeyecektiniz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pukiman kullanıcısına yanıt

    bagaja gir çok değil yarım saat yolculuk yap bakalım ne oluyor? öğrenciyken otobüslerde çalıştım çok kedi köpek kuş sıcaktan öldü, bagajlardan dolayı hava az geliyor hayvan bayılıyor veya ölüyor, ya şahsi araç kiralayacaksın ya da özel hayvan nakliyatı yapan araçlardan tutacaksın, kurallarda izin verilmesi hayvanı yaşatmaya yetmiyor ayrıca yolculuk sorunsuz geçse bile bagajda durmak hayvanı strese sokuyor, otobüslerde uyutup bindirmiyorlar en azından ben görmedim.

  • 400-500 tl verip, özel araç ile köpekleri transfer eden arabalar vardı. keşke onu yapsaydınız, köpek için değerdi

  • Kamişkoç yapabileceği birşey yok senin sorumsuzluğun yüzünden hayvancağız felç kalmış yazık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurallar bagajda değil , yolcunun yanında , koltukta , kucağında gitmesine izin veriyor zaten güzel kardeşim.

  • kamilkoc arabasında kavga cıktı

  • firma ayrı şeref yoksunu ama hayvana üzüldüm sizin gibi bir sahibi var diye

    hayvanı oraya hangi akla hizmet sokuyorsunuz ya hiç mi kafanız çalışmıyor ?

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.