Şimdi Ara

Kamera Çalışmama Sorunu / Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    quote:

    Selam arkadaşlar bu tarzda bir başlık açmak hiç istemezdim , telefonu düzgün kullanan biraz da bilgisayardan anlayan insanlar yazılımsal sorunlarla karşılaşmaz benim başıma hiç gelmez diye de düşünürken geldi :

    Photos a tıkladıktan sonra beyaz-çizgili klasik iphone liste sayfası açılıp 1 saniye sonra menüye dönüyor.

    Bu sorunla daha önce karşılaşan ve çözen varsa yardımını bekliyorum.Belki başka bir programda aynı sorunu yaşamış olanlarda olabilir sanırım app uzanıtılı dosyada bir sorun var.Restore etmeden bu işi çözmek istiyorum.Sorun ortaya çıkmadan önce bazı programlar yükledim : pysl , todolist , isoliatire ... psysl ı sevmedim uninstall ettim ama bir alakası olduğunu sanmıyorum..

    saygılar..


    edit:

    arkadaşlar sanırım sorunu buldum 1.1.4 kullanan ve telefon içine girebilen bir arkadaş bana (root > applications altından ) photos.app klasörünü bir yere upload ederse bende manuel olarak yüklemeyi deniyeceğim..


    EDIT2:

    Arkadaşlar çözümü apple ın kendi sitesindeki support kısmında buldum restore etmemede gerek yokmuş neyse yaptık bir kere sizlerle paylaşayım dedim aynı şey olursa faydalanırsınız :

    Telefonun içine girdikten sonra MEDIA klasörü altından .MISC ve 100APPLE isimli iki klasörü siliyorsunuz ve olay bitiyor bunları silmek ayarları sıfırlıyor sanırım kamera ve photos sorunsuz çalışıyor.

    Bu arada restore yaptıktan sonra ayarlarınızı (rehber,sms vs) import edince sorun yeniden oluşuyor zaten çözüme eski ayarları import edip kamera tekrar gidince ulaştım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonramses -- 13 Nisan 2008; 0:40:38 >







  • psysl kaldırırken tüm cihaz yazılımım uçtu yani bu program çok saygıdeğer bir program ....

    Sen şunu yapacaksın itunesdan photo kısmını güncellerken eski klasörü değilde yeni bir klasörü göstereceksin yada cihazı yeni cihaz olarak tekrardan tanıtacaksın itunes'a bu iki seçeneği dene yani kısacası ayarlarını sıfırlayıp iphone'dan sonrada itunes'a takıp yeni cihaz diye tanıt 1. dediğim olmazsa....
  • cevap için sağol ama bunları zaten denedim.. hiçbirşekilde açılmıyor itunes dan sync ( eşitlemek ) ile çözülüceğini sanmıyorum zaten..

    işin ilginci wallpaper olarak bütün resimleri ayarlıyabiliyorum orda gözüküyor resimler..
  • arkadaşlar telefonun içinde root > applications ın altından photos silinmiş ( yani başka yerde olucak hali yok heralde )

    - bunu restore etmeden tekrar yüklemenin bir yolunu bilen varmı ?

    - 1.1.4 kullanan ve telefonun içine girebilen biri bana photos.app uzantılı klasöre bir yere upload edebilirmi ? manuel yüklersem düzeleceğini tahmin ediyorum..
  • konu günceldir arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.. Yabanci forumlardada arastirdim fakat indirebilicegim bir photos.app bulamadim.. Heralde kimsenin basina gelmemis bu olay
  • Gel gör ki bende Photos.App yok ki bu imkansız veya Browser görmüyor :-/

    Belki de başka bir dizin altındadır...
  • Olabilir belkide adi photos.app degildir.. Sanirim bu sorunun kaynagi pysl denen sacma program bir cok sitede yuklemeyin tarzi konular gordum..
  • MobileSlideShow.app photos programı ana menüdeki, yoksa sende ki olmasa menüde gözükmezdi yollarım istersen.. yazma haklarını kontrol et istersen 755 ver bütün klasörlere dosyalara herşeye...
  • Arkadaslar kameranin da calismadigini farkettim :( leopar sen bana mobileslideshow.app i atarsan cok sevinirim ( yada baska bir arkads ) bende tekrar yukleyip denerim restore etmek istemiyorum 50 tane seyi bastan yuklemek acaip kasiyor :S
  • Arkadaşım buyur:

    http://rapid share.com/files/106914396/MobileSlideShow.app.rar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollo11 -- 12 Nisan 2008; 18:01:58 >
  • eline sağlık şimdi deniyorum
  • hiçbirşey değişmedi bana restore yolları gözüktü valla.. upload ettiğin için sağol.. 1.1.3 yapayım bari onu kullanmak istiyordum..
  • arkadaşlar sorunu sadece restore ederek çözebildim

    sanırım bu saçmalık pysl denen program yüzünden oldu yüklemenizi tavsiye etmiyorum
  • ben pysl denen o programı yuklemedim ne oldugunuda bilmiyom amma bendede resiç çekıyor fakat klasörde sadece çerçeve var resim yok yukarda yazanların hepsini denedimm lakin en son en altı okuyunca yıkılmak üzereyken ya sabır çektim yinede sag olun çocuklar. iphonem ve bu arama motoru ne işe yaradıgı belli olmayan site olmasa bu kadar vaktimi kim çalacaktı kalın saglıcakla
  • ben yükledim kullandım işe yaramadı sildim şu an bir sorun yok
    bu konuda biraz şanslıyım galiba çünkü şebeke logolarındanda bişi olmamıştı benm tele
    aman nolcak en fazla bir restore atıos çok uzun süren bir işlem değil :)
    sorun yaşayan akadasada geçmiş olsun
  • Bu arada pysl in sorunlu olduğu kesin yabancı sitelerdede çok karşılaşıyorum ama ben bide snapshot yüklemiştim kamerayı modifiye eden program sonra sildim bu sorun ondanda kaynaklanmış olabilir emin değilim dosya sistemini hangisinin değiştirdiğine ama çözüm çok kolay ztn..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.