Şimdi Ara

## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ## (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.197
Cevap
20
Favori
318.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beko marka ütüler birde 350 tl satılan jeneratörlü bir ütü indirime gitmiş bu sitedehttp://www.hadiget.com/tr/kucuk-ev-aletleri---utuler--k
  • yeter ya...her konu başlığında çalıştığınız ya da sahiib olduğunuz sitenin reklamın yapmak zorunda değilsiniz. burası paylaşrım yorumu..reklam yeri değl. reklam vermek istiyosanız forum donanının adminleriyle görüşün.
  • bizde philipsin bni modelini aldık.model no öğrenince yazarım 239 tl idi sanırım.mavi bi rengi var
  • En plus mağazalarında satılan laura star marka ütülr var
    inceleyen oldumu
    pahalı ama güzel görünüyorlar
  • http://www.enplus.com.tr/marka/?77

    4250 tl ütü vede ütü masası gayet uygun.

  • Merhaba,

    Arkadaşlar ben ütü evi açacağım ve ütü arıyorum. Linkini paylaştığım ütü hakkında fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Eğer aklınızda başka modellerde varsa olur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..


    http://www.philips.com.tr/c/gardrop-bakimi/26478/cat/





  • Merhaba,

    Arkadaşlar ben ütü evi açacağım ve ütü arıyorum. Linkini paylaştığım ütü hakkında fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Eğer aklınızda başka modellerde varsa olur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..


    http://www.philips.com.tr/c/gardrop-bakimi/26478/cat/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokcekli -- 31 Mayıs 2012; 14:03:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalıçapkını35

    Teşşekkür ederim, iyi bir ütü sahibi olmamıza vesile oldun, hem de ütünün yanında 200TL hediye çeki ile meyve sıcakacağı da aldım. Belki bu tarz ütülerin fiyatları zamanla daha da düşecektir, en azından bunu dilerim; herkesin alıp kullanması gereken kaliteye ve özelliklere sahip.

    Bu gün ütü yaparken eşim buhar vermiyor dedi gittim baktım suyu falan tamam buhar mandalını tutunca tık tık sesi veriyor ama buhar yok bir süre buharsız ütülemeye devam ettim bir ara daha öncede olduğu gibi gırrr sesi (sanki depoya buhar basıyor gibi)geldi ve buhar vermeye başladı fakat kısa sürede buhar kesildi canım sıkıldı bakalım sorun ne? böyle bir sorunla karşılaşan ve halleden kullanıcı arkadaşlar oldumu acaba?
  • arkadaşlar yeni evleniyorum Philips Azur GC-4870 modeli ile Rowenta Stremium Control DW-9140 arasında kaldım sabahtan beri forumdaki tüm yorumları okuyorum Rowenta öndeydi ancak şuan ibre biraz daha Philips'ten yana. Fikirlerinizi alabilir miyim?
  • En fazla 130 tl verilecek en iyi ütü hangisidir ben Arzum AR 631 Steamart Diji ÜTÜ ve Bosch TDA3630 Buharlı Ütü buldum ama sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
  • hocam philips gc4846 önerebilirim.
  • merhaba

    Ben de kazanlı ütü almaya karar verdim.Braun marka ütüm arızalandı.Gerçi memnundum ama termostat ayarı, taban alt parça değişimi yaptıktan sonra ütüyü tamamen pert etmeden başka ütü bakıyorum.Braunu da tek tük ütü veya seyahatlerde yanımda götürürüm diyorum.
    Tefal düşünmüyorum.Daha önce 3 tane tefal ütü eskittim.Daha doğrusu attım.En ufak arızada uçuk tamir fiyatı yüzünden 2 senede bir ütü değiştiriyordum.Tercihim Phılıps 9240 gibi.Ama bir süre kullanımdan sonra sanki memnuniyetsizlikler var gibi.
    Bir arkadaş koton gömlekleri güzel ütülemiyor demiş.Sanırım Celebic rumuzlu arkadaşda ütüde bir sorun var yazmış en son mailinde.Bunlar beni düşündürüyor.Birde klasik ütülerde fısfıs su düğmesi var.Buharlı ütülerde bu yok.Bu sorun yaratıyor mu?
    Delonghi ütü de düşünebilirim.
    Tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.




  • yok mu tavsiyesi olan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altınyunus

    yok mu tavsiyesi olan?

    9240 gözün kapalı al derim ben buharla ilgili şikayet yazmıştım ama yanılmışım yani bir iki dakika bekledikten sonra buhar veriyor ve ütü zevk bizde herkes kendi ütüsünü zevkle yapıyor
  • Teşekkür ederim bersum.
  • merhaba . bende biraz araştırdım herkes gibi hangi marka hangi buhar kazanlı ütü alınmalı yönünde ve bir tane aldım . az çok edindiğim bilgileri yazıyım faydalanan olur belki

    bir çok marka var . tefal - philips - homend - De'Longhi - Fakir vs vs

    tefale evet ilk bende gözüm kaydı , ancak tefal eskisi gibi olmadıgını birincil tecribelerimle bilmemden birde yorumları okumamdan en önemlisi servis yönünden ben tercih etmedim .

    homend markası çok uygun fiyata cok özellikli ürün sunuyor ha keza servis olayıda cok güzel evden alım eve teslim ücretsiz vs vs alman mühendislerin türkiye ayağında üretimleri diye okuduklarımdan anladım . homend 1107 modeli 225 tl gibi digital ekranlı vs iken bunu bir köşeye aldık listede :)

    De'Longhi markası ise buhar kazanlı ütülerde ilk üreten vs diye cok köklü lanse edilsede VVX1440 modelini gene 200 tl civarlarında bulmama rağmen servisinin malesef yetersiz ve müşteri memnuniyeti adına yetersiz kaldıgını öğrenmem üzere bunuda listeye koymadan ilerledik :)

    fakir pek araştırmadım ama buda listede yer aldı sonra cıktı .

    philips bu marka ütü konusunda her ne hikmetse herkesin iyidir dediği tek marka , genede araştırmadan almak istemem hiçbir zaman , 3 modelini çıkardım ara tara

    GC6520 - GC 7430/02 - GC9220/02 modelleri sırasıyla fiyatları 265 tl - 360 tl - 450 tl bulabildim en uygun .

    tabii bu arada bakıyoruz yok otomatik kapanma yok ütü sırasında su ekleyebilme yok dikey ütüleme yok musluk suyu calışma yok sunulan servis hizmeti kalitesi yok buhar basıncı yok osu yok busu yok kaç dk ısınır yok ucarmı kacarmı apayrı bir dünya bu meretlerde . neyse philips müşteri hizmetlerini aradım işin açığı görüştüğüm kişininde kişisel yaklaşımı çok ilgili ve alakalı philips ütüler konusunda bilgi verdi diger ütülerin müşteri hizmeetlerinde bu yaklaşımı göremedim malesef . philips ütünün 1 ay para iade garantisi sundugunu özellikle gc9220 modelinin ütü sıcaklık ayarı gerekmediği cihaz üzerinde sadece bir adet tuş oldugunu aç kapa için gerisini otomatik kendi ayarladıgı sıcaklıgından buharına bir kaç detayı aldıktan piyasa fiyatlarıda öğrendikten sonra en mantıklı ileriye dönük ürünün bu olduguna kannat getirdik .

    vel hasıl 450 tl peşin fiyatına 8 taksit alındı . şimdilik memnunuz zaten dediğim gibi herhangi bir detayı öğrenilmesi mühendis yetegini gerektiren bir alet değil , düğmeye bas 2 dk bekle her çeşit kumaşı ayar yapmadan üst üst ütüle ( kendi ayarlıyor derecesini hızlıca ) sonra kapa .

    benim tavsiyem bütçesi uygun olanlar philips GC9220/02 modeline baksın , bütcesini fazla yormadan iş gören bir alet alet olsun diyenler özellikle servis kolaylığı açısından homend ütünün 1107 modeline baksın .

    nacizane fikirlerim bunlar . saygılar sevgiler . . .




  • Arkadaşlar, anlayanlar yardımcı olsun bana lütfen.. Hangisini alayım?? Okudum yazılanları ama hala karar veremedim. anlayamadıgım bir konu bu, sizin bilgilerinize güveniyorum. Yardımcı olursanız sevinirimm:/


    Delonghi Buhar Kazanlı Ütü VVX1440


    Homend 1107 JetSteam 2400 W Buhar Kazanlı Ütü




  • Anneme geçen sene Delonghi VVX1840 (1860 da olabilir) modelini hediye etmiştim. Her şeyiyle çok memnun. Ben o zamanlar kampanya sayesinde 250 lira gibi bir fiyata almıştım; sonrasında bir anda fiyatları fırladı. Delonghi'yi ilk defa kullanıyoruz, ama kimseye de laf ettirmeyiz. Seramik tabanıyla, buharıyla, kullanım kolaylığıyla gayet güzel bir ürün. Bu fiyata çıkabilenler kesinlikle düşünmeden alsınlar. Bu fiyatlara çıkıp da Tefal'e yahut buhar kazansız ütülere bakmayın bile derim.
  • ayçami, ben de kararsız kaldım.model arasında değil ama.gerçekten işe yarıyor mu diye.eşimin pamuklu gömlekleri ne yaparsam yapayım daha ütülerken kırışıyor.gerçekten işe yarar mı diye niyetleniyorum sonra vazgeçiyorum.ben phılıpsın 9240 modelini düşünüyorum.galiba onu alacağım.
  • 9240 zaten on numara, düşünmeden al bence;) ama ben bütçemi daha düşük ayarladıgım için bu ikisi arasındayım. Anlayan arkadaşlarda pek ilgi göstermedi sağolsun

    neyse bari Çelik taban ve seramik taban ı kıyaslasalar? Hangisi daha iyidir?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.