Şimdi Ara

Kaliteli Replica Saat Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu 10 TL ye birde 100-200 TL ye satılan replica lar var. bunların farkları nedir ve siz hangi markaları önerirsiniz.



  • Merhaba konunuza denk geldim bilgilendirme yapayım dedim. Ben işim gereği her ay Çine gidip geliyorum. Orda bu replikaların birçok çeşidi var. 10 20 lira olanlar gerçekten çok kalitesiz elinize aldığınızda anlarsınız. Ancak 150 200 liraya satılanlar hem orjinalinden farksız hem de dayanıklıdırlar. Örnek marka olarak Hublot,Rolex, Cartier, Patek Philippe, Omega verilebilir. Şu an elimde birkaç saat var görmek isterseniz fotoğraflarını atabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozguro29

    Merhaba konunuza denk geldim bilgilendirme yapayım dedim. Ben işim gereği her ay Çine gidip geliyorum. Orda bu replikaların birçok çeşidi var. 10 20 lira olanlar gerçekten çok kalitesiz elinize aldığınızda anlarsınız. Ancak 150 200 liraya satılanlar hem orjinalinden farksız hem de dayanıklıdırlar. Örnek marka olarak Hublot,Rolex, Cartier, Patek Philippe, Omega verilebilir. Şu an elimde birkaç saat var görmek isterseniz fotoğraflarını atabilirim.

    Mesaj attım
  • 200 liraya 20 bin franklık saatin replikasını alıp takıpta ne olacak, metrobüse binip asgari ücretle çalışılan işyerine gidip saatin kaç olduğuna mı bakacak replika kullananlar, bana mantıksız geliyor ama zevk işi tabi .. adam daciadan iniyor kolunda frank muller :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dacia'ya binip orjinal rolex takanlar da var.İstisna da olsa.Saate arabasından çok para verebilen saat tutkunları da var.Tamamen zevk ve tercih meselesi.
  • bilgi verme ya da reklam yapma amaçlı atılan mesajda gerçek olmayan kısımlar var düzeltelim;

    orjinaliyle aynı kalitede ve dayanıklı replikalar denmiş...
    hiç bir replica saat orjinali ile aynı veya yakın kalitede dahi olamaz
    hiç bir replika saat kullanılan malzemenin testlere tabi tutulmaması, su geçirmezlik için basınç testleri vs yapılmadığı, yapılsa da baştan savma yapıldığı için dayanıklı falan değildir...

    kısacası 500-1000 lira vererek alacağınız bir replica rolex;
    orjinali ile ciddi farklar içerir optik görüntü olarak
    teninizle ve terinizle temas edip zamanla kimyasal tepkimeler sonucu kararır
    elinizi yıkarsınız duş alırsınız veya denize girersiniz bakarsınız ki saatinizinn içi su dolu :)
  • Tasarım olarak orjinallerinden farksız olduğumu anlayamamış bazı arkadaş basınç testlerinden falan bahsetmiş :)

    Tabiki de 50-100 milyarlık saatlerle aynı test değerlerine sahip olamaz bu replikalar ancak tasarım olarak kaliteli olanlar gayet de orjinallerini andırmamaktadır.

    Aynı fiyatlara o tasarıma sahip saat almak mümkün olmadığından kimi insanlar sırf orjinal diye benim gözümde tasarım açısından sınıfta kalan saatlere yüksek paralar vermektedirler. Bu tabiki kişiden kişiye değişmektedir. Ancak dünya çapında replika saate olan ilgiler, benim gibi birçok insanın da bu yönde düşündüğünü göstermektedir. Keşke sadece saate ayırabilecek 200-300 milyarımız olsa da o tasarımdaki saatleri alabilsek :)
  • 10-20 liralık saatler gerçekten "ben çakmayım" diye bağırıyor. Azcık saatten anlayan biri çok rahat anlar.
    ama 200tl üstü gerçekten çok kaliteli replikalar var. Tabi ki hiç bir replika orjinali kadar dayanıklı olamaz.
    Mesela 600-1000m ye kadar dalış basıncına dayanıklı saatler var. Siz replikadan bu kaliteyi beklerseniz, daha çok beklersiniz :)
    Ama günlük kullanımda gerçekten fark yaratmayan, kararmayan, çizilmeyen ve sağlam mekanizmalı replikalar piyasada mevcut. Çoğu saat ustasının mekanizmayı açmadan anlayamadığı onlarca replika biliyorum ben.
    Gerçekten 1:1 ve kaliteli saatler var kısacası.
  • muratvurucu kardeşimiz haklı ben omega seamaster aldım saat her gün 5 dakika geri kalıyor ,sinir bozucu gerçekten ,artık bende 10 dakka geriye alarak kullanıyorum çünkü 2 gün sonra saat doğru zamanı gösteriyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.