Şimdi Ara

kalbinle aklın arasındaki köprüde asılı kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • size bir soru ,

    Kalbiniz ve aklınız sizi yanıltmaya calışsada sizde böyle arada kalsanız nasıl davranırsınız. 5 yıldan fazladır varolan ilişkim madii nedenlerden dolayı evlilikten ziyade ayrılıga dogru gidiyor. Bu sırada ofiste yine benim durumumda olan bir kız arkadaş var. O şuan ayrıldı bile. Birbirimize cok yakınlaştık. Mesela her söylediğimiz istediğimiz sevdiğimiz şeyler aynı çıkıyor. Kurgumuz 3 tane alarm bile aynı. Sevdiğimiz bitter çikolatadan, istediğimiz manzara ve çocuk isimlerine kadar...

    Ama kendi ilişkim gayet yerinde sadece bi ara boşluga düştük ayrılcak gibi olduk herşeye ondan sonra oldu. Şirketteki kız ardaşta (allah sahibine bağışlasın)çok güzel. Kalbi güzel. Böyle ev kızı diye tabir edilenlerden. BAzen şuanki ilişkim hiç devam etmicekmişte . Burdaki şirketteki kızla evlenicekmişim gibi geliyor. Ama bazende şuanki ilişkim hiç bitmicek gibi geliyor.

    Siz olsanız napardınız.







  • Çok kötü bir durum. Geçen sene yaşadığım can sıkıcı olaydır kendileri 😤

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam birde öyle bir bakıyor ki . Hani gözleri parlıyor bana bakarken . BAzen sık sık yıldız tilbenin 2 kadın bir adam şarkısı aklıma geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.