Şimdi Ara

Kalbimde sorun mu var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi pazarlar. Yaşadıklarımı çok üstünkörü bir şekilde anlatıp sizi sıkmadan yardımlarınızı bekliyorum. Yaşım 19 nadiren tütün ve alkol kullanımım var.

    Bundan 40 gün önce kuzenimin evinde otururken hafif bir kalp çarpıntısı geçirdim. Çarpıntı olmasa bile kalbim hızlıca çarpmaya başladı, çok panik yaptım ve aniden acile gittik. Akciğer filmim, EKG çekildi sorun yok dediler, tansiyonum da normalden biraz yüksekmiş. O gece ailemin içi rahat etmeyince şişli'de özel bir hastaneye transfer oldum ve orda çekilen EKG ve EKO ile nöbetçi kardiyolog korkulacak bir şey yok diyince eve gidip birkaç gün istirahat ettim. 1 hafta sonra istanbul'da bulunan bir kalp hastanesinde EKO, EKG, kan tahlili, EFOR testlerine girdim ve 1 gece de göğsümde takılı holter cihazıyla bu beş teste girdim. Bunların da hiçbirinde bir şey çıkmadı bu kardiyolog da korkulacak bir şey yok dedi. Gelelim benim şikayetlerime;

    Evde bilgisayar başında otururken, televizyon seyrederken, metroya bindiğimde, derste bu gibi yerlerde özellikle akşam saatlerinde kalbimi dinlediğimden ötürü mü bilmiyorum kalbimde hafif bir ağrı hissediyorum. Sol kolumda da oluyor gibi ama bu ağrılarımı net bir şekilde ifade edemiyorum. Direkt buram ağrıyor, buraya sancı girdi diyemiyorum hep keskin olmayan hafif ağrılar yaşıyorum. Sanki kalp krizi geçirecekmişim gibi hissediyorum, hatta kurban bayramında ankara'da iken birden yine bir çarpıntı gelir gibi oldu ve aniden GATA'ya gittim. EKG çekildikten sonra doktor bana her diğer doktorlardan farksız olarak korkulacak bir şey olmadığını söyledi. İçim hiçbir türlü rahat değil. 2 doktora da anjiyo olsam mı diye sordum. İkisi de uygun görmedi hatta biri gülmüştü.

    Sintigrafi yöntemiyle kalp damarlarını görebiliyorlarmış sanırım, ne yapmamı önerirsiniz kalbimin %100 temiz olduğunu görmem için. Bu kafamdaki tilkilerden kurtulmak istiyorum artık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theven -- 2 Kasım 2014; 13:29:19 >







  • nolur up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stres kaynaklı olabilir.Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygultekin82

    Stres kaynaklı olabilir.Geçmiş olsun.

    teşekkür ederim sayın ygultekin82. elimden geldiğince relax olmaya çalışıyorum, bir takım stresli olaylar yaşadım ama üzerinden zaman da geçti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theven -- 3 Kasım 2014; 0:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kan giden yere can gider,fiziksel aktivitenizi arttırarak (40 gün kadar) kurtulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panik atak belirtileri, psikiyatri bölümüne gidin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalp hastanesi araştırıyorum yardımcı olur musun ?Kalp Hastanesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.