Şimdi Ara

Kahrun Asmodian 50 lvl Assasin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=190795&serverID=46

    Teklif iyi olursa satmayı düşünüyorum charın güzel bir ünü vardır. İyigünler. ( 40 lvl full abbys setini 1 hafta içinde bitiricem. )




  • 1 hafta içinde nasıl bitiricen 40 lwl abyss seti bütün serveri kesmeyimi düşünüosun :) şaka bir yana karakterin güzel, ranger olsaydı keşke almayı düşünürdüm.
  • memet sen git kumda oyna.. kalil değil Kum serverı olsa ordada oynayamazsın sen bide gelip nerenden cıktığı laflarla iftira atma.. sen daha o kafayla cok server gezersin.. moderatör arkadaş gerekeni yaparmısın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eran19 -- 6 Haziran 2010; 15:33:25 >
  • Sil o yazıyı saçma sapan konuşma!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcay -- 6 Haziran 2010; 15:32:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grafmaster

    1 hafta içinde nasıl bitiricen 40 lwl abyss seti bütün serveri kesmeyimi düşünüosun :) şaka bir yana karakterin güzel, ranger olsaydı keşke almayı düşünürdüm.


    1 parçası kaldı kasıyoruz kardeşime yapıcak bişey yok :D
  • Karakter çok temiz bi şekilde kasılmıştır. Ninjalık meselesi @Kazeshini (Panteon) ismli karakterle aralarındaki bi husumet sonucu kızgınlıkla yazmış olmalı.
    Kesinlikle karakterin serverda ninjalık yaptığı görülmemiştir. Şahsen kefil olurum.

    ex Lorethlorien (Hüseyin)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 6 Haziran 2010; 16:08:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xaioyu

    Karakter çok temiz bi şekilde kasılmıştır. Ninjalık meselesi @Kazeshini (Panteon) ismli karakterle aralarındaki bi husumet sonucu kızgınlıkla yazmış olmalı.
    Kesinlikle karakterin serverda ninjalık yaptığı görülmemiştir. Şahsen kefil olurum.

    ex Lorethlorien (Hüseyin)



    Eyw hüseyin arada ventte bizim kanalada uğra sesini özledik kardeşim.
  • aynı guildde aylarca birlikte oynadığımız bi arkadaştır ninjalık gibi bi durum hiç olmadı görmedim duymadım Panteonun öyle bişey yazmasının nedeni

    farklı bi konu,ninjalıkla alakası yok

    ex Bladeofchaos
  • Evet Eski Arkadaşlarımızın Tecrübelerinden ve Yorumlarından Dolayı Mevzu Bellidir.. İlgilinize Teşekkürler Hüseyin ve Serhan Abi..
  • ne kadar istiyosun peki bununla ilgili bişey belirtmemişsin..
    bide serverdaki durum nedir player sayısı sanırım çok değil
  • Bir hafta içinde zaten serverlar birleşicek bu yüzden oyuncu sayısında sıkıntı olmayacak. Açıkcası charı satmaktan vazgeçtim şu anda keyfini cıkartıyorum o yuzden bir değer veremiyeceğim sadece beni karakterimden vazgeçirtcek bir teklif gelirse satabilirim.
  • satmaya niyetin olduğu zaman görüşelim o zaman :)
  • burçay kardeşimize iyi satışlar karaktar aslanlar gibi catur cutur elyos kovalar bos keser kimseye acımıyan bi karakterdir nede olsa player saglam :D mehmet arkadaşımıza gelince from sitelerinde bu tarz şeyler yapması hiç hoş degil o konular kendi aralarında konuşulur birbirinizi reklam etmeye gerek yok !
  • Konuyu tekrardan düzenliyorum yeni post açma gereği duymadım. Yeni bir iş buldum ve memleket değiştiricem bu yüzden oyunu oynamam artık zor.
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=360266&serverID=34
    Karakterin son hali bu arkadaşlar. Ciddi ilgilenenler özelden vermek istedikleri fiyatı yazsınlar gelen fiyatları eğer uygunsa buraya yazıcam ve açık arttırma şeklinde satıcam.
    Charın üzerinde sallansa 20 milyon kinah çıkar. Silahların her 2sindede vidar basılı. Sadece toplama kasıldı ve pvp yapıldı. Cooking vb. hanım işlerine girişilmedi sadece pvp yapıldı. PVE sevenler için daha yapılacak şeyleri olan PVP sevenler içinde en iyi itemlere sahip bir karakter. Lütfen komik rakamlar yazmayın. Teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.