Şimdi Ara

KAFAM COK KARISIK YARDIM LUTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • her bir yorum benim icin cok degerli.

    ankarada yasiyorum ve ailem sehir disina pek sicak bakmiyor. (not: bir tek gs universitesini yazmayi dusunuyorum o olursa olur tip kontenjanlarininn artmasi vs ile bi umut yani)

    bu sene girdim sinava siralamam 16.100

    sinava girmeden once hep bilgisayar muh. istiyordum haliyle odtu de ve bilkentte burslu olarak okumamin imkani yok.

    bu nedenle hacettepe de okumayi dusunmeye basladim. ancak teknik bir universite olmadigi icin iyi bir egitim alamam korkusuyla kafam karisik. ayrica hacettepe elektrik elektronik gecen seneye gore tutuyor.ancak ben hic elektrik elektronik dusunmedim ileriye yonelik amaclarim arasinda hep bilgisayar vardi.

    1-acaba hacettepe elektrik elektronik okusam zamanla o bolumu de sever miyim, iyi ki bilgisayar yerine burayi secmisim, bilgisayarda yapabileceklerimi burada da yapabiliyorum diyebilir miyim?

    2-yoksa puanima bir nebze yazik edip, insanlarin gozunde daha populer olan elektrik elektronik okumak yerine, hacettepe de bilgisayar muh. mi okuyayim?

    3-ailem bilkentte burssuz bilgisayar muhendisligi okutabileceklerini soyluyorlar.ancak dile kolay en iyi ihtimalle 5 yil. yemesi icmesi derken 100 milyarin ustunde bir para ediyor.bilkent tam bir marka orasi dogru ancak hacettepeden mezun olup o parayi yurt disinda baska bir universitede master vs. yapmak icin harcasam bilkenttten cikan bir elemandan daha iyi bir kaliteye ulasamaz miyim?

    arkadaslar lutfen bi el atin kafam gercekten cok karisik







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.