Şimdi Ara

Kafa Futbolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Kafa Futbolu

    Site Kuruluş Tarihi : Mayıs 2012
    Domain adı : Kafa Futbolu 2 Kişilik
    İçerik-Başlık : En yeni bombom oyunu bu adreste.
    Tanıtım, Açıklama : En yeni oyunlar sunan enyenioyunlar.com.tr adresinde bulunan Kafa Futbolu oyunlarından size bahsedeceğim. Şu sıralar spor oyunları ile ilgilenen birçok kişi tarafından oynanan bu oyunlarda koca kafalar olarak adlandırdığımız oyuncular yer almaktadır.
    Kafa futbolu 2 oyununu ister tek başınıza isterseniz arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Arkadaşınızla oynamak isterseniz klavye tuşları birinci oyuncu için W,A,S,D ve boşluk tuşu iken ikinci oyuncu için yön (ok) ve P tuşudur. Bu oyunda lig usulu uygulanmakta olup, seçtiğiniz takımı şampiyon yapmaya çalışmalısınız. Puan durumu her maçtan sonra güncellenecek ve ligteki sıralamanızı yüksek tutmak için hem fazla gol atmalı hemde puan kaybetmeden ilerlemelisiniz. Kafa toplarını iyi değerlendirirseniz, tek hareket ile gol atabilir ve rakibinizi farklı bir şekilde yenilgiye uğratabilirsiniz.
    Eğer ligte maç yaparken arkadaşınız gelir ve oynamak isterse “Menu” butonuna tıklayarak “2 Player” bölümüne girebilirsiniz. Arkadaşınızla maç yaptıktan sonra menüde bulunan “Continue” butonuna tıklayarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.







  • Çok güzel bir oyun bitirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.