Şimdi Ara

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu bölüm YGS 6 ile alan bir lisans programı.Geçen senenin sıralamaya baktığım zaman rahatlıkla bu bölüme tam burslu girebilirim.Ancak bölümün geleceği hakkında pek bilgim yok.Mezun olduğumda iş imkanlarım nasıl olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

    YGS'de 409 puan ile YGS-5'de 25 bininci oldum.Matematikte full yapmıştım.Fakat Lys matematiği sevmediğimden dolayı orda biraz kötüyüm(30-35 net civarı yapıyorum.Geometride sıkıntım yok.) .Lys denemelerinde ham 410-420 yapıyorum fakat son 1 ay kala artık sıkıldım hiç çalışasım yok.Mat-2'de trigonometri-türev-integralde eksiğim çok fazla.kapatamayacağımı düşünüyorum.Bölümü tercih etmemin sebebide biraz bu.(Edebiyatta eksiğim yok.52-53 net civarı yapıyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuktrkylmz -- 17 Mayıs 2013; 21:26:08 >



  • bi sitede en iyi on meslek listesi yapmışlardı. lojistik vardı. Kadir has mezunlarını da mahçup etmez diyorlar. Git derim.
  • Çevremdekiler 1 ay kala eksiklerimi kapatıp ilk 2bin - 3bin yapabileceğimi söylüyorlar.Fakat tembel bir insanım.Mat-1 düzenli çalışma gerektirmediğinden rahatlıkla 40 net yaptım.Fakat Mat-2 düzenli çalışma ve bol bol soru çözmeyi gerektiren bir alan.2 haftadır her gün bu eksik konularıma başlamaya karar verip vazgeçiyorum.Bu açıdanda kendime güvenmiyorum.Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum.
  • trigonometriyi 2 günde bitirdim. Allah'a şükür kazıklar hariç pek soru kaçırmıyorum. İntegral almayı dershanedeki hoca belirsizi 1 günde belirliyi bir günde anlattı onda da sıkıntı yok. Yani konu eksiğin bal gibi de kapanır. İlk bir hafta konularını bitir, bir hafta da konulardan örnek çöz sonra full deneme yap. Olur bu iş, Ye'se düşme hemen. Bak edebiyat netlerinde iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frkan61

    trigonometriyi 2 günde bitirdim. Allah'a şükür kazıklar hariç pek soru kaçırmıyorum. İntegral almayı dershanedeki hoca belirsizi 1 günde belirliyi bir günde anlattı onda da sıkıntı yok. Yani konu eksiğin bal gibi de kapanır. İlk bir hafta konularını bitir, bir hafta da konulardan örnek çöz sonra full deneme yap. Olur bu iş, Ye'se düşme hemen. Bak edebiyat netlerinde iyi.

    Banada öyle söylüyor çevremdeki hocalar vs. 3 hafta daha sıkıcaz artık dişimizi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.