Şimdi Ara

KADINLARIN ERKEKLERDEN İSTEDİĞİ BİR KAÇ ŞEY (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    bence işine gelmediğinden anlamadın. ayrıca kadınlar bişi yapmıyomuşda erkekler yapıyomuş konu bu değilki
    şimdi kadınlar hiçbişi icat edemedi diye basitmi oluyolar bunları icat eedemeyenler kullanımıcaksa sizde kullanmayın çünkü sizde bunlara bir katkıda bulunmadınız.




    biz erkeklerin görevleri ayrıdır birisi casio da foto makinası üretir kimiside senin oturduğun evi yapar bilmem anlatabildimmi!!!!!!!!!!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkanmanyaq -- 14 Mart 2007; 23:52:18 >
  • iii erkekler benim oturduğum evi yapıyosa kadınlarda projesini çiziyo ve daha bir sürü işte başarılı oluyo.bilmem ben anlatabildimmi?
    ya bu arada senin yaş kaç?
  • yaş 22

    eğer o kadın projeyi çizmese çizebilen erkek bulunur ama eğer erkekler evi yapamazsa evi yapabilecek kadın bulunmaz
  • erkekte o evi yapmasa biz başımıızın çaresine bakardık kendinizi öyle büyütüyorsunuzki sanki siz olmadan biz hiçiz. ben o sizin erkek işi diye tabir ettiğiniz birçok işi yapabilirim ki bütün kadınların gerektiğinde yapabiliceğini düşünüyorum.
  • icraat görelim öyle erkekler olmasa başımızın çaresine bakarız demek kolay

    5 Aralık 1934: Anayasa değişikliği ile kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanındı. Türkiye bu hakkı kadınlara tanıyan ilk Avrupa ülkesi oldu. Türk kadını bu yeni haklarını hemen kullandı.

    işte size verilen bir armağan
  • senin gözünde değerli olmak için bişilermi bulmak gerekiyo anlamdımki ne istiyosun. erkekler bulmuş bizde kullanıyoruz, erkekler para kazanıyo kadınlar yiyo, bolbol alışvweriş yapıyoruz günlerede gideriz ohh sefamız olsun
    beğenmeyen uzak dursun napalım bu yaştan sonra erkeklerin gözünde basit olmayım diye bişiler icat edecek değilim bişiler icat etmedende çok değerli ve kaliteli biriyim.
  • kadınların yanında rahat olamıyorum çünkü devamlı analiz yapıyorlar ve bu analiz de çoğu kez yanlış sonuçla bitiyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: suree

    senin gözünde değerli olmak için bişilermi bulmak gerekiyo anlamdımki ne istiyosun. erkekler bulmuş bizde kullanıyoruz, erkekler para kazanıyo kadınlar yiyo, bolbol alışvweriş yapıyoruz günlerede gideriz ohh sefamız olsun
    beğenmeyen uzak dursun napalım bu yaştan sonra erkeklerin gözünde basit olmayım diye bişiler icat edecek değilim bişiler icat etmedende çok değerli ve kaliteli biriyim.



    sonunda kabul ettin yani, neyse takılın siz kafanıza göre
  • bu tip konular artık çok bayağı olmaya başladı.


    Allah aşkına siz neyi tartışıyorsunuz kendinize bi sorsanıza...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tarkanmanyaq


    quote:

    Orjinalden alıntı: suree

    senin gözünde değerli olmak için bişilermi bulmak gerekiyo anlamdımki ne istiyosun. erkekler bulmuş bizde kullanıyoruz, erkekler para kazanıyo kadınlar yiyo, bolbol alışvweriş yapıyoruz günlerede gideriz ohh sefamız olsun
    beğenmeyen uzak dursun napalım bu yaştan sonra erkeklerin gözünde basit olmayım diye bişiler icat edecek değilim bişiler icat etmedende çok değerli ve kaliteli biriyim.



    sonunda kabul ettin yani, neyse takılın siz kafanıza göre

    neyi kabul ettim. bişileri sizin bulmanızı kabul edip etmemem önemli değil zaten bulan bulmuş kadınlar basit değildir. sizde bunu kabul edin.
    @deitel bunu buraya böyle kadınları aşağılayan topicleri açanlara söylemelisin bu topicler devam ettikçe bende aynı tavrımı devam ettircem. hem sen beğenmiyosan girme konuya napııym yani.
  • quote:

    kadınlar basir değildir


    basit
  • her an atışmaya ve tartışmaya hazırım diosun yani..erkek ve kadın birbiri ile mukayese edilebilecek canlılar değil bilakis tamamlayıcı unsurlardır... yani unutma senin baban bir erkek ve nasipse ilerde eşinde öyle olacak(inş.)

    bakın o arkadaşa söylicek tek bişy:: annelerimiz de kadın...

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Deitel

    her an atışmaya ve tartışmaya hazırım diosun yani..erkek ve kadın birbiri ile mukayese edilebilecek canlılar değil bilakis tamamlayıcı unsurlardır... yani unutma senin baban bir erkek ve nasipse ilerde eşinde öyle olacak(inş.)

    bakın o arkadaşa söylicek tek bişy:: annelerimiz de kadın...





    benim anlatmak istediğim biraz meslek edinsinler ot olmasınlar birazda kendi ayakları üzerinden dursunlar okuyup masa başında oturmasınlar okuyup üretsinler demek istiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tarkanmanyaq

    quote:

    kadınlar basir değildir


    basit

    sence basitse aşık olma o halde. kimseyle evlenme hayatına bir kadın sokma. çünkü sen yice asil bir erkeksin dimi basit insanlarla işin olmasın.sen hiç kimseyi sevmemişindir hatta beğenmemişindir bile dimi çünkü kadınlar basittir sence.
    @deitel ben tartışmaya hazırım haksızlığa tahamamül edemem. ben erkeklere bişey demiyorumkii babamın erkek olduğunu ben biliyorumda kadınlar hakkında atıp tutan arkadaşların annelerinden haberleri yok sanırım.
    son olarak kadınlar basit değildir onlara basit diyenler basit bile değildir.
    @tarkanmanyag okumamızda yetmiyo sana yani öylemi. Allah aşkına söylermisin bütün erkekler hergün yeni bişilermi buluyıo vatana çok faydalımı oluyo. siizn yaptığınız işlwerde belli taciz, kapkaç,jhırsızlık örnekleri çoğaltabilirim bunları yapmaktansa okuyup masa başında oturmayı tercih ederim. bişiler bulmayan otsa sende otsun o zmna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suree -- 15 Mart 2007; 0:49:03 >
  • quote:

    sence basitse aşık olma o halde. kimseyle evlenme hayatına bir kadın sokma. çünkü sen yice asil bir erkeksin dimi basit insanlarla işin olmasın.sen hiç kimseyi sevmemişindir hatta beğenmemişindir bile dimi çünkü kadınlar basittir sence



    işim olmaz yeterlimi



    malesef ben üretim işinde çalışıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkanmanyaq -- 15 Mart 2007; 0:51:26 >
  • ne üretiyosun kendinmi tasarlıyosun hayır başkalarının tasarladığı şeyleri üretiyosun ona bakarsan ben bilg programı üretiyorum, bu ülke için hayırlı insanlar yetiştirmeye çalışcam buda bi nevi üretimdir. bak bizde bişiler üretebiliyoruz demekki.
  • illa bir kıyaslama mı yapacaksınız kim daha üstün diye ben size hemen söyliyeyim kadınlar daha üstün.çünkü biz talep eden tarafız ve kadınlarda arz eden taraf.ve arz talep ilişkisinde arz edenler her zaman talep edenlerden daha güçlüdür.bizim talebimizi kısmamız veya arttırmamız onların arzını etkilemiyor.istedikleri şekilde arzı düzenleyebiliyorlar bizim yapmak zorunda olduğumuz ise verilen arza göre talebimizi ayarlamaya çalışmak oluyor anca daha fazlası değil.

    Bugün dünyada eğer kadın diye bişey olmasaydı ama genede yaşam var olsaydı emin olun cep telefonları gene olurdu ama kimsede 500 YTL lik telefon olmazdı.Arabalar gene olurdu ama Bentley ve Rolls Royce markaları olmazdı
  • binlerce tebrikler bu kadar guzel anlatılırdı....

    benim itiraz ettiğim sey tamamen bunları unutup sacmasapan ask masalları ile başkalarını kandıran önce kendini kandıran kadınlar....
    gercek bu kadar acık.. bu yuzden samimi olun diyoruz... delikanlı ol diyoruz...

    quote:

    Orjinalden alıntı: ioz

    buradaki konuyu çok okuyamadım

    zamansızlık ama nakış açısı bu olduğu sürece kadınlar ve erkekler anlaşamayacaklar.

    kendi açımdan bakcak olursam bir kaç notum var.

    1. Kadıınlar amaçsız yetişiyor. günümüzde
    2. kadınlar bir şeyler yapmak istemiyorlar.
    3. erkeklerin efendileri olduğunu, ihtiyaçlarının erkekler tarafından karşılanması gerektiğini zannediyorlar
    4. kendilerini eşya gibi görmeyi bırakamadılar. halen "21. yy da bile"
    5. kendilerini dünyanın en güzeli en akıllısı en sexy si flan zannediyorlar.
    6. vazgeçilmez olduklarını zannediyorlar.

    açıklmaları da söyle

    1. kadınlar bir amaçları yok okursun çalışırsın birini bulur evlenirsin hayat planları bu kadar. Busebeple her zman teorik konularda eğitim alırlar ve bu tür işler yaparlar. Teknik servis personeli kadın dünyada sayılıdır. mühendislikleri çevre falandır. Elektronik mühendisi kaç kadın var ve işini yapıyor ?

    2. kadınlar yukarıda açıkladığım gibi bir amaçları olmadığından okullarda ve hayatta mutlaka işlerini birilerine yaptırıyorlar. Evde kardeşlerine abilerine annelerine okulda erkek arkadaşlarına yada kimi kızlara işe iş hayatındada pek farklı değil az buçuk herkesle ilgilenen birisi çıktımı tamam hemen iki gülück vs. işleri ona yıkarlar birde övünürler sanki iyi birşey gibi

    3. bu konuda evlilik arefesi örneğini vermekten zevk duyarım.

    Erkek tarafı neden taraf olunur bilmiyorum sanki maç yada savaş
    iyi bir iş
    Ev
    eşya
    araba
    beyaz eşya
    altın
    gerdanlık
    pırlanta
    gelinlik
    düğün
    davetiye
    balayı
    naz vede yakışıklı olmak zorunda

    kızımız
    yatak odası
    kına
    "gelin iç çamaşırı" bunuda bir kategori olarak alışveriş sitesinde gördüm ohaa dedim yani bildiğin don burda ne özellik kazanıyorki ? acaba
    çeyiz

    4 . yukarıdada görüldüğü üzere kadınlar hep beklerler hep daha iyi bir aday için daha iyi bir hayat sürmek için yani buradan da görülüyor. ki kadınlar bir şeyler yapmak isteseler bunlara gerek olmaz.

    5. bunu herkes biliyor zati yolda yürürken bile biraz çarpıcı ilgi çakici kadın gördülermi öyle bir süzerler ki süzüm süzüm hasetten çatlamak mı desem ? yok onu nerden almış unu nerden almış falan mı anlamadım ? bu kadar kıskanlıç olmaz yaw yolda yürüyorsun altı üstü ne kocanı ne arkadaşını elinden almayacak eltı üstü biraz bakıp off off neler var şu dünyada der o kadar

    6. herkes vazgeçilebilir. bunu anlayın kadınlar bilmiyorum itiraf sitesini okuyan varmıdda okuyun özelilkle yurtdışında kızlarla kesişme itiraflarını burada kızlar bir ağırdan satarlar kendilerini bir ağır ondan sonra yalan dolanla kendilerini kandıran adamdan bulurlar belalarını insanız nihayetinde konuşursun hoşuna giderse anlaşırsan eywallah ama sen kendini dünyanın bulunmazı yaparsa kandırmak içinde sana oyun ederler.

    Sonuç kadınlar kendilerini kandıran insanlarla birlikteler. onlarla evleniyorlar sonrada mutsuz bir hayat
    evlilik nedir bilmiyorlar. evden kurtulmak ve özgür olacaklarını zannediyorlar.

    baba boyunduruğundan çıkıp koca boyunduruğuna gireceklerini "evlenmeden önce her dediklerini yaptırdıkları erkeğin yalanlarıyla mutlu oldukları gibi olacağını" zannediyorlar

    kendilerin kandırıyorlar

    Bir insanın neyi çok seviyorsa zaafiyeti odur.

    yani ayakkabıları çok seven kadınlar aslında ayaklarını beğenmediklerindendir.
    kadınlar hep maddiyata önem verdikleri için günümüzde hepsi koca dayağı, ayrımcılık, mutsuzluk yaşıyor.

    dürüst olun ve dürüstü arayın.

    unutmayın yalan değil doğru sorgulanır. çünkü kabul edilmek istenmez.

    uzun oldu yaw

    saygılar
  • bu cevap cok önemli...işim olmaz :)

    ben de bu kadar çok yazı üzerine bu cevabı verirdim....
    quote:

    Orjinalden alıntı: tarkanmanyaq

    quote:

    sence basitse aşık olma o halde. kimseyle evlenme hayatına bir kadın sokma. çünkü sen yice asil bir erkeksin dimi basit insanlarla işin olmasın.sen hiç kimseyi sevmemişindir hatta beğenmemişindir bile dimi çünkü kadınlar basittir sence



    işim olmaz yeterlimi



    malesef ben üretim işinde çalışıyorum


  • quote:

    Orjinalden alıntı: ioz

    1. Kadıınlar amaçsız yetişiyor. günümüzde
    2. kadınlar bir şeyler yapmak istemiyorlar.
    3. erkeklerin efendileri olduğunu, ihtiyaçlarının erkekler tarafından karşılanması gerektiğini zannediyorlar



    Katılıyorum. Özellikle ülkemiz de ki bayanlar.
    Mutluluğu erkekte bulduğunu zannetmeleri en büyük hataları. Elbette ki beklentileri olacak fakat her istediğini yapacağız diye birşey yok. Hakettiği şekil de davranırım. Türk erkekleri de bayanlara böyle yaklaştığı sürece daha çok havalanırlar, istekleri olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.