Şimdi Ara

Kadınların erkek tercihi saçmalığı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biliyorsunuz, son günlerde, televizyon kanallarının pek çoğunda evlendirme programları var. Az önce kanalın birrinde bu programlardan birini izledim. Karşılaştığım bir olay, beni bu yazıyı yazmaya itti.
    Programa evlenmek için katılan, gerek fiziğiyle, gerek kültürüyle ve gerekse sempatisiyle hoş ve çekici bir kadın görüntüsü veren bir kadına birkaç erkek evlenme talebinde bulundu. Talipler arasında, yaşıyla, duruşuyla ve iş kariyeriyle çok karizmatik ve oldukça yakışıklı erkekler varken, bu bayanın ne yaşı yaşına uyan, ne tipi tipine uyan, hatta görüntü olarak da göze hiç hoş bir görüntü vermeyen bir erkekten elektrik aşması, beni yıllar önce şahit olduğum bir konuya götürdü.
    Aynı iş yerinde çalıştığımız, insan olarak mükemmel, aile reisi olarak takdire şayan ve erkek olarakda oldukça yakışıklı bir arkadaşımızın bayan eşi, kendisini internetten tanıştığı bir erkekle aldatmıştı. Sonra bir gün tesadüf edip, uğruna koca aldatılan bu erkeği görme şansım oldu. Abi, Allah günah yazmasın ama, ben kadın olsam ve dünyada son erkek o adam olsa, ondan değil elektrik almak, dokunmasına tahammül edemem ya...
    Kısacası kadınların erkek tercihi konusunda nasıl bir prosedür izlediklerini, hangi tercihleri göz önünde bulundurduklarını anlamış değilim.
    Çok meşhur bir söz vardır; efendim güzellik göreceli bir kavramdır derler. Ama abi ben bugüne kadar lağım çukuruna bakıpta nefis bir manzara diyenini de hiç duymadım ya. Kavramlar arasında iğrençlik diye kavram var ve bunun göreceli olduğunu da hiç sanmıyorum...







  • evet tanıdığım bir çok kız bu özelliği taşıyor yani aslında ne tip,ne para farklı bir olay var ama çözemedim
  • Olaya bir de şu yönden bakmak lazım; olgun kadınlar, genç kızlar gibi değillerdir. Kendilerine güvence ararlar, evi olsun isterlerler. Erkeğin tipi ikinci planda kalır. Yani bir nevî kendilerine güvence ararlar.

    Malüm, günümüzde kadınlar ile erkekler aynı olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.