Şimdi Ara

Kadınlar Konusunda Başarısız Olan Genç Arkadaşlar Üzülmeyin (istatistiki çalışma ve tavsiyeler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu konuda kadın ve erkek arasındaki bir dinamikten bahseceğim.


    Öncelikle kendimden bahsedeyim.


    Lisede çok çekingen kızlarla konuşmaktan çekinen, Kızlar tarafından hep reddedilen bir burada arkadaşlar friendzone dan fln bahsediyorlar beni friendzone a bile koymazlar direk reddederlerdi. Seninle mi sevgili olacağım diyip gülen bile oldu o derece. Arkadaş grubum da bilim kurgudan hoşlanan derslerine bakan kimseye bulaşmayan efendi uslu çocuklardı hep.


    Üniversitede ise kendimi geliştirmeye çalıştım, araştırmalar yaptım. İlk başlarda zordu ama deneye yanıla ilişkileri anlamaya başladım. ilk kız arkadşım üniversite 3. sınıftadır o da erkeklerin çok da çekici bulduğu biri değildi. Kendime kızlar konusunda uzman diyemem hala ama bir çok kişiden iyiyimdir. Hatta isteyen olursa tavsiyelerde bulunurum.


    Bu forumda kadınları çekecek para, vücut karizma falan konuşuluyor. Ama bunun daha önce konuşulduğunu hiç görmemiştim. Gayet ilginç bir konu aslında.


    Burada kadınların ve erkeklerin çekicilik değerinden bahsedeceğim. İnsanlara daha genç kadınlar daha çekici gelir. Bunun sebebi erkekler kadınlarda genelde görünüşe bakar cilt güzelliği genç görünmek. Gibi ama bir insanın kendisine verdiği değer de genelde çevresinin kendine verdiği değeri etkiler. Örneğin 5/10'luk kıza çevresindeki tüm erkekler çok çekiciymiş gibi davranyorsa kadın da kendini daha güzel sanır. (Argo tabirle götü kalkar.)

    Bu kadınlarda genelde 18-26 yaş arasıdır diyebiliriz.


    ama bu erkeklerde biraz daha farklı bir erkeğe toplumun verdiği değerse statüsü, ne kadar parası olduğu çevresindekilere neler sağladığı gibi. Kadınların aksine bu erkelerde yaşlandıkça azalmayan hatta git gide artan şeyler.


    Günümüz kültüründe (Her hafta başkası ile sevgili olma 3-4 birlikte çıkma.) bence bu hem erkeklere hem de kadınlara zarar veriyor.


    Bence bu erkekler özellikle genç elkeklere zarar veriyor. Mesela üniversite 3.sınıfta olduğunuzu var sayalım. Seçeneklerini ünivers'tede sizden daha küçük kızlar sadece. Ama üniversite 3. sınıfta bir kızın çok fazla seçeneği var. 27 yaşında kendi evine çıkmış insanı 5 kişi aynı yerde yaşayan birine tercih ediyor. çünkü çok fazla seçeneği var. Kendinin sadece ortalama bir güzelikte olması yeterli. Erkekten beklenen ise birçok şey var.


    Şimdi mesela aynı karşılaştırmayı 30-35 yaşında bir kadınla bir erkekle yapalım. Kızımız eskisi kadar güzel değil çekici ve artık daha az ve kötü seçenekleri var. Çünkü kendi yaşlarında ve çekici olan erkekler evlenmiş. 30 yaşlarında kendini geliştirmiş bir erkekseniz çok fazla seçeneğiniz var üniversiteden yeni mezun kızlarla da çıkarsınız kendi yaşınızda biriyle de. Seçenekleriniz var hala yakışıklısınız. işinizde ilerlemiş belki müdür olmuşsunuz. Kadınlar bir aile kurmak için size muhtaçlar ama siz kimseye muhtaç değilsiniz bundan 5-10 yıl sonra hala çevrenizdeki insanlar için çekici olacaksınız kadın ise doğurganlığını çekiciliğini git gide kaybedecek.


    Tabiki bu herkez için geçerli değil hiç kendinizi geliştirmez. Bir kızla nasıl konuşulur öğrenmez. Günlerinizi ye, iç, yat şeklinde geçirip göbek yaparsanız bu sizi için geçerli değil. Genel insanlar hakkında konuşuyorum her konuda farklı insanlar vardır.

    Bu söylediklerim ben kadınlarla ilgilenmiyorum kendi hayatıma bakarım. Kadınlar kötüdür diyen insanlar için geçerli değil. Eşcinsel arkadaşlar için de. İnsan hayatını nasıl yaşamak isterse öyle yaşar. Nasıl mutlu olacaksanız öyle davranın.


    Kendi Hayatımdan Bir Örnek


    Lisede efendi uslu dediğim arkadaşlarımın hepsi iyi işlere girdiler bir çoğu yurt dışında yazılım mühendisi olarak çalışıyor. hepsi evlendi neredeyse hatta bir tanesinini üniversitede reddeden kız vardı çok üzülmüştü arkadaşım.

    Başka erkeklerle fln çıkınca hep beni arardı saatlerce konuşurduk dertleşirdik. Sevgili oldular işe başladıktan birkaç sene sonra kız iş bulamamış 3-4 ayda bir iş başvurusu yapıyordu onun dışında evde arkadaşlarıyla fln takılıyordu kız. Şimdi yurt dışında herkesin bildiği bir şirkette yazılım mühendisi olarak çalışıyor avrupayı fln geziyorlar. Hatta arkadaşım çalıştığı için kız bazen tek başına geziyor.


    Kendisiyle konuştum arkadaşımın vaz geçirmeye çalıştım bana baya kızmış hatta düğününe çağımamıştı. Evlendikten sonra da barıştık ama kız hala kendisi üstünmüş gibi davranıyor eziyordu arkadaşımı. Düşünsenize arkadaşım aramızda en zeki olanlardandı. Fen lisesinde bile herkes zekasını kıskanırdı. Avrupada yazılım mühendisi çok iyi para alıyor o ülkeye göre bile tr de en güzel kızı bile tavlayabilir aslında ama ezikleniyor şimdi. eşim bana kötü davranıyor diye şikayet ediyor ama hala beni kimse beğenmez mantalitesinde. Lisede sivilceleri fln çokdu diye kızlar hor görürdü konuşmazlardı bile kendini hala öyle görüyor şimdi hem daha yakışıklı ve karizmatik hem de statü sahibi olmasına rağmen. Kız da evlendikten sonra başka erkeklere bakmadığı için hala kendini çok çekici sanıyor aslında bu çekiciliği git gide azalmasına rağmen ve muhtemelen kendini böyle sanmaya devam edecek ömür boyu.


    Bence burada arkadaşlarım hata yapıyorlar iyi bir şirkette çalışıyorlar önlerinde çok iyi bir kariyer var. Evlendikleri kızlarsa hep kendi yaşlarında üniversitede onlara yüz vermeyen, ortalama ortalama altı kızlar. Ben ve bir arkadaşım evlenmedik hala ikimizin de kız arkadaşı var takılıyoruz ayrılıyoruz başka kızlarla sevgili oluyoruz çünkü biliyoruz ki bizim çekicilik değerimiz git gide artacak evlensek mi diye imalarda bulunan hatta doğrudan teklif eden kız oldu ama kendi değerimin farkındayım artık. Her geçen sene daha tecrübeli olacağım seçeneklerim daha çok artacak ve kadınların seçenekleri daha çok düşecek.



    Şimdi gelelim tavsiye kısmına.


    Bu evlenme meselesinde erkeklerin hep şikayet ettiğini görürsünüz çünkü çekicilik değerlerinin yükselmeye başladığı dönemde eskiden kızlar bakmıyordu artık bakmaya başladı diye ilk sevgili oldukları kızlardan biriyle hemen evlenirler. Siz bu hatayı yapmayın kariyerinizde ilerleyecek daha da çekicilik katsayınız daha da artacak. Hem çevrenizdeki kadınların çekicilik kat sayısı düşecek ve size daha muhtaç olacaklar. Hem de daha fazla seçeneğiniz olacak.


    İkinci nokta insanlar evlendikten sonra. Çekicilik değerleri aynı kalıyor sanıyorlar. Örneğin yeni iş bulan yazılımcı arkadaşım şimdi yurt diışında olup her gün sevgili olduğu kadını farklı bir ülkeye gezmeye götürebilecek, efendi, kızların kıskanacağı(kızlar o kadar önemsiyor ki başka kızların sevgililerini kıskanmasını anlatamam size.), kızların ailesiyle tanıştırabileceği biri ama bunu kendisi göremiyor hala kendi değerini ilk evlendiği zamanki gibi sanıyor.


    Kız da yaşlanmasına ve çirkinleşmesine çekicilik değeri azalmasına rağmen hala kendini çekicilik değeri yüksek biri sanaca ona göre tirip atacak ona göre sizden şeyler bekleyecek. Bir ömür ömür boyu uğraşmanız gerekecek. Siz olduğunuzdan daha değersiz görüldüğünüz yanınızdaki de kendini olduğundan daha değerli gördüğü bir ilişkide yaşayacaksınız.


    Hukuk sistemimizin kadını korumasından bahsetmiyorum bile benden çok daha bilgili avukat arkadaşlar vardır bu konuyu anlatabilecek. Yanılıyorsam da yanıldığımı nedenleriyle belirtirseniz sevinirim ben de bilgilenmiş olurum.


    Yaşlara göre insanların ne kadar çekici olduğu.

    Aşağıda istatistik bilimci bir doçentin yaptığı. Yaşlara göre kadınlarınve erkeklerin çekicilik değerini gösteren grafiği paylaşıyorum. Ve altına da yorumlarımı yazacağım.


    Kadınlar Konusunda Başarısız Olan Genç Arkadaşlar Üzülmeyin (istatistiki çalışma ve tavsiyeler)


    1. İstatistik her şey değildir her insan farklıdır bunu bilin. Örneğin sürekli partileyen kas yapmış bir erkeğin yaşlanıp işsiz kalıp göbek yaptı diyelim çekicilik değeri düşer. Yada efendi derslerine çalışan bir kız nerede oturması nerede kalkmasını öğrendi doktor oldu erkeklerle nasıl iletişim kurması gerektiğini onlara nasıl davranması gerektiğini öğrendi şişmanken zayıfladı diyelim yaşlanmasına rağmen çekicilik değeri artabilir. Ama istisnalar kaideyi bozmaz genel olarak benim gözlemim bu doçent arkadaşın yaptığı araştırmayla bire bir örtüşüyor.
    2. Genel olarak böyle oluyor diye kendinizi salmayın erkekler kendini geliştirmeye meyilli oldukları için bu böyle kendinizi geliştirin arkadaşlar. Daha fit olun, nerede nasıl konuşulur nerede nasıl şakalar yapılır nasıl karizmatik olunur öğrenin.
    3. İnsanlar genellikle 25-30 yaşları arasında evleniyor bu yaşlar hem erkeğin çekicilik değerinin arttığı ama kadınınüstüne çıkmadığı hem de kadının çekicilik değerinin azaldığı ama erkeğin altına düşmediği yaşlar. Erkekseniz biraz daha beklemeniz daha iyi olacaktır.
    4. Genelde evlilikler kadının çekicilik değeri düşmesine rağmen hala erkeğin üstünde olduğu yaşlarda yapılıyor. Bu da kadınların kendilerini evlilik boyunca erkeklerden üstün görmesine neden oluyor.
    5. Her kadın aynı değildir. Kendini geliştirmiş benzer hobilere sahip birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız. Sizi esprileriyle güldüren zor zamanınızda tyanınızda olan, şevkatli. İyi gününü kötü gününü gördüğünüz ve en kötü gününde bile bir kazada her yeri yaralanas bile ben bununla bir ömür geçiririm dediğiiz biri varsa yukarıda yazdıklarımın hiç biri geçerli değildir. Çok az erkeğe nasip olur bu değerini bilin karşınızdaki insanın ve birbirinizi daha iyi yapmaya çalışın hep. İletişim kurmaktan korkmayın karşınızdaki insan nelerden keyif alıyor cinsellikte neleri seviyor sorun onu da mutlu edin. birbirinizin gelişimine yardım edin ve bir ömür güzel bir hayat geçirin.


    Kadın Arkadaşlara tavsiyeler.


    Bence sadece erkekler değil kadınlar da bu yazılanlardan faydalanabilir. Bu yazacakların üniversite okuyan yada yeni mezun olmuş 20-26 yaşındaki kadınlar için geçerli


    1- Gençliğinizin ömür boyu sürmeyeceğini bilin. İnsanlar fiziği ve görünüşü önemsiyor. Malesef erkekler kadınlardan daha çok önemsiyor. Evlenirken bunun bilincinde olun.

    2- Partilerde eğlenmek her gün farklı biriyle sevgili olmak eğlenceli olabilir ama en güzel olduğunuz yaşlardasınız. Erkeklerin çekicilik değerinin artması her erkekte aynı olmaz. İleride iyi bir mesleği olacak size saygılı davranacak bir erkeği üniversitede rahatça bulabilirsiniz.

    3- Yine aynı yaşlardaki kadın arkadaşlar herhangi bir özelliğiniz olmasa o kadar güzel ve sosyal olmasanız bile çekicilik değeriniz bir erkeğinkinden çok daha fazla. Zeki ileride iyi mesleği olacak çalışkan biri bana bakmaz zaten deseniz bile muhtemelen size bakar. Malesef burada iş size düşüyor ileride çekiciliğini kimin arttıracağını bulmanız gerekiyor.

    4- Bu önemli Türkiye tehlikeli bir ülke tekin olmayan size zarar verebileceğini düşündüğünüz insanlardan hemen uzaklaşın. (Şiddete meyilli biriyse banaa yapmaz demeyin asla. İç güdüleriniz var biliyorum kolay değil biliyorum ama siz değerlisiniz.)



    Hem kadin hem erkek için


    1-Nasıl flörtleşeceğinizi öğrenin iyi flörtleşmek ince bir çizgidir gözlerine normalde bakacağından birkaç saniye daha fazla bakarsınız. Sırtına biraz daha uzun dokunursunuz. Karşınızdaki insanın acaba benden hoşlanıyor mu diye düşünebileceği ama bundan emin olamayacağı şeyler yapın. size olumlu tepki veriyorsa bir adım ileri olumsuzsa iki adım geri gidin.


    İsterseniz burayı daha da açabilirim başka bir konuda. Nasıl flörtleşilir daha ileri gidip daha geri çekilmem gerektiğini nasıl anların gibi bir konu açabilirim isterseniz.


    Mesela erkekler için bir örnek. Karşınızdaki insanın da size adım atmasına izin verin baş başa bir yere gittiniz gözlerine bakıp yüzünüzü yavaşça ona yaklaştırdınız diyelim o da size doğru yaklaşıyorsa gözlerini kapatıp öpün rahatsız olup geri çekiliyorsa siz de çekilin. (Tabiki bunu yapabilmeniz için arkadaş değil de sevgili olduğunu daha önceki flörtleşmelerinden kızın anlaması gerekir dediğim gibi ilgilenen olursa bir flörtleşme rehberi yazabilirim.)

    3-Karşınızdaki sizden hoşlanmıyorsa hoşlanmıyordur yapacak bir şey yok zorla güzellik olmaz. Söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama başka insanlarda deneyin şansıznızı.

    Son olarak bu tarz kadın erkek ilişkileri ve kadın erkeklerin iç yüzleri hakkında şeyler yazacağım. ilgilendiğiniz bir konu varsa yorum olarak yazabilirsiniz. Yoksa kafama göre takılmayı düşünüyorum. Mesela erkekler için görüyorum tatlı yalanlar değil acı gerçekleri söyleyen makaleler ama kadınlar için görmedim kadın okurlar varsa erkekleri tavlama rehberi hazırlarım. Kadınlar Konusunda Başarısız Olan Genç Arkadaşlar Üzülmeyin (istatistiki çalışma ve tavsiyeler) 


    Not1:Ekleyeceğiniz şeyler varsa yorumlara bekliyorum arkadaşlar kadın erkek farketmeksizin ilişkilerde daha iyi flörtleşmemiz, daha iyi iletişim kurmamız kendimizi geliştirmemiz hepimizin yararına.

    Not2: Hızlı yazdım hatalar yada karışık cümleler olabilir. Yorumlarda belirtirseniz düzelteyim.

    Adminlere Not: Bir süredir foruma girmiyordum bu forumda yaşadığım bir şey nedeniyle. Taşımamı yada bir kurala uymadığım bir nokta varsa bana haber verirseniz olabildiğince hızlı düzeltirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wustafa1771 -- 27 Ağustos 2022; 17:22:59 >







  • Çok uzun okunmaz.

  • kaydettim, 5 güne yayarak okurum

  • Okumadım para olmadıktan sonra ilişkilerde yürümüyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kardeş link açılmıyor

  • okumadım hızlıca göz geçirdim fakat özeti bu olduğunu düşünüyorum

    Reis den gelsin.



    Kadınlar Konusunda Başarısız Olan Genç Arkadaşlar Üzülmeyin (istatistiki çalışma ve tavsiyeler)Dr.RedPill - Kısalaryoutube
    Dr.RedPill #kırmızıhap #redpill #maskülinite #kadın #motivasyon #motivation #aşk #ilişkiler Kanal hakkında kısmında bulunan e-postadan hikaye ve sorularınızı gönderebilirsiniz. Instragram Hesapları: https://www.instagram.com/dr.redpill.turkiye/?hl=tr https://www.instagram.com/dr.oguzacarturk/ https://www.instagram.com/dr.oguz_fitness.surgery/ Dr.RedPill Spotify: https://open.spotify.com/show/52pPMCLzj6K50cjB3vf0ke?si=ULrtmrhLRRS6J5_mSsTHKQ Dr.RedPill Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/tr/podcast/dr-redpill/id1603599901 Dr.RedPill Google Podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly93d3cuc3ByZWFrZXIuY29tL3Nob3cvNTIwMjczNy9lcGlzb2Rlcy9mZWVk Rollo Tomassi - The Rational Male @The Rational Male https://www.youtube.com/c/RolloTomassi https://therationalmale.com https://www.instagram.com/rational_male/
    https://www.youtube.com/shorts/M0tgJyXZ8lI?feature=share
  • Tezini tek cümle ile çürüteyim İnsanlara daha genç kadınlar daha çekici gelir demişsin bu dogru olsa porno sektorun de Mature yada Milf diye bir kategori olmazdı ve milyonlarca dolar millet para harcamazdı bu sektöre ve dünyanin en cok para dönen sektörü olmazdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    bu tamamen porno bağımlılığın derecesine bağlı.


    İlk izlediğin en sıradan içerik sana zevk verir. İzlemeye devam ettikçe kategorilerde kaybolmaya başlarsın ve olay farklı boyutlara geçer.


    Gerçek hayat ile pornoyu karşılaştırmak Kadınlar Konusunda Başarısız Olan Genç Arkadaşlar Üzülmeyin (istatistiki çalışma ve tavsiyeler) 

  • Anladığım kadarıyla bir kendinizi geliştirin konusu. Bunun gibi tavsiyeler faydalı olabilir ancak kimler için? En azından ortalama bir dış görünüşe ve temel sosyal becerilere sahip yani potansiyeli olanlar için işe yarayabilir. Eğer çirkinseniz ve sosyal becerileriniz hiç gelişmemişse faydası yok. Mesela redpillcilerin de anlamadığı olay da bu. Herkesin eğer çabalarsa başarabileceğinden bahsediyorlar her şey bizim elimizdeymiş. Ancak bazıları gerçekten şanssız ve hayata çok geriden başlıyor ne yaparsa yapsın olmuyor işte bu adama daha hala daha spor yap, kariyer yap, kızlarla konuşmayı öğren, kendini geliştir, kendine güven vb. demek bilmiyorum zaten yapabilse veya sonuç alabilse bu durumda olmazdı ki, kimsenin aklına gelmeyen şeyler de değil bunlar ama mucize bir çözüm gibi sunuluyor, umut tacirliği yapıyorlar.

  • Lunras kullanıcısına yanıt

    Ne kadar dipteyse o kadar iyi çünkü daha fazla aşağı düşebilcek yeri yok demekdir.

    Küçücük bir ilerleme bile kat etse etkisini görür




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Ağustos 2022; 20:26:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan yok böyle şeyleri okuması keyifli oluyor, genellikle birbirinin tekrarı olsalar da, anlatımınız akıcı bu yüzden hem erkek hem kadın için flört rehberinizi de okumak isterim, müsait bir zamanda paylaşın lütfen, takibe aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt

    Alakası yok çocukken öğretmenine aşık olmak kendisinden büyük birilerine aşık olmak gibi şeyler zaman zaman olur bunun porno yada başka birşey ile alakası yok insan zihniyeti bu şekil de porno insanın istediğine göre şekillenmiş bir piyasadır Kadınlar Konusunda Başarısız Olan Genç Arkadaşlar Üzülmeyin (istatistiki çalışma ve tavsiyeler) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 29 Ağustos 2022; 2:34:30 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    Ama kardeş birkaç yerde de belirttim her insan farklıdır bunlar kişiden kişiye göre değişir genelden bahsediyorum ben diye

  • Elinize işinizi almadan girmeyin bu toplara , boşa zaman kaybı kendinizi oyalıyorsunuz şu sevgili kız arkadaş işi 3 litre Jack Daniels viskiyi tek seferde içmekten daha riskli valla

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazdıklarınız o kadar doğru ki her kelimesine katılıyorum. Düşünce tarzımız neredeyse birebir aynı. Yeni yazınız olursa haberdar edin.

  • Lunras kullanıcısına yanıt

    ne diyecekler başka ?


    - disiplinli ol, kazancını sağla, statü kazan. erkek olarak bir duruşun olsun. Bunlar yoksa kadın senin neyine ?


    intihar et mi diyelim ? Bütün gün yat dötü göbeği sal oyun mu oyna diyelim ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 30 Ağustos 2022; 7:29:27 >
  • ben kizlarla konuşmayı öğrenmem istiyorlarsa onlar venimle konuşmayı öğrensinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Hocam o durumlar geçici. Zamanla, saçma olduğunu anlıyorsun zaten. Sana ulaşılmaz geldiği için hoşlanıyorsun sadece. Mesela ben 18 yaşındayken, 35 yaşlarında kadınlara ilgi duyardim😂 Ama şuan 25 yaşındayım ve saçma geliyor. Yaşıtlarım daha çekici geliyor mesela.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.