Şimdi Ara

Kadın siniriyle mücadele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • obeziteyle mücadele gibi, topluma bilinç kazandırılarak sürdürülmesi ve devlet politikası haline getirilmesi gereken geniş çaplı sağlık operasyonudur.

    öncelikle şu önemli videoyu seyretmenizi rica ediyorum:https://www.youtube.com/watch?v=4f8dzq8g0v8

    bugün ülkedeki neredeyse her erkek sevgilisinin, karısının, nişanlısının, yavuklusunun sinir krizlerinden, sürekli kavga çıkarmasından, istediği bir şey olmadığında ortalığı aleve vermesinden şikayet ediyorsa, kadınlarımızın ağır bir sinir hastalığının pençesinde kendisinin ve erkeğin hayatını törpülediğini kolayca görebilirsiniz.

    dolayısıyla, kadın sinirinin obeziteden daha ağır bir tehdit olduğunu kabul edelim ve toplumca bununla mücadele edelim.

    çevremizde sinir krizi geçiren kadınlar gördüğümüzde onların burnuna işaret parmağımızı götürelim ve şşşş sakin bebeğim diyelim.

    çevremizde sinir krizi geçiren kadınlar gördüğümüzde onlara hemen tek taş yüzük alıp, onları mücevhere boğma alışkanlığımızdan vazgeçelim. çünkü böyle yaparak kadınları, pavlov deneyindeki hayvanlar gibi, sinirlendikçe mücevher geliyor düşüncesine şartlamış oluyoruz. kadınlarımız sinirlenmeyi zenginleşmenin en kolay yolu olarak algılamaya başlıyorlar. lütfen bunu yapmayalım.

    çevremizde sinir krizi geçiren kadınlar gördüğümüzde onlardan hemen özür dileme refleksinden vazgeçelim. sinir krizi geçiren kadın haklıdır diye bir şey yok. gayet de haksızlar ve bunu bildikleri için üste çıkmak amacıyla sinire başvurup bizi bastırmaya ve istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar. markette istediği çikolata alınmadığında kendini yerlere atıp anırıp bağıran küçük çocuklara annelerinin babalarının kayıtsız kalması gibi, bırakın yerlerde yuvarlansınlar, bağırsınlar, ortalığı kırıp döksünler, avaz avaz anırsınlar. hiç oralı olmayın, onlar yokmuş gibi yapın. terbiye olana kadar kendilerine zarar versinler. çok da fifi.

    çevremizde sinir krizi geçiren bir kadın gördüğümüzde, eğer bu bizim sevgilimizse, onu hemen oracıkta terk edelim. (bkz: nikah iptal ilişki bitti bavulunu al evimden çık)

    çevremizde sinir krizi geçiren bir kadın gördüğümüzde bilelim ki, hayatımızı mahvetmek, bizi köleleştirmek için planlar kuran çakal bir kadının hedefindeyiz ve o kadın bu planlarını gerçekleştirmek için varıyla yokuyla, bütün varlığı ile hedefine kilitlenmiş, gerektiğinde de böyle teatral krizlerle bizim direncimizi düşürerek boynumuza tasmayı geçirmeye çalışıyor. kanmayalım. yemezler.

    sevgili sinir hastası hanımlar, lütfen, tedavi olup öyle aşık olun.

    hiçbir kadın için kendinizi bu işkenceye kurban etmeyin gençler, buyrun bir tane daha:https://www.youtube.com/watch?v=3rs6xafmqv0

    bir diğeri:https://www.youtube.com/watch?v=qjvzkvkwhnm

    peki, size bazı önemi sorular soracağım, kendinize şu soruların cevabını vermeye çalışın:

    size ruh hastalarını tedavi edesiniz diye para mı veriyorlar? böyle bir göreviniz mi var? annesi babası prensesim diye seve seve kızını ruh hastası yaparken, siz mi onları iyileştireceksiniz? gönderin anası babası doktorlara, ilaçlara servet yatırıp kızlarını tedavi etsinler. siz niçin hayatınızı bir sinir hastasını tedavi etmek için harcıyorsunuz genç dostlarım? ya aileleri ya da devlet tedavi etsin onları. bu bizim sorunumuz değil.

    erkeği tavlarken her türlü rolü yapan, sakin, şefkat dolu, sevgi dolu, aşk dolu kadın pozlarına giren ama erkeği ele geçirdikten, imzaları attıktan sonra şiddetle, mobbingle, sinir krizleriyle erkeği pasifize etmek için her türlü çirkinliği yapan bu insanlar size normal mi geliyor dostlar? lütfen kendinizi bilinçlendirin ve çevrenize de bu bilinci aşılayın, her yerde, her fırsatta kadın sinirine karşı bilinç oluşturmaya çalışın ki, toplumda tamamen erkekleri sömürmek için alışkanlık haline gelmiş olan ve normal karşılanan bu çirkin gelenek artık azalarak son bulsun.

    ayrıca unutmayın, bu şiddetin, sinirin bir de pasif versiyonu var. sizi tamamen bilinçli uygulanan pasif öfkeyle triple, duygusal şiddetle pasifize edip yaşam enerjinizi çalmaya çalışan kadınları unutmayın. seven insan, sevdiğine bunu yapmaz. pasif veya aktif, şiddet, öfke, asabiyet, sinir krizleri ile yaşamak zorunda kaldığınızı düşünüyorsanız, siz aslında sevilmiyorsunuz, sadece karınız/sevgiliniz tarafından sömürülüyorsunuz demektir.

    buna izin vermeyin. kendinize bunu yapmayın. terk edin.

    hiçbir kadının şiddetine, sinir krizlerine, asabiyetine maruz kalmayı kabullenmek zorunda değilsiniz.

    ayrıca boş bir zamanınızda şu felsefeyi de detaylıca incelemenizi tavsiye ederim: mgtow

    son olarak şunu da hatırlatayım, birazdan bu başlığa üşüşüp, "kidini irkiği yik, öfki hirkis için zirirlidir. kidin ifkisi demeyin, insin ifkisi diyiciksiniz," gibi saçmalıklar zırvalayan meriçlerle karşılaşacağız, bu gazlara da gelmeyin. sorunu teşhis etmeyi engelleyen bu tür girişimler yüzünden onlarca yıldır toplum bu sorundan kurtulamadı. öfke problemi olan insan gidip tedavisini oluyor. ama öfke problemi olan kadınlara bunu kabul ettirmek bile mümkün olmuyor çünkü toplum bunu kanıksamış, bu bir normal haline gelmiş. kadındır sinirlenir, hakkı var, kocası onu sinirlendirmiştir, sinirlenmeye hakkı var deniliyor ve kadın yine mağdur, suçlu yine erkek oluyor.

    bu oyunlara gelmeyin. sorunun adını doğru koyun: kadın siniri.

    hayatınızı mahvetmeyin ve bu insanlardan koşarak kaçın. onları sevmeyin, onlara aşık olmayın, onlarla ilişki yürütmek için çaba sarf etmeyin, kahraman olmaya çalışmayın, destek olmaya kalkışmayın, bu çukura girip de çıkabilen erkek daha görülmedi. yaşınız gençken kaçın, kendinizi kurtarın koçerolar.

    Alıntı

    Ekşi Yazar: frege



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halibel -- 28 Aralık 2017; 21:47:3 >







  • up up
  • Ekşiden aldığını da yaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cladeusx

    Ekşiden aldığını da yaz



    eklendi
  • Yazarı olduğum sözlükte yazılmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok doğru, tamamen katılıyorum
  • Linklerin hiçbiri açılmıyor mobilden. Linki kopyaladım, bu sefer de video kullanılmıyor diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ekşi çalıntısıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.