Şimdi Ara

Kader mi lan bu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi beyler sizlere kısaca bi konuyu özetleyeyim.

    İki sene önce yani 11. sınıfta. Okulun açılmasına 1 ay kala dershane başladı. 1 hafta boyunca gittim geldi. Her gün ders vardı. Sınıfta hep aynı sırada oturdum. Çevremi yaptım iyi hoş gidiyordu. 2. hafta salı günü dershaneye geldiğimde hayatımda ilk kez aşık olmama sebep olan o kişi benim sıramda oturuyordu. Gittim yanına. Yanın boş mu oturabilir miyim dedim. Oturdum. 1 hafta birlikte oturduk. Sonra seviye sınavı yapıldı kız bi üst sınıfa çıktı. O X okulunda okuyordu. Bende başka bir lisede okuyordum. Okul başladı 2 ay geçti. Kızla dershanede denk gelmiyorduk saatlerimiz değişmişti. 2 ayın sonunda bir gün sabah ilk ders din kültürüydü. Vurdum kafayı yattım uyudum. Bi ara hafif uykum bölündü gibi oldu. O sırada kapı çaldı sınıfın. Yeni biri gelmiş X okulundan diye. Kız kendini tanıtıp ismini söyleyince kafamı bi kaldırdım. Karşımda o. Öğlen arası gittim yanına nasıl gidiyor, cart curt havadan sudan konuştuk. Okul çıkış saati geldi çattı. Gittim servise yine yığıldım en arka koltuğa. Sonra biri ayağıma vurdu. Ayağına toplasana diye gözümü bi açtm. Yine o. Meğersem kız bizim yan mahallede oturuyormuş. Sonra biz onunla 1-2 ay çok iyi arkadaş olduk. Sürekli birlikte takılıyorduk. Ama kızın 1 kendinden iki yaş küçük başka bi okulda sevdiği bi çocuk varmış bunu duyunca ondan uzaklaştım. Sohbeti muhabbeti kestim. O sırada başka bi kız vardı tanıştım bizim okuldan benden 1 yaş küçük alt devreden. Çıkmaya başladık. Şu an mezunum. Yeditepeyi kazandım. Ve o çıkmaya başladığım kızla yaklaşık 1,5 yıl oldu. O malum kızıda okulun son 3 ayı gitmediğim için yaklaşık 5 aydır görmüyordum. Artık ufak ufak unuttuğumu üniversiteye gidince de komple kafamdan atacağımı düşünürken bugün onunda Yeditepeyi kazandığını öğrendim.

    Sorum şu; Kader mi lan bu? Niye her gittiğim yerde karşılaşıyorum. Niye sürekli aynı ortamlarda kesişiyoruz. En sonunda kafayı yicem hacılar. Bi yorum yapın hele.

    Ekleme: Şu anki çıktığım kişiyi çok seviyorum fakat o kızında benimle aynı üniye gidiceğini öğrenince ne düşünür ne hisseder ne tepki verir bilemiyorum, bu da korkutuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekaRex -- 7 Ağustos 2014; 21:03:55 >







  • Yeditepe hangi bölüm bende ilerde Bahçeşehir yada yeditepeden birini düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sevgilin var ve seninle.

    Sen sevgilisi olan başka bir kızı düşünüyorsun.

    Elindekine sahip çık. Sevgilin seninleyken başka birini düşünse sürekli hoşuna gider miydi?
  • Birbirinize yazılmışsınız olm işte :D
  • Quake42 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam şöylede bi olay var. Şu an ki sevgilim 3 yıllık da arkadaşımdı. Ve o kıza karşı hissettiğim herşeyi biliyordu. Sonra bişeyler oldu. Onunla çıkmaya başladım. Ve kızıda seviyorum. Bu yıl o da üniversite sınavına girecek. Adam gibi çalış yeditepeye gel diye baskıda yapıyorum. Ama diğer kızda böyle sürekli karşıma çıktıkça, garip geliyor. Yeşilçam dizisi gibi sürekli tesadüfen karşılaşıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekaRex -- 7 Ağustos 2014; 19:24:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.