Şimdi Ara

Kadastroya itiraz mahkemesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,


    Öncelikle dava konusu 2b yer büyük bir parsel ve içinde 7 hane var bizim yerimiz boş arsa. Ben buraya sınır olan tapulu arsamda oturuyorum. 2010`da yapılan kadastroda o tarihte memlekette olduğumuz için gelenler komşularımızın sözleriyle sadece bu 7 kişiyi yazmışlar. Ben de avukatım ile beraber bu kadastroya 2018 yılında itiraz ettim. (neden bu kadar beklediğim biraz karışık yazıp da kafa karıştırmamak için atlıyorum) Burada bizim de yerimiz var dedim. Fakat şu anda bu 7 haneden 2 si bizim bu arsamızı siz yazılmadınız hakkınız yok diyerek işgal etmeye çalışıyorlar. Sorduğumuzda bizim evimizin yanı olduğu için temizliyoruz kötü bir niyetimiz yok diyorlar. Ama niyetleri tabiki farklı.


    Aynı durum 1998 yılında da yaşanmış ve rahmetli babam aynı davayı açıp kazanmış. Elimde mahmekenin kararı ve bilirkişinin çizmiş olduğu kroki var. Burası bu adamındır diyor açıkça. (resimlerini yüklüyorum) Zaten şu anda da kadastro sisteminde kullanıcılar arasında yazmasa da `460 m2 yer tahsin aksoy`un işgalindedir ` şeklinde bir ibare var.


    Bu dava sizce nasıl ilerler eğer bir bilirkişi arsaya bakmaya gelirse bu adamlar bakın burayı biz kullanıyoruz diyecekler ve biz yerimize sahip çıkmaya çalıştığımızda zorluk çıkartmaya çalışıyorlar.





    Kadastroya itiraz mahkemesi hakkında


    Kadastroya itiraz mahkemesi hakkında







  • Davayı avukat ile takip etmiyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.