Şimdi Ara

Kablosuz Modem ve Radyasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar elimde 2 tane modem var, biri 54mbit tek anten Zyxel(2011 yapim) digeri 300mbit cift anten Asus(2013 yapim %60 enerji tasarruflu) modem. Bu modemlerden hangisi daha az radyasyon yayar? Bir de odamda uyurken modemin acik kalmasi gerekiyor maalesef, sagligimi etkileyecek sekilde radyasyon yer miyim? Sayet yersin derseniz bunu onlemenin bi yolu var midir modem ayarlarindan? Ornegin guc dusurup radyasyon miktarini azaltmak gibi? Az cok anlamissinizdir kaygilarimi, yardimci olabilirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • enerji tasarrufu adındanda anlaşıldığı üzere sadece enerji tasarrufu yapar. radyasyon yine oluşacaktır. uyku halindeyken bu aletlerin aynı odada veya yakın mesafede bulunması hiç doğru değil. tabi odadan çıkarsanız ve birazda uzaklaştırsanız bile riski tamamen sıfırlamak günümüzde çok zorlaştı. mesela apartman dairelerinde komşunuz kendi kullandığı modemi, sizin başucunuzdaki bitişik duvarın dibine koymuşda olabilir. bu durumda yapılabilecek hiçbirşey yok.

    size tavsiyem modemi birşekilde başka odaya alın. başka telefon prizine takın veya telefon kablosunu uzatın başka odaya alın. hızda kayıp olursada, ya cat5 kablo çekersiniz yada powerline adaptör alırsınız. böylece radyasyonu mümkün olduğunca azaltmış olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.