Şimdi Ara

Kablosuz Klavye+Mause Setinin USB Alıcısı Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Logitech MK320 Kablosuz Klavye + Mause setimin USB ALICISI bozuldu. Bunu Logitech'in sitesindeki yardım bölümünden yetkililere bildirdim ve bana bir seferliğine ücretsiz bir şekilde yeni bir USB ALICI gönderdiler . Fakat bu yeni usb alıcıyı bilgisayarıma taktığımda klavye ve fareyi çalıştıramıyorum. Yani okumuyorlar birbirlerini. Kendi usb alıcımı biraz oynattığımda çalışıyor ama yeni gelen usb alıcıyı taktığımda tepki vermiyor. Driverı falan da yok ne yapabilirim acaba BİR YARDIM LÜTFEN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Yeni gelen üründe bozukmuş demek ki. Garantiniz varsa gönderin yenisini göndersinler yoksa 2. el bölümünden şansınızı deneyebilirsiniz.
  • benim de kayboldu nasıl istediniz loitech sitesinden bende isteyim bir tane????
  • Logitech Türkiye Facebook sayfasından yazdım önce daha sonra da Logitech'in uluslararası sitesine yazdım. Adresimi de ekte vererek. Bir hafta sonra geldi :) Ürünü eşlemek için de kendi sitesindeki bir programı kullandım ve şu an sorunum çözüldü. "Gelen ürün de bozukmuş demek ki" diye yorum yapan arkadaşa da gülmeden edemedim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tifati

    Logitech Türkiye Facebook sayfasından yazdım önce daha sonra da Logitech'in uluslararası sitesine yazdım. Adresimi de ekte vererek. Bir hafta sonra geldi :) Ürünü eşlemek için de kendi sitesindeki bir programı kullandım ve şu an sorunum çözüldü. "Gelen ürün de bozukmuş demek ki" diye yorum yapan arkadaşa da gülmeden edemedim :)

    ingilizcem zayıftır ne yazdıysanız koplayalasanız bende sonuna sadece adresimi yazsam beleşçilik yönünden değil emin olabilirsin olmaz dersen translateden çevirsem olurmu
  • Ben de translate'i kullanmıştım. Olay olaylı konu açılalı bayağı bir zaman oluyor ki tarihe bakarsan fark edersin. Yazdığım şeyleri kaybettim paşam kusura bakma ama yakın çevrende ingilizcesi iyi olan birine ya da kısa cümlelerle translate'i kullanabilirsin. :)
  • bana durumu yaz ben çevireyim request babında adamlar yollar zaten.
  • Usb alıcıları tutuyor mu benimde şuan measy rc13 air mosem bozuk...
    Şirket gönderse çalışırmı?
    Hepsi farklı değil mi alıcıların?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam halloldu sorun. Logitech bunun için bir program yapmış onu indiriyorsunuz ve eşleşme sağlanıyor oradan. Ama sizinkini bilmiyorum. Logitech markaysa dediğim yöntemden oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.