Şimdi Ara

Kablosuz İnternet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben şanlıurfa da oturuyorum köye gidip geliyorum köyde ev telefonu yok daha doğrusu ev telefon kablosu yok kabloları çalmışlar 20 yaşındayım kendim mi bildim bileli köyde kablo yok.. 3g modem kullanıyorum ama yetersiz ve pahalı geliyor, köy ile ilçe arasında 5km mesafe var ilçede kablo var.

    Ben bu köye nasıl kablo getirticem? Ne yapabilirim nereye müracaat etmeyelim yada başka nasıl yol çizersiniz bana?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kablo için Türk Telekom'a başvurmanız lazım. Ama ilçe ile köy arasında fiziksel bir engel yoksa (yüksek binalar, duvarlar vb.), açık bir arazi varsa açık hava antenleri ile ilçedeki internet bağlantısını köye kadar rahatlıkla ulaştırabilirsiniz.

    Tplink'in 5ghz antenlerinden bir çift alabilirsiniz örneğin. Arada hiç engel yoksa 10 km (belki daha fazla) menzili var bunların.
  • Mikrotik veya ubnt cihazlarının canak seklındekı cıhazlarıyla point to point olarak karşılıklı olarak baglarsanız ve doğru dereceyi Bulduğunuzda sıkıntısız kullanırsınız 5 ghz kullanın kesinlikle arasında engel yoksa çok iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom başvuru yaptım ama nafile ses seda yok. Bu dediğiniz modemler olurmu acaba düz arazi sayılır fazla engel ykk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.