Şimdi Ara

Kablosuz Anahtar Kullanarak Bluetooth Nasıl Etkinleştirilir..???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
13.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DELL INSPRION N5030 laptopum var , pc yi formatladım daha sonra wireless(wlan) driverini yükleyemedim yüklerken şöyle bir sorunla karşılaştım Kablosuz Anahtar Kullanarak Bluetooth Nasıl Etkinleştirilir..Beyler laptopta wirelessi kullanamıyorum Fn+Fx fonksiyon tuşlarının hepsini denedim bilen varsa lütfen yazabilir mi yada başka bir tuş kombinasyonu varsa???



  • selamun aleyküm kardeş. Bende bu yaz aynı sorunla cebelleştim hatta şimdi çözdüm olayı. Kendime bir tane harici bluetooth almıştım ama aynı verimi alamadığım için denk tekrar deniyim dedim ve çok şükür hallettim. birde yaptığım uygulamayı buraya yazayım belki faydalanan olabilir.

    dell in kendi sitesinden bilgisayarım için olan driver ı indirdim kurdum. Sonra kablosuz anahtar uyarısını aldım. daha sonra dell sitesinden indirdiğimizi kurduktan sonra C de dell adında ki klasörde bluetooth sürücünün dosyasına girdim. Ordahi bütün yerleri alt üst ettim setupları kurmaya çalıştım sırayla:D ama en sonunda benim pc 64pit olduğundan win64pit dosyasındaki svcpack dosyasına girdim ve ordaki setup ı kurdum sonra benden DFU uzantılı bir dosya istedi, o dosya da aynı setup ın üstünde:D eşleştirmeyi yaptım ileri dedim :D ve çok şükür hallettim sorunumu. Eğer yapamazsanız yardım etmeye çalışırım ben çok çektim bu dertten:D inşaAllah aynı şekilde gözüme ulaşabilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zisplak -- 13 Şubat 2020; 17:58:26 >




  • teşekkürler yardımın için. deniyorum ama henüz olmadı
  • düzeltme: sorun çözüldü teşekkürler. üstte yazılanları uyguladımç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.