Şimdi Ara

KABLOSUZ Ağdan Sık Sık Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son 1-2 haftadır hep aynı sorunu yasıyorum lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim yakında.. İNCA 204W marka modemi kullanıyordum ve 5dk da bir bağlantım "sınırlı bağlantı" sekline dönüyor bağlantıyı kesip tekrar bağlandığında düzeliyor 5-10 dk sonra tekar aynı sorunu veriyordu. sorunun modemde olduğunu düşündüm fakat Airties 205 modeli ile denedim aynı sorunu yasamam sanıyordum ama aynı sorun bu modemde de var birde komsunun sifresiz modeminide denedim malum aynı sorunu yasadım. sizce bu sorunun sebebi nedir. Bilgisayarın ayarlarında mı sorun var acaba ip ile ilgili bir ayar falan mı yapmak lazım şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..



  • ben de de aynı sorun vardı,
    alt katımız yeni modem almış ondan etkileniyor dediler
    ama sonra tüm programı silip, modemi baştan yükledim
    ve şu an kopmadan çalışıyor...
    tavsiye ederim,
    wireless cd ni tekrar yükle düzelmesi gerek..
    yine düzelmezse ya kartında sorun vardır,
    başka bir yerde daha dene, orda kopmuyorsa
    çevredeki bir bağlantıdan etkileniyordur.
  • wireless cd si derken sürücülerimi tekrar yükleyeyim yoksa modemi mi yükleyeyeyim. eğer etrftaki wireless ler etkiliyorsa etrafımda 5-6 tane kablosuz modem var insallah modemler etkilemiyordur.
  • arkadaş bunun öle ram le felan alakası yok ya hattan kaynaklanır yada modeme giren kablolardandır sen onları bi kontrol hee olmadımı modemin cd'sini yeniden kur birinden birinde olur eger hiç biri olmazsada makinende trojen vardır makinene format at yada makineni bu olay olmadan önceki bi zamana yükle
  • cevaplar için sağolun arkadaşlar sorunu hallettim. önce aygıt yöneticisinden wireless sürücülerini kaldırdım tekrar yükledim ve aynı yerdeki sürücüyü güncelleştir i tıkladım yeni sürücü buldu ve yükledi cihazı yeniden başlattım ve yeniden başlattığımdan beri maşallah hiç kopmadı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.