Şimdi Ara

Kablosuz Ağda Tanımlanamayan Ağ Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Benim çok an sıkıcı bir durumum var. En son cuma günü bilgisayarı kullandığımda internete giriyordu fakat dünden beri internete bağlanmaya çalıştığımda aşağıda bağlantı simgesinde sarı ünlem işareti var. Ağ ve paylaşım merkezine girdiğimde tanımlanamayan ağ yazıyor ve internetle arasında kırmızı çarpı var. Aynı zamanda Nod32 "Ağda aynı ip adresleri algılandı. Uzak IP: 192.168.2.1" diye bir uyarı veriyor. Burası bir ofis ve bu ofisteki diğer laptoplar wireless ile bağlanabilirken benimki bağlanmıyor.

    Hertürlü yolu denedim, Otomatik ip ve dns ayarladım, Kendim ip ve dns verdim, Laptopun wirelessini devre dışı bırakıp etkinleştirdim, Modemi kapatıp açtım, Modemin içine girip kendi ipsini değiştirdim, Ev Ağı, İş ağı ve Ortak ağı tek tek seçerek denedim, Kablosuz ağları yönet kısmındaki daha önce girdiğim bağlantıları kaldırdım ve tkrar şifre girerek bağladım ve bir türlü olmuyor. Photoshop falanda yüklü değil bilgisayarda.

    Modemde veya internet bağlantısında bi sorun olsa diğer bilgisayarlar giremezdi. Benim laptopta ne sorun var anlayamadım. Windows 7 home premium kullanıyorum.

    Yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.