Şimdi Ara

Kablosuz ağ sorunu!!!yardımlarınızı bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar...öncelikle konuyu nereye açacağıma karar veremedim umarım doğru bölüme açmışımdır.benim sorunum biraz ilginç aslında böyle bir sorun yaşayan var mıdır onu da bilmiyorum...neyse uzatmayayım.

    Sorun şu... jdownloader programı ile oyun indirmek istedim fakat uzun zaman önce eski modemin betiği olduğu için mevcut modemin(mevcut şimdiki modem tplink w8901g) betiğini yaratmak için betik yaratma butonuna tıkladım modem resetlemesi için localhost sayfası açıldı fakat sonuç alamadım ben de arayüze girerek resetlemeyi düşündüm fakat kullanıcı adı ve parola koymuşum fakat ne yazdıysam olmadı(admin dahil) ben de manuel olarak modem üzerinden resetledim sorun da bundan sonra başladı.normalde kablosuz ağ bağlantısı ismi TP-LINK_F34525 olarak gözüküyordu resetlemeden sonra TP-LINK_F34525 2 şeklinde gözükmeye başladı ve modem normal şekilde çalışmasına DSL internet wlan ışıkları yanmasına rağmen internet erişimi yok yazıyor.

    ağ ve paylaşım merkezinden kablosuz ağları yönetten modem arayüzünden birçok deneme yaptım ama çalışmadı. yerel ağ ile de bağlanmıyor bu arada onu da denedim.bu sorunla ilgili çözüm önerilerinizi ve sizlerin yardımını bekliyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.