Şimdi Ara

Kablosuz ag Paylasımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba size kısa bır sorum olacak, soruyu cevaplarken benim siradan bir pc kullanıcısı oldugumu bilerek yazarsanız sevinirim. teknık konulara hakım değilim maalesef.

    Asagıda resmini eklediğim şekilde br binamız var komşumuzun evındeki kablosuz ag ıse bende gozukmemekte sımdı ben komsumun ınternetini kullanmak istiyorum zaten komsumda buna razı yalnız bu ınterenti sadece laptopum da değil aynı zamanda telefeon, ıpad dede kullanmak istiyorum. foruma baktım ama usb den veya access poıntden bahsetmişler ama bn tam anlayamadım. yardım edebilir misiniz nasıl bir yol izlemeliyim? şimdiden tesekkurler cevap için.


    teknoloji cahılı oldugum resimden belli sanırım :D 2 numaralı dairede oturmaktayım 3 numaradan alacagım s ile yazılı alanlar salonun yönunu gosteriyor modemler salonda olabiliyor cunku binada.

     Kablosuz ag Paylasımı







  • Hocam access point bir modemdeki interneti başka bir noktada kablosuz olarak dağıtmayı sağlar. Access Point modunu kullanabilmen için Modem ile Access Point arasına kablo çekmen gerekecek ki bence buna hiç gerek yok. Anladığım kadarıyla interneti bilgisayarla görebiliyorsun. Ama diğer cihazların modemi göremiyor. Bunun için en kolay yol. Bir adet Repeater özelliği olan access point alman lazım. Repeater özelliği olan access point şu işe yarıyor. Wireless Modemdeki interneti görüyor. Ve kopyalama görevi görüyor. O da modemmiş gibi davranarak internet yaymaya başlıyor. Diğer cihazlardan rahatlıkla repeater'e bağlanabilirsin. Bu yöntem aklınıza yatıyorsa ayrıntılı bilgi vermeye çalışırım. Veya diğer arkadaşların aklına farklı bir yöntem gelebilir. Tplink repeater özellikli access pointler bildiğim kadarı ile 100~150 tl civarı.
  • Hocam, laptopda su anda wıreless i gormuyor bana hem o wireless i gosterecek hemde onu kendı evımde dagıtcak bir cihaz gerekiyor. boyle bir teknolojı vardır elbet ama ben konuya vakıf deılım sıkıntıda bu noktada zaten...
  • .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.