Şimdi Ara

Kablosuz ağ bağlantısı kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımı pilde kullandığım sürece sıkıntı yaşamadığım kablosuz ağ, pilin sarjı için elektrik kablosu ile kullanmaya başladıktan bir süre sonra kopuyor ve bilgisayar açılıp kapatılıncaya kadar yeniden bağlanmıyor ve elektrik kablosu takılı olduğu müddetce her 10 dakikada bir bu devam ediyor. Daha evvel 2-3 haftada bir ağ bağlantısının koparak tekrar bağlanmadığı olurdu, yoğun kullanımdan olabilieceğini düşünüp sıkıntı yapmamıştım. Önceki evde kablo net kullanıyordum. Yeni taşındığım yerde kablolu yayın olmadığından modemi de değiştirdim ve bu anlattığım durum yeni evde olmaya başladı. Nedeni veya çözümü ile ilgili yardımcı olabilecek olan var mıdır?



  • Cidden, bu hususta yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Çok değişik bir sorun olduğu için aklımıza gelen bir çözüm yok yani.

    Şarj kablosunu bağlamak ile wifi kopması arasında ilişki kurmak çok zor.

    Olabilecek ihtimaller belki taşında sırasında veya taşındıktan sonra(taşınma ile bir ilgisi de olmayabilir) cihazınızda bu sıkıntı oluştu. Taşınmayla bağ kurmak istemiyorum. Olacağı vardı ama yeni evinize taşındıktan sonra denk geldi diyeceğim. Şarj girişinde veya kablonuzdaki bir sıkıntı yüzünden wifi'de bu tarz bir hata ile karşılaşıyorsunuzdur.

    Donanımsal bir hata yok ise, Wifinizin internet üzerinden en son çıkan sürücüsünü yükleyip o şekilde bir süre kullanıp sorunun gidip gitmediğine bakın.

    Velhasıl sorunun kaynağı wifi kartı da olabilir. Donanımsal bir sıkıntı varsa eğer ki çok değişik bir sıkıntı olduğu için kesinlikle bir teknik serviste bilgisayarınıza baktırmanız gerekecek.

    Kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.